souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 arkadaslar ms config ordan da hizmetlere geldigimde 'Windos event log' kapatmak istiyorum ancak windows türkçe bende ingilizce yok bunun türkçesi hangi hizmet oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Windos olay günlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 onu kapatmak isteme nedenin ne? meraktan soruyorum acaba performans falan etkiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 World of warcraft oynuyorum youtube da ecnebinin biri video koymus Winows 7 de lag giderme yöntemi die bende bir dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 windows 7 kullanıyorsan, OS'un Turkce olsa bile ingilizcesini arama yerine yazsan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Windows event log network de herhangi bir yere event leri synch etmiyor ki? Latency yi etkilememesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar