Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Apis said: Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı olduğundan bu yana komik ve aciz ve yapmacık bir biçimde onu ve CHP'yi aşağılamaya, dalga geçmeye çalışmalar... Hatta sırf bu yüzden bazı medya organları ve şahısların yıllardır kin güttükleri Baykal'ı birden yere göğe sığdıramaması. Hoş değil. Çok yapmacık olduğu belli hareketler bunlar. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16207613.asp?gid=373 sana sanırım yeterli cevap bu.Kılıçdaroğlunun ne kadar umursandığı chp de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Marty said: Turkceplease said: Chp yi kılıçdaroğlunun yönettiğine inanan birilerini görmek.Oda iyiymiş.Hayal alemindemisiniz beyler. Rte nin okey dediği hangi konuda başka akp linin hede hödö yaptığını gördün.tek ses çıkar oda rte nin yetki verdiği adamdan.böyle liderlik olmaz.anca kuklalık olur chpdeki kuklalik, akpdeki de diktatorluk. liderlik goremiyoruz uzun zamandir. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16207613.asp?gid=373 sanada aynı linki veriyorum. Diktatörlük dediğin kimsenin düşüncesini benimsemeden direk ezerek kabullendirmek.Akp de adamlar rte için değişilmez lider derken.Chp de adamalar sıra sıra sepetliyor. Önder sav piyon olarak kılıçdaroğlunu kullandı. işte kılıçdaroğlununda acemiliği burada ortaya çıkıyor.Önder sav kendisi zaten baykalı gönderen. Adam kılıçdaroğlunuda piyon olarak kullandı sonrada onuda şutungen forez. Dahada bık bıka gerek yok abi.Kendine hayrı olmayan bir parti chp artık.Oy değil selpak bile verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 80 milyonluk ülke "1" tane akilli politikaci cikaramaz mi yahu.. Yok abicim artik benim umudum kalmadi belki cocugum görür diyicem de, 80 yildir böyle bir beyin cikaramayan ülkeden cok sey bekliyorum anlasilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 önder sav varken önder savın güdümünde deniliyor, önder savı gönderince bu parti adam olmaz deniliyor. baykal varken oy vermem, baykal gidince baykal kral adamdı deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Pickles said: Binlerce dansöz var ahahahahahaha gördüm ve arttırıyorum :P diger yandan kk büyük bi umuttu ben o sekilde düsünüyordum ama baykal ın kaset skandalı ve istifa etmesi,chp de olan olaylar,kk nın basa gelmeyecegim acıklaması,ondan sonra da genel baskan olması migdemi bulandırdı. en sonda oy kullanamaması tuzu biberi oldu,rte nin karsısında eridi gitti,abi rte yi devirmek icin en az onun kadar güclü bi lider lazım yoksa bu düzen böle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Turkceplease said: Diktatörlük dediğin kimsenin düşüncesini benimsemeden direk ezerek kabullendirmek.Akp de adamlar rte için değişilmez lider derken.Chp de adamalar sıra sıra sepetliyor. akp bir sağ parti olduğundan dolayı onlarda eleştirme kültürü vb. bulunmaz genel bir itaat bulunur aynı mhp gibi ama sosyal demokrat partilerde bu tür olaylardan doğal bir şey bulunmaz çünkü eleştiri ve demokratik tepkiler doğal kabul edilir. baykal ve sav ikilisi partinin başına geçip parti kadrosunu partiden önce tuttuğu için %15 alalım gerisi boş taktiğiyle gittiğinden dolayı son 10 yıldır chp statükocu bir parti olarak gelişememişti ama kılıçdaroğlu yeni kadroyla bunu değiştiriyor gibi. süheyl batum, umut oran gibi isimleri partide aktif etmeye hazırlanıyor bence desteklenmesi gereken radikal bir karar çünkü chp de bir değişim var şu anda eğer sav ve takımı geri gelirse eskisinden çok daha kötü duruma düşer chp. ayrıca chp yıllık çok yüklü bir maddi yardım alıyor devletten bu eski sav ekibi bunu kaybetmeyi istemiyor, ellerinde kalsın istiyor sanırım kılıçdaroğlu kendi kadrosunu kurarsa bu parayıda iyi kullanacak. kaliteli bir siyaset izlemeye başlayacağız gibi ben biraz heyecanlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Iste KK biraz akilli davransaydi Chp oylarini inanilmaz artirabilirdi. Ama uyguladigi politika oldukca cocukca ve amatörce, beklentilerin oldukca uzaginda oldu. Kuduz köpek gibi saldirarak biryerlere varirim sandi veya o sekilde yanlis yönlendirildi. Herneyse Chp'nin suanki durumuna zil cakip oynayacak asil dansözlere malzeme cikti yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 sav geri gelirse oy oranı %10, kılıçdaroğlu nun ekibi gelirse en az %40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Napolyonn said: sav geri gelirse oy oranı %10, kılıçdaroğlu nun ekibi gelirse en az %40 rofl bursa mençıstır maçı oranımı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Turkceplease said: Marty said: Turkceplease said: Chp yi kılıçdaroğlunun yönettiğine inanan birilerini görmek.Oda iyiymiş.Hayal alemindemisiniz beyler. Rte nin okey dediği hangi konuda başka akp linin hede hödö yaptığını gördün.tek ses çıkar oda rte nin yetki verdiği adamdan.böyle liderlik olmaz.anca kuklalık olur chpdeki kuklalik, akpdeki de diktatorluk. liderlik goremiyoruz uzun zamandir. