Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Selamlar, Aranızda biliyorum birçok kez WAT(Work and Travel) yapmışlar var. Sizce en iyi ve güvenilir firma hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Up? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 http://www.motifake.com/demotivational-poster/0811/wat-demotivational-poster-1227978560.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ahahahhahahha resim efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 UP ya yok mu bilen allah aşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ben advisle gittim. memnun kaldım ama şöyle memnun kaldım amerikada onlara hiç ihtiyacım olmadı. mesela başka bi arkta advisle gitti, advis buna ev bulmuş iş yerine 3 saat uzaktaymış falan. Bu tamamen şans işi firmayla ilgisi yok. Tabi academics advis gibi büyük firmalar tercih edilmeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Şimdi inceledim advis güzel görünüyor. İletişim için form bıraktım, aralar yüksek muhtemel. Bir de kendileri ile konuşayım sağol ;) Var mı başka önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 doğukan wat danışmanlık var ankarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Armada Grandee var.Bu sene arkadaşım gitti.Bir sımıntı da yaşamadı bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 hazır konusu açılmışken gidenler maliyeti çıkarabildiler mi ne kadar parayla döndüler tr ye? giden arkadaşlarımdan 5 dolarla evine dönen var. e madem kurtaramayacağım maliyeti o kadar çalışıp eziyet görmeyeyim diyorum. nedir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Ben de merak ediyorum bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 abi gidip geziyosun iste bi guzel. para biriktirip geldim diyenler sıkıyo inanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Bunun avusturalya versyonu varmış work&holidays diye geçiyormuşmuş. şu projem bitsin onu araştırayım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 benim arkadaş yazın 2-3 ay alaska'ya gitti balık temizlemeye çalışıp bi sürü para kazancam derseniz güzel seçenek, maliyet üzerine 3-4k lira ile dönüdüm dediydi bana :P bu wat'taki işler nası peki, şipşakçı olmak istesem mesela böyle otelde veya eğlence yerlerinde falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 şipşakçı değil de aquapark'ta kaydırak başında durup elini şöyle böyle tut diyen ya da eğlence parkında biletleri toplayan adam oluyorşun işte. alaska'da para var ama travel yok. arkadaşım 2.5 ay çalıştı para biriktirdi sonra 20 gün işi bırakıp gezdi. alaska için en mantıklı seçenek o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 alaskada son 2yıldır türklere çok zor iş veriyorlar, her konuda oldugu gibi o konuda da bokunu çıkarmışız işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 eli ayağı düzgün öğrenci adama sırf türk diye iş vermemezlik yapcak halleri yok tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ben olsam bende vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 c_a_p_t_a_i_n said: Armada Grandee var.Bu sene arkadaşım gitti.Bir sımıntı da yaşamadı bildiğim kadarıyla. ben bunla staja gittim iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar