Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Salih Memecan İstifa Eder mi?

sg-1

Öne çıkan mesajlar

tarih oğuz aral'ı, tekin aral'ı, leman'ı, penguen'i, uykusuz'u hatırlayacak ama ne yazık ki salih memecan rahat ve zengin yaşaması ile kalacak. onu kimse hatırlamayacak. yazık ona. acımamız lazım. unutulacak gidecek. muhalifler hep hatırlanacak. yardakçılar unutulacak. ilahi düzen böyle. yazık yazık ona.
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:

tarih oğuz aral'ı, tekin aral'ı, leman'ı, penguen'i, uykusuz'u hatırlayacak ama ne yazık ki salih memecan rahat ve zengin yaşaması ile kalacak. onu kimse hatırlamayacak. yazık ona. acımamız lazım. unutulacak gidecek. muhalifler hep hatırlanacak. yardakçılar unutulacak. ilahi düzen böyle. yazık yazık ona.

e iyimiş o zaman dsf
Sosyal ağlarda paylaş

olay komiklik değil aslında. demek istediğim. şunun aynısı bobiler de olsaydı. kılıçtaroğlu yerine tayip olsaydı facebook da paylaşma rekorları kırılıp üzerlerine süper komik yerlere yattım kırıldım xD ibareleri yer alırdı. gözü kapalı share ederdi insanlar
Sosyal ağlarda paylaş

yok bu yine gitmezdi. Güzel olmayan monteler de dolaşmıyor zaten, bobilere bakarsanız tayyiple ilgili kalitesiz pek çok monte de hak ettiğini buluyor yani. Bu cidden kalitesiz. İnce espri yapsın ayarı versin uykusuz falan yapıyo işte. O zaman istediğine etsin lafı. İsterse karikatürle Atatürk'ü eleştirsin, bence sakıncası yok
Sosyal ağlarda paylaş

Bu millete objektif olma çabası aşılanır olmuş, ne oluyor anlamadım objektif olmaya çabalayınca.

İnsanlar Tayyip'le dalga geçiyorsa, komik olduğu için değil, sevmedikleri içindir.

Kılıçdaroğlu'nun işaretlediği şıkların en azından tutarlılığı var, dayandırılacağı noktalar var.

Salih Memecan'ın ki resmen dayanıksın, tutarsız suçlamalar.

Yemişim objektifliği, liste halinde adamın sattığı şeyleri, peşkeşlerini, adaletsizliğini, söylemlerini göstersen bu seferde "bu listelerinde modası geçti be abieee" söylüyor bazıları.

Tekrar söylüyorum
Yemişim objektif olma çabasını
objektif olma çabasını
objektif olma
objektif
Sosyal ağlarda paylaş

gandi kemal ciddi anlamda birseyler yapmaya calisiyor, statukocu parti yonetimi ile tutucu bir secmen kitlesi var, sokakta baska, parti merkezinde baska, mecliste abska konusan bir adam yaratiyor buda

bi yanda palpatineden beter bir manipulasyo nadami olan onder sav var

obur yanda hala genelbaskanmis gibi gezen, televizyonlara cikip aciklamalar yapan baykal var

ustune yaptigi acilimlar ucuz oy malzemesi haline getiriliyor, iste universitede cozucem bu isi dedi hemmen provakator cikti bitane ilkogretime indirmeye calisti filan

zor adamin isi, cidden yerinde olmak istemezdim

degisime direnen bir partiyi degistirmeye calismak cidden cok zor olmali
Sosyal ağlarda paylaş

Adam ne dediyse doğru demiş. Önder Sav'ın Kılıçdaroğlu'nu her konuda bilgilendirdim yargıtay uyarılarıyla ilgili diye açıklaması var ama sayın başkanımız (yazar burada chp taraftarı olduğunu söylemektedir...) ne demişti? Hatırlayın... Benim bir bilgim yok... Bu bir değil iki değil. Kaç konuda böyle oldu. Aday olmayacağım dedi, aday oldu. Oy kullanamadı bu adam, yaygara kopardı. Şimdi ne var? Ne oldu o gelen polislerle ilgili süreç takibi? Fos. Dokunulmazlığının kaldırılması ile ilgili oylama yapılacak, o zaman da diyecek mi bakalım benim korkum yok, kaldırın diye oy verecek mi? Tam dansözlüğünü orada göreceğiz. Vs. Vs. Face it. Bu adam böyle bir adam. Belediye başkanlığı sürecinde de beğenmemiştim, şimdi nefret ediyorum bu adamdan. Önder Sav da ayrı bir hikaye zaten...

Yok mu şu partiye gerçekten yakışacak birisi? Gına geldi artık...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...