TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Merhabalar, Sc2turk.org yöneticilerinden Erdem Turançiftçi arkdaşımızın çabaları ile yapılmış olan siteden Milli takım hakkında bilgiler, maçlar hakkında son durum ve gelişmeleri takip edebilirsiniz. İlgili adres dışında hiç bir yerde benim tarafımdan milli takım hakkında konu açılmayacaktır.Bilgilernize saygı ile arz olunur. Adres: URL : http://www.Sc2millitakimi.com// Email: [email protected]
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Birazdan delinin biri kuyuya bir taş atar. Atmadan ben söliyim unoffical bir milli takımız , bizans karmasıyız , hatta takım bile değiliz :) . Sitede güzel olmuş elinize sağlık.
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Genel menejerimizin nickine hayran kaldım. "aMskn" :D . http://sc2millitakimi.com/?page_id=36
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 site sahiden çok hoş olmuş ay layk it
huun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 go Pentagram go olur da sorarsa birisi kim bu pentagram, adamımdır kendisi. gelin şöyle güzel bir adamın hevesini kırmayın.
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Şu menajeriniz nolur idsini değiştirsin. Şaka gibi. Birde abi, bi ara düzgün fotolar koyun ya :) 2-3 senelik cep telefonundan çekilmiş foto koymuşsunuz :)
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Adamın adı Ahmet Sakin'dir belki peşin hükümlü olmayın ya. (:P) Edit: Sı.tık isim: Kürşat ASAN.
SlayerS_CemiLBoxeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 aFFeRiN GenÇLeR BeNiM içiN YaTıRıM YaPıYoRSuNuzZ
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Gerçekten çok büyük terbiyesizlik yaptınız beyler.Bilmeden etmeden çoluk cocuk sahibi insan hakkında makara yaptınız.Oysaki nickinin açılımı aşağıdadır.Umarım 1 cümle daha bu konu hakkında duymam. AmskN A arif dedesi M murat amcası S sadiye annesi K kürsat N Nihat amcası Bir başka arkadaşın seviyesizce bir düşünce oluşturmaması için.Kendisinin nicki tersten çevrilerek yazılmıştır.
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 adam epikmiş.benim de ali çine diye arkadaşım vardı
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 enee yarısı qq olan mesajlarla madalya aldım
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 TD)Pentagram said: Gerçekten çok büyük terbiyesizlik yaptınız beyler.Bilmeden etmeden çoluk cocuk sahibi insan hakkında makara yaptınız.Oysaki nickinin açılımı aşağıdadır.Umarım 1 cümle daha bu konu hakkında duymam. AmskN A arif dedesi M murat amcası S sadiye annesi K kürsat N Nihat amcası Bir başka arkadaşın seviyesizce bir düşünce oluşturmaması için.Kendisinin nicki tersten çevrilerek yazılmıştır. haha
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Tyrannus said: adam epikmiş.benim de ali çine diye arkadaşım vardı ohahahah bunu yeni anladım ya.
Öne çıkan mesajlar