Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WAT hakkında genel soru

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben advisle gittim. memnun kaldım ama şöyle memnun kaldım amerikada onlara hiç ihtiyacım olmadı. mesela başka bi arkta advisle gitti, advis buna ev bulmuş iş yerine 3 saat uzaktaymış falan. Bu tamamen şans işi firmayla ilgisi yok. Tabi academics advis gibi büyük firmalar tercih edilmeli bence
Mesaj tarihi:
hazır konusu açılmışken gidenler maliyeti çıkarabildiler mi ne kadar parayla döndüler tr ye?

giden arkadaşlarımdan 5 dolarla evine dönen var. e madem kurtaramayacağım maliyeti o kadar çalışıp eziyet görmeyeyim diyorum. nedir durum?
Mesaj tarihi:
benim arkadaş yazın 2-3 ay alaska'ya gitti balık temizlemeye
çalışıp bi sürü para kazancam derseniz güzel seçenek, maliyet üzerine 3-4k lira ile dönüdüm dediydi bana :P

bu wat'taki işler nası peki, şipşakçı olmak istesem mesela böyle otelde veya eğlence yerlerinde falan?
Mesaj tarihi:
şipşakçı değil de aquapark'ta kaydırak başında durup elini şöyle böyle tut diyen ya da eğlence parkında biletleri toplayan adam oluyorşun işte.
alaska'da para var ama travel yok. arkadaşım 2.5 ay çalıştı para biriktirdi sonra 20 gün işi bırakıp gezdi. alaska için en mantıklı seçenek o.
  • Yeni Oluştur...