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16207613.asp?gid=373 sanada aynı linki veriyorum. Diktatörlük dediğin kimsenin düşüncesini benimsemeden direk ezerek kabullendirmek.Akp de adamlar rte için değişilmez lider derken.Chp de adamalar sıra sıra sepetliyor. Önder sav piyon olarak kılıçdaroğlunu kullandı. işte kılıçdaroğlununda acemiliği burada ortaya çıkıyor.Önder sav kendisi zaten baykalı gönderen. Adam kılıçdaroğlunuda piyon olarak kullandı sonrada onuda şutungen forez. Dahada bık bıka gerek yok abi.Kendine hayrı olmayan bir parti chp artık.Oy değil selpak bile verilmez. farkli dillerde konusuyoruz sanirim. chpnin ne halde oldugu belli, su anda kilicdaroglu iplerini koparmaya calisiyo gibi gorunuyo. partinin sahibi onder sav da puppetmaster. akpde puppetmaster zaten tayyip oldugu icin oyle bi problem yok. buna evet diyin, suna hayir diyin diyerek yonetiyo elemanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Marty said: Turkceplease said: Marty said: Turkceplease said: Chp yi kılıçdaroğlunun yönettiğine inanan birilerini görmek.Oda iyiymiş.Hayal alemindemisiniz beyler. Rte nin okey dediği hangi konuda başka akp linin hede hödö yaptığını gördün.tek ses çıkar oda rte nin yetki verdiği adamdan.böyle liderlik olmaz.anca kuklalık olur chpdeki kuklalik, akpdeki de diktatorluk. liderlik goremiyoruz uzun zamandir. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16207613.asp?gid=373 sanada aynı linki veriyorum. Diktatörlük dediğin kimsenin düşüncesini benimsemeden direk ezerek kabullendirmek.Akp de adamlar rte için değişilmez lider derken.Chp de adamalar sıra sıra sepetliyor. Önder sav piyon olarak kılıçdaroğlunu kullandı. işte kılıçdaroğlununda acemiliği burada ortaya çıkıyor.Önder sav kendisi zaten baykalı gönderen. Adam kılıçdaroğlunuda piyon olarak kullandı sonrada onuda şutungen forez. Dahada bık bıka gerek yok abi.Kendine hayrı olmayan bir parti chp artık.Oy değil selpak bile verilmez. farkli dillerde konusuyoruz sanirim. chpnin ne halde oldugu belli, su anda kilicdaroglu iplerini koparmaya calisiyo gibi gorunuyo. partinin sahibi onder sav da puppetmaster. akpde puppetmaster zaten tayyip oldugu icin oyle bi problem yok. buna evet diyin, suna hayir diyin diyerek yonetiyo elemanlari. abi ben sana diyorumki.Bir partiyi yönetemeyen kılıçdaroğlu ülke yönetebilirmi?Önder sav gibi bi amip le baş edemeyen kılıçdaroğlu koca koca ülkelerle baş etmesi hayal geliyor.abi sövülsede sevilsede rte den başka liderlik vasıflarında başbakan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Turkceplease said: Napolyonn said: sav geri gelirse oy oranı %10, kılıçdaroğlu nun ekibi gelirse en az %40 rofl bursa mençıstır maçı oranımı bu said: abi ben sana diyorumki.Bir partiyi yönetemeyen kılıçdaroğlu ülke yönetebilirmi?Önder sav gibi bi amip le baş edemeyen kılıçdaroğlu koca koca ülkelerle baş etmesi hayal geliyor.abi sövülsede sevilsede rte den başka liderlik vasıflarında başbakan yok. sav ve hakkı süha okay gibi isimler partinin ulusalcı, statükocu yönü. insanları türbanlı-türbansız cart curt diye ayıran, tsk ya rage verdirip oy toplamaya çalışan kafa yapıları.. allah kılıçdaroğlu na yardım etsin çok doğru yolda yeni kadroyuda gördüm ağzım açık kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Turkceplease said: abi ben sana diyorumki.Bir partiyi yönetemeyen kılıçdaroğlu ülke yönetebilirmi?