Miraul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bi sallandim bende. ufak biseydi sanirim
gecko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 şarköydeyim bende uyuyordum, ahşap bina salladı fena. merkez üssü neresi acaba?
Alis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 4 farkli yerden skypedaydık istanbulda büyükçekmece tarafında fazla sallanmişlar avcılarda yine aynı şekilde anadolu tarafında az hissedilmiş demekki marmara açiklarinda oldu deprem bende sariyerdeyim biraz hissetim ama pederin evi büyükçekmecede ariyorum ariyorum açmiyor fitil olcam.
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 aman abi Allah korusun,gecmis olsun :(
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 yalnız epey sürdü. ne zaman bitcek lan bu diye düşündüm bi ara.
gecko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 hakketten ama ne zaman başladı bilmiyorum ama aşağı inene kadar salladı, 4-5 saniye den fazla rahat var ondn eminim. ben 17 ağustos depremini avcılarda görmüş bir bünyeyim bide, uyku ile birleşince ne olduğunu anlamadım bile
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 oha kardeşim şarköyde, sen sallandıysan o çıldırmıştır şimdi korkudan sfds
gecko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 arayın amk ben aradım duymadıkki dediler lol. neyse geçmiş olsun, vize haftası böyle başladı yapacak bişey yok bu arada kardeşin namık kemal de mi okuyor?
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 dötüm düştüm lan beşik gibi sallandık
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 gecko said: arayın amk ben aradım duymadıkki dediler lol. neyse geçmiş olsun, vize haftası böyle başladı yapacak bişey yok bu arada kardeşin namık kemal de mi okuyor? evet şarköyde turizm bidi bidi okuyor
gecko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Lelouch said: gecko said: arayın amk ben aradım duymadıkki dediler lol. neyse geçmiş olsun, vize haftası böyle başladı yapacak bişey yok bu arada kardeşin namık kemal de mi okuyor? evet şarköyde turizm bidi bidi okuyor oha adi ne
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 http://www.internethaber.com/marmarada-halki-sokaga-doken-deprem-307430h.htm
Öne çıkan mesajlar