Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Salih Memecan İstifa Eder mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ATV Ana haber bültenin sonunda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu konu edinen Bizim City karikatürü gösterilirken, büyük bir ayıba imza atıldı. Gösterilen çizgi filmde Kemal Kalıçdaroğlu dansöz kıyafetiyle tasvir edildi, hemen ardından ise ana Muhalefet lideri hakkında 4 şıktan oluşan bir soru ekrana yansıdı. İzleyenlerin şaşkınlıkla çözmeye çalıştığı soru ve cevap şıkları alt alta şöyle sıralandı: -CHP LİDERİ AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİ? a) Dansöz b) Ağzı Bozuk c) Boykotçu d) Hepsi Doğru cevap "D" şıkkı. Salih Memecan imzalı söz konusu karakitatür bugün Sabah Gazetesi'nin 1. Sayfasında yer aldı..

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/10949/16197955/1/atv-ana-haber-de-skandal.aspx
Mesaj tarihi:
ne istifasi abi, adam 100yildir bu isi yapiyor
bizimkiler dizisi bitsin mi gibi bi anket olmus bu

bizimkiler dizisi bitti gerci, ama oynayacak adam kalmamisti dizide rahmetli oldu hepsi sdf
Mesaj tarihi:
Red said:

çok şaşırdım.atv gibi başbakanla alakası olmayna bir kanalın böyle birşey yapmasına

atv nin basbakanla alakasi nasi yok?
en son onlardan birimi ne almisti oyle hatirliyorum ben.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

off abi abartmayin yaa, penguende uykusuzda her hafta bir suru bu tarz karikatur cikiyor, biraz hosgoru be.

bence de böyle

hatta şu karikatürlü sergi ve kılıçdaroğlu'nun hepsi'ni işaretlemesi falan çok fena gelmişti gözüme kılıçdaroğlu'nu meydana çıktığından beri çok sevmeme rağmen. Bunu görünce iyi bile olmuş diyeyazdım.

Umutlarımı boşa çıkardı adam zaten :(
Mesaj tarihi:
Vendy said:

Red said:

çok şaşırdım.atv gibi başbakanla alakası olmayna bir kanalın böyle birşey yapmasına

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0roni
Mesaj tarihi:
yav said:

Vendy said:

Red said:

Ups Gaza gelmek :(
Mesaj tarihi:
ya atvyle bi alakası yok karısı akp milletvekili adam sürekli başbakanla kanka modunda geziyolar yani çok normal, caf caf diye mizah dergisinin çıktığı ülkedeyiz, salih memecan karikatürlerine gülen de var
Mesaj tarihi:
yav said:

Vendy said:

Red said:

buyuk fail olmusum ilk cumleyi okumamisim yorgunluktan :)
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

off abi abartmayin yaa, penguende uykusuzda her hafta bir suru bu tarz karikatur cikiyor, biraz hosgoru be.

pek ayni sey degil yav, ben her hafta uykusuz da penguen de okuyorum, hicbirinde bir parti baskanina dogrudan "dansoz ve agzi bozuk" denmiyor. hani bir olayin karikaturize edilmesi ayri birsey, direk karikatur kisvesi altinda hakaret ayri

zaten kayda deger bir adam degildir memecan benim gozumde, ama yine de bir yaptirimi olur umarim bunun, bir tazminat davasi acilir en azindan
Mesaj tarihi:
onlarda dogrudan demese de dolayli diyor. (dolayli dedigimde yine sokuyorlar adamin gozune vermek istedikleri mesaji)

benim dedigim cok takildigimiz boyle seylere, dediydim jay leno fln nigga nigga diye dalga geciyor obama ile, lindsey lohan'a yapmadigini birakmiyor.

amerikanin patilerinde de hic jay leno obamaya soyle dedi hadi istifa etsin dendigini sanmiyorum.

siyasi lidersen ulkenin en goz onunde olan adamasin, takilmayacaksin boyle seylere, o beni dansoz cizmis bana agzi bozuk demis diye aglarsa isimiz var.

"he" diyip gecilesi seyler bunlar.
Mesaj tarihi:
Nefr in dediği gibi bir tutmak gerekirse diğer dergilerle, Erdoğan kedi olarak çizildi diye tazminata mahkum edilmişti. Karikatürize etmek ayrı şey hakaret etmek ayrı şey
Mesaj tarihi:
karikatur konusunda biraz daha dusunce ozgurlugu olmali bence ya, iki gun once tayyip kedi olarak cizilince, ´tayyipler alemi´ diye baslik atilinca, ustune adam bunlara dava acinca bi dunya laf ettik hepimiz. tayyipler alemi ne peki, acik ve aleni bir bicimde hayvan demisler yani, adam da gitti dava acti. biz de ´VAY NIREDE KALDI DUSUNCE OZGORLUGUU´ diye cigirdik o kadar olay cikardik. e simdi?

bence ikiyuzluluk biraz bu yani, madem ona kizdik zamaninda, madem ´dusunce ozgurlugu´ o zaman memecan in sacma sapan karikaturlerine de ehe deyip gecmek gerek diye dusunmekteyim.
  • Yeni Oluştur...