Önder sav gibi bi amip le baş edemeyen kılıçdaroğlu koca koca ülkelerle baş etmesi hayal geliyor.abi sövülsede sevilsede rte den başka liderlik vasıflarında başbakan yok. bak kardesim, partiyi yonetmek dedigin rte gibi elinin altindaki ceplerini dolduran adamlara ne yapmalarini soyliyip gecmekse hic konusmayalim daha iyi. chp resmen yillardir bu insanlarin elinde, bir suru insan chp uzerinden para kazaniyor. cok dogal olarak kilicdarogluna karsi cikacak bir suru isim var orda. bunlara karsi koyup, orda kukla olmak yerine boyle birseye kalkismasi cok buyuk cesaret ister . ha bu adam tecrubesiz mi? evet. tecrubesiz. ama en azindan durust. tecrube kazanilir. lider demissin... rte de liderlik vasfi mi var? lider dedigin adam kendini sececek insanlara anani da al git mi der? rte su anda basbakansa bu sadece yurtdisindan aldigi destektir baska bisey degil. akpde rtenin evet dedigine hayir diyecek bir adam var mi? o adami yok ederler aninda. bu liderlik degil tiranlik. ulke yonetmeyi de ayni sandigi icin zaten boyle abuk subuk hareketler yapiyo. onun icin sevmedigi, muhalefet olabilecegini dusundugu insanlar suclari kanitlanmamasina ragmen yillarca hapis yatiyo. nyse cok yazdim, yoruldum. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 rte halkın hakkettiği liderdir. söyledikleri halkın hakkettiği şeylerdir. içinde bulunduğumuz durum da halkın hakkettiği bir durumdur. buradan yazdıklarımız herhangi bir şeyi değiştirecek mi? hayır, halkı değiştirme gücünüz olmadığı sürece de aynısı devam edecek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Gürsel tekin yeni önder sav oldu. örgütten sorumlu genel başkan yardımcısı. çok kelle gidecek örgütte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 gördüğüm kadarıyla gayet de yönetiyor adam partisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 baykalla sav kapışırken adam aradan çıktı valla helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 dasaaa said: rte halkın hakkettiği liderdir. söyledikleri halkın hakkettiği şeylerdir. içinde bulunduğumuz durum da halkın hakkettiği bir durumdur. buradan yazdıklarımız herhangi bir şeyi değiştirecek mi? hayır, halkı değiştirme gücünüz olmadığı sürece de aynısı devam edecek zaten. en azindan duzgun bi muhalefet olursa rte kendisini imparator olarak gormeyi birakir diye umuyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Sparkcaster said: akpnin hiç bişeye faydası var mı? yok kapatalım gitsin ha pardon bazı ceplere faydası var sori Yani kendi kendine fail oluyorsun. Kendine faydası var akp'nin hiç yoktan, Chp onu yapabiliyordu eskiden şimdi o da kalmadı. Sidik bile yarıştıramayacak adamlardan ibaret olmuş ya burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Su anda konusuyor Kemal Kilicdaroglu baaaaya baaaayaa onemli bir konusma. Onder Sav'i geri donusu olmayacak bir bicimde itham etti. Korku imparatorlugu kurmakla falan bile sucladi. Su an da yepyeni bir CHP geliyor dedi :) yine bir firtina mi esecek bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 odiflame said: önder sav varken önder savın güdümünde deniliyor, önder savı gönderince bu parti adam olmaz deniliyor. baykal varken oy vermem, baykal gidince baykal kral adamdı deniyor. Bu arada ilk defa bu adama katılıyorum. Biraz bu abartılmadı değil. Sarıgül satılık, baykal bilmem ne, sonra da akp niye seçiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 @marty: o da olacaktır. şimdi türkiyenin brüt dış borcu nedir? diye sorsan şak diye cevabı bilemeyecek, nereye bakacağını bile bilemeyecek adamların ekonomi kounşması gibi politika bilmeyen adamların da parti yönetiminden bahsetmesi biraz garip duruyor. chp'de aşırı bir iç çekişme vardı... politikayı çok iyi çözdüm, işin kurduyum diyemem ama olayın sadece liderle sınırlı olmadığını, arkası zayıf bir liderle hiçbir şey olmadığını biliyorum en azından. siz burada tek kişiyi konuşuyorsunuz. tek kişi üzerinden garip vrsayımlarla sonuca ulaşmaya kasıyorsunuz. politika dediğin dev bir ekip işi -ki biz buna parti diyoruz. ve hatta partiyi bile kısımlara ayırıyoruz- chp'de düzen sağlandıktan sonra daha başarılı bir muhalefet yapılır elbet. great scott! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 yeterince in your face yapmış kılıçdaroğlu son gelişmelere bakarsak.Ayrıca sidik yarıştırılcak adamlar post atmıyor foruma bu günlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Giovanni said: Su anda konusuyor Kemal Kilicdaroglu baaaaya baaaayaa onemli bir konusma. Onder Sav'i geri donusu olmayacak bir bicimde itham etti. Korku imparatorlugu kurmakla falan bile sucladi. Su an da yepyeni bir CHP geliyor dedi :) yine bir firtina mi esecek bakalim Ben bu adamlara zerre derecede güvenmem. Seçim propagandası ve siyaset değişikliği hamleleri bunlar bence. Ama daha adam bugün beni yanılttı, siyaseten 5 para ediyormuş. Tebrik ederim cesaretini. Umarım beni yanıltır bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 sözlük de çok komik şu an, bütün troller feryatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar