Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Eline bıçak alan birine saplıyo, milletin gözü dönmüş anasını satayım. Çarşıda int cafeye(unreal) herifin teki giriyo.Herif bi müddet sonra nedenini bilmiyorum cafeden atılıyo.Gidiyo bıçak alıyo geliyo cafe sahibine saplıyo yardıma gelenleri de bıçaklıyo falan. Sahibi ölmüş sanırım diğerleri yaralı.Nası ucuz anasını sattığım hayatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 abi işte nasıl bir angutluk çok garip ya canı sıkılan başka insanların hayatını alabileceğini düşünüyor. çok enteresan ben de mesela şimdi bu insanların hayatlarının alınabileceğini düşünüyorum tabi o da ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 counter striketa bıçakla adam öldürdük müydü tebrik edilirdi. Bunların hepsi bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Aynen..hapis cezasıymış yok abi çok insancıl ya. Dün de 2yemek dükkanı kavga ediyolar çekiyolar satırları.Bi kız araya mı ne giriyo o yaralanıyo.Kolu çok derin kesikti baygınlık falan geçirdi. Ben de ordaydım polis biber gazı sıktı 2 saat öksürdüm. Gari bi yer olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 nerelerde takılıyosun abi sdf. olayların içinde hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Trouble seems to follow him... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Bugünkü olayı sadece duydum ya.. Olan yerler çarşıdaki camii ve yine çarşıdaki tiyatro sokağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Bana öldür diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Oyunu verme anne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 çarşı hala duruyo mu ya? liseden ber gitmiyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 eskişehir mi bura? esk ise günlük yaşamın parçası abi zaten. doğal membaa lsdsi var şebeke sularında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Yok izmir karşıyaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 kediden iyidir gidenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Eskişehir de ne var anlamadım ? Biz o sularda makarna yapıyoruz çay içiyoruz.Membaaa lsdsi olmayalım sonra bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 oha lan çeşme suyuyla mı insan mısınız olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 kalabak suyuna peynir atiyorlarmis artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 karşıyakaya bişeyler oldu olaysız gün geçmiyo. tedirgin yürüyorum dışarda artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 karşıyaka kızıştı bende gitmiyorum ne zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Longshanks said: oha lan çeşme suyuyla mı insan mısınız olm olm eskişehirdeki öğrenc,iler çay kahve makarna hep çeşme susuyla yapayor gördüğüm kadarıylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Overseer said: eskişehir mi bura? esk ise günlük yaşamın parçası abi zaten. doğal membaa lsdsi var şebeke sularında. lan ben 20 senedir neden göremiyorum nerelerde takılıyonuz hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 eskişehirde banyo bile yapmıyorum lan ben. saçlarım kazık gibi oluyor. adeta kuddusi müftüoğlu oluyorum eskişehirde banyo yapınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 soğuktan mı bırak bide sinüzit olursun abov düşman başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Biz porsukta banyo yapıyoruz arkadaşlarla.Öyle 2 haftada bir gün belirleyip gökmeydan taraflarında keseleniyoruz işte. Abi yok ben yine ev arkadaşına da söyledim de böyle sote falan yaptığımızda içme suyu koyuyoruz da makarna suyu ruh halimize göre değişiyor.Koca tencereyi içme suyuyla doldurmak koyuyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 soğuktan değil direk suyun sertliğinden, içindeki kimyasallardan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Bi zamanlar ihlas su arıtıcıları vardı, onlardan kullansanıza. Negzel su çıkıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar