Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ulan

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eline bıçak alan birine saplıyo, milletin gözü dönmüş anasını satayım.

Çarşıda int cafeye(unreal) herifin teki giriyo.Herif bi müddet sonra nedenini bilmiyorum cafeden atılıyo.Gidiyo bıçak alıyo geliyo cafe sahibine saplıyo yardıma gelenleri de bıçaklıyo falan.

Sahibi ölmüş sanırım diğerleri yaralı.Nası ucuz anasını sattığım hayatları.
Mesaj tarihi:
abi işte nasıl bir angutluk çok garip ya canı sıkılan başka insanların hayatını alabileceğini düşünüyor. çok enteresan

ben de mesela şimdi bu insanların hayatlarının alınabileceğini düşünüyorum tabi o da ayrı mesele
Mesaj tarihi:
Aynen..hapis cezasıymış yok abi çok insancıl ya.

Dün de 2yemek dükkanı kavga ediyolar çekiyolar satırları.Bi kız araya mı ne giriyo o yaralanıyo.Kolu çok derin kesikti baygınlık falan geçirdi.

Ben de ordaydım polis biber gazı sıktı 2 saat öksürdüm.

Gari bi yer olduk.
Mesaj tarihi:
Longshanks said:

oha lan çeşme suyuyla mı
insan mısınız olm

olm eskişehirdeki öğrenc,iler çay kahve makarna hep çeşme susuyla yapayor gördüğüm kadarıylan
Mesaj tarihi:
Overseer said:

eskişehir mi bura? esk ise günlük yaşamın parçası abi zaten. doğal membaa lsdsi var şebeke sularında.

lan ben 20 senedir neden göremiyorum nerelerde takılıyonuz hacı
Mesaj tarihi:
Biz porsukta banyo yapıyoruz arkadaşlarla.Öyle 2 haftada bir gün belirleyip gökmeydan taraflarında keseleniyoruz işte.

Abi yok ben yine ev arkadaşına da söyledim de böyle sote falan yaptığımızda içme suyu koyuyoruz da makarna suyu ruh halimize göre değişiyor.Koca tencereyi içme suyuyla doldurmak koyuyor lan.
  • Yeni Oluştur...