di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Sanki aksam yemeginde fazla fazla yememisim gibi, sanki 102 kilo olan ben degilmisim gibi, aksam yaptigim bol kalorili, got gobek buyuten cinsten yemegin kalanini isitip bir ton ekmekle onu da yedim. Esseklik. (evet cift s var). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ye iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 esseklik ivet bende 101den 95e inmisim :) hedef ay sonuna 90a inmek sene sonunda gecen seneki kilom olan 75e dusmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Can boğazdan gelir afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 askerden önce 120 kg idim, askerden sonra 88 oldum, şimdi yine 105leri zorluyorum bunu yazarken de pizza mı yudumluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 120 kiloyken askere gidebilmek de buyuk basari ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 nası yaratıklarsınız 101 kilo 120 kilo ne ya ıyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Benim arkadaş pizzayı dilimletmezdi büyük boy pizzayı lahmacun gibi kıvırır yerdi ayı gibi. İyi yerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Öldü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: nası yaratıklarsınız 101 kilo 120 kilo ne ya ıyyy 101 degil 102. Bir de 1.74 ve 102 kilo olan birine gore inanilmaz fit bi insanim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Rejimde düzenli olarak yediğim steak ve pizzaların fotolarını gönderdiğim için aramız açıldı bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Lelouch said: askerden önce 120 kg idim, askerden sonra 88 oldum, şimdi yine 105leri zorluyorum bunu yazarken de pizza mı yudumluyorum ne bilelim olum biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 saat de pizza saatiymiş tam gogo dominos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 di said: 120 kiloyken askere gidebilmek de buyuk basari ama. ordaki teyze sağolsun 107 kilo yazmışlardı gidebileyim diye. Oraya gidince kapıdaki albay göbeğe bakarak, "gidecek lan bu" dedi direk ahah bende "yes sir" orda da hayvan gibi yedim gerçi ama emasya bölüğü olunca, dağ taş yürüdük 1 mayıs gelince yürüyelim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ahahahah kilo konusunda karı gibi takıntılıyım.şişko olsam intihar ederdim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ayrıca ultimada(sphere) her stat için cap 100 napıosunuz lan siz? run uo oynuyolar lan demek ki. tamam lan çözdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 direk osideyiz 120 cap var, veteran olunca 5 daha geliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Red said: ahahahah kilo konusunda karı gibi takıntılıyım.şişko olsam intihar ederdim sanırım Hatunlar da keske senin gibi takintili olsa. Hem agliyorlar hem yedikce yiyorlar. Cogu da lop lop yaglarini acikta birakip icimi disima cikariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Çok kilo aldım diye üzülüp yemeğe saran hatun var. Var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Laraken said: ayrıca ultimada(sphere) her stat için cap 100 napıosunuz lan siz? run uo oynuyolar lan demek ki. tamam lan çözdüm. Hacim kiloluyuz falan ama hic olmazsa "proje olarak isik hizinin fotografini cek" deyince boyle sazan gibi atlamiyoruz. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 1.74 boy, 102 kilo, ve fitsin. hmm aynanda bi sorun var di'cim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 di said: sanki 102 kilo olan ben degilmisim gibi, Zargana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 di said: Laraken said: ayrıca ultimada(sphere) her stat için cap 100 napıosunuz lan siz? run uo oynuyolar lan demek ki. tamam lan çözdüm. Hacim kiloluyuz falan ama hic olmazsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 timucin avutma abi kendini, insanlik disi bisi sayiliyor artik sisko olmak. bizim okuldaki erkeklere bakiyorum ya kilolu erkek yok, ya da olanlar gitmiyor okula sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: 1.74 boy, 102 kilo, ve fitsin. hmm aynanda bi sorun var di'cim 102 kilo gibi degilim anlaminda diyorum. 95 kilo olan tiplerin hepsi benden cok daha genis gorunuyor. Albumde var fotografim da kim bilir nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar