odiflame Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 tarih oğuz aral'ı, tekin aral'ı, leman'ı, penguen'i, uykusuz'u hatırlayacak ama ne yazık ki salih memecan rahat ve zengin yaşaması ile kalacak. onu kimse hatırlamayacak. yazık ona. acımamız lazım. unutulacak gidecek. muhalifler hep hatırlanacak. yardakçılar unutulacak. ilahi düzen böyle. yazık yazık ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 seni de hatirlamicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 odiflame said: tarih oğuz aral'ı, tekin aral'ı, leman'ı, penguen'i, uykusuz'u hatırlayacak ama ne yazık ki salih memecan rahat ve zengin yaşaması ile kalacak. onu kimse hatırlamayacak. yazık ona. acımamız lazım. unutulacak gidecek. muhalifler hep hatırlanacak. yardakçılar unutulacak. ilahi düzen böyle. yazık yazık ona. e iyimiş o zaman dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 aquila said: seni de hatirlamicak. ben ulusal bir gazetenin bir köşesinde karikatür çizmiyorum. başka bir trol denemende görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 adam da beni hatirlasinlar diye yapmiyo, isi bu. bir sonraki sacmalamanda gorusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 çok rahatsız ettiyse melih'e danışsın nasıl dava açılır diye, istifalık bir durum yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 aquila said: adam da beni hatirlasinlar diye yapmiyo, isi bu. bir sonraki sacmalamanda gorusuruz. sen hatırlamaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 http://haber.sol.org.tr/medya/salih-memecanin-karikaturle-derdi-haberi-26048 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 seviyorum ya salih memecan'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 içinde meme geçip de sevmediğim nadir şeylerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 hayır kaliteli bişiler ortaya koysa, yalaka malaka ama bi yandan komik lan deriz, böyle her türlü koskoca bi 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yalnız şu da var bobiler mobiler yapınca komik oluyor da bunlar yapınca neden komik olmuyor? film afişlerine tayip koymalar, melih gökçek koymalar komik oluyor. davullar, remixler falan komik ama bu komik değil mi? yancı değilim ama objektif bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 önce okumayı felan öğrenirseniz anlarsınız milletin tepkisi ne diye. direk dedektör var laf söylenen yerleri otomatik atlıyor sizin makine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mizahtan anlıyoruz. Komik değil. Deniz Baykal'a yapılan çok güzel monteler var bobiler'de. Komikler. Kime yapıldığıyla alakası yok komik olup olmamasının. Sadece komik değil bu. Başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 çünkü komik değil.kılıçdaroğlunun sergide yaptığı saçmalıkta aptallık buda. doğrudan recep ivedik kitlesi osurdum gül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 olay komiklik değil aslında. demek istediğim. şunun aynısı bobiler de olsaydı. kılıçtaroğlu yerine tayip olsaydı facebook da paylaşma rekorları kırılıp üzerlerine süper komik yerlere yattım kırıldım xD ibareleri yer alırdı. gözü kapalı share ederdi insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 o videoda tayyip olaydı yani eğlence bölümünde yerlere yatmıştınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yok bu yine gitmezdi. Güzel olmayan monteler de dolaşmıyor zaten, bobilere bakarsanız tayyiple ilgili kalitesiz pek çok monte de hak ettiğini buluyor yani. Bu cidden kalitesiz. İnce espri yapsın ayarı versin uykusuz falan yapıyo işte. O zaman istediğine etsin lafı. İsterse karikatürle Atatürk'ü eleştirsin, bence sakıncası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 hayır yatmamıştık, nasıl kılıçdaroğlunun yaptığı saçmalıkta yerlere yatmamış isek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Bu millete objektif olma çabası aşılanır olmuş, ne oluyor anlamadım objektif olmaya çabalayınca. İnsanlar Tayyip'le dalga geçiyorsa, komik olduğu için değil, sevmedikleri içindir. Kılıçdaroğlu'nun işaretlediği şıkların en azından tutarlılığı var, dayandırılacağı noktalar var. Salih Memecan'ın ki resmen dayanıksın, tutarsız suçlamalar. Yemişim objektifliği, liste halinde adamın sattığı şeyleri, peşkeşlerini, adaletsizliğini, söylemlerini göstersen bu seferde "bu listelerinde modası geçti be abieee" söylüyor bazıları. Tekrar söylüyorum Yemişim objektif olma çabasını objektif olma çabasını objektif olma objektif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 önce x deyip sonra x aslında y daha sonra y olmadığı için ispatlayamassam z şeklinde seri basın açıklamaları yapan biri için dansöz benzetmesi vasat altı mizah sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 gandi kemal ciddi anlamda birseyler yapmaya calisiyor, statukocu parti yonetimi ile tutucu bir secmen kitlesi var, sokakta baska, parti merkezinde baska, mecliste abska konusan bir adam yaratiyor buda bi yanda palpatineden beter bir manipulasyo nadami olan onder sav var obur yanda hala genelbaskanmis gibi gezen, televizyonlara cikip aciklamalar yapan baykal var ustune yaptigi acilimlar ucuz oy malzemesi haline getiriliyor, iste universitede cozucem bu isi dedi hemmen provakator cikti bitane ilkogretime indirmeye calisti filan zor adamin isi, cidden yerinde olmak istemezdim degisime direnen bir partiyi degistirmeye calismak cidden cok zor olmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Adam ne dediyse doğru demiş. Önder Sav'ın Kılıçdaroğlu'nu her konuda bilgilendirdim yargıtay uyarılarıyla ilgili diye açıklaması var ama sayın başkanımız (yazar burada chp taraftarı olduğunu söylemektedir...) ne demişti? Hatırlayın... Benim bir bilgim yok... Bu bir değil iki değil. Kaç konuda böyle oldu. Aday olmayacağım dedi, aday oldu. Oy kullanamadı bu adam, yaygara kopardı. Şimdi ne var? Ne oldu o gelen polislerle ilgili süreç takibi? Fos. Dokunulmazlığının kaldırılması ile ilgili oylama yapılacak, o zaman da diyecek mi bakalım benim korkum yok, kaldırın diye oy verecek mi? Tam dansözlüğünü orada göreceğiz. Vs. Vs. Face it. Bu adam böyle bir adam. Belediye başkanlığı sürecinde de beğenmemiştim, şimdi nefret ediyorum bu adamdan. Önder Sav da ayrı bir hikaye zaten... Yok mu şu partiye gerçekten yakışacak birisi? Gına geldi artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 memecan saçmalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 evet hatta ruh var demiş karikatüründe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar