Krusty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 tırstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bi sallandim bende. ufak biseydi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 şarköydeyim bende uyuyordum, ahşap bina salladı fena. merkez üssü neresi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 4 farkli yerden skypedaydık istanbulda büyükçekmece tarafında fazla sallanmişlar avcılarda yine aynı şekilde anadolu tarafında az hissedilmiş demekki marmara açiklarinda oldu deprem bende sariyerdeyim biraz hissetim ama pederin evi büyükçekmecede ariyorum ariyorum açmiyor fitil olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 5,1miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ulan ben de sallandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 merkez saroz... çok şükür atlatık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 aman abi Allah korusun,gecmis olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 yalnız epey sürdü. ne zaman bitcek lan bu diye düşündüm bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 hakketten ama ne zaman başladı bilmiyorum ama aşağı inene kadar salladı, 4-5 saniye den fazla rahat var ondn eminim. ben 17 ağustos depremini avcılarda görmüş bir bünyeyim bide, uyku ile birleşince ne olduğunu anlamadım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 oha kardeşim şarköyde, sen sallandıysan o çıldırmıştır şimdi korkudan sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 arayın amk ben aradım duymadıkki dediler lol. neyse geçmiş olsun, vize haftası böyle başladı yapacak bişey yok bu arada kardeşin namık kemal de mi okuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 dötüm düştüm lan beşik gibi sallandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 gecko said: arayın amk ben aradım duymadıkki dediler lol. neyse geçmiş olsun, vize haftası böyle başladı yapacak bişey yok bu arada kardeşin namık kemal de mi okuyor? evet şarköyde turizm bidi bidi okuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 izmirde hissettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Lelouch said: gecko said: arayın amk ben aradım duymadıkki dediler lol. neyse geçmiş olsun, vize haftası böyle başladı yapacak bişey yok bu arada kardeşin namık kemal de mi okuyor? evet şarköyde turizm bidi bidi okuyor oha adi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 http://www.internethaber.com/marmarada-halki-sokaga-doken-deprem-307430h.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar