sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ATV Ana haber bültenin sonunda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu konu edinen Bizim City karikatürü gösterilirken, büyük bir ayıba imza atıldı. Gösterilen çizgi filmde Kemal Kalıçdaroğlu dansöz kıyafetiyle tasvir edildi, hemen ardından ise ana Muhalefet lideri hakkında 4 şıktan oluşan bir soru ekrana yansıdı. İzleyenlerin şaşkınlıkla çözmeye çalıştığı soru ve cevap şıkları alt alta şöyle sıralandı: -CHP LİDERİ AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİ? a) Dansöz b) Ağzı Bozuk c) Boykotçu d) Hepsi Doğru cevap "D" şıkkı. Salih Memecan imzalı söz konusu karakitatür bugün Sabah Gazetesi'nin 1. Sayfasında yer aldı.. http://webtv.hurriyet.com.tr/2/10949/16197955/1/atv-ana-haber-de-skandal.aspx
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yuhhh kilicdaroglun dan ne istemis tayyibe yapsa sevinecekdim
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 gerci Atv satilmisdi diye hatirliyorum akp nin yandaslarina... salih MEMEcan da mi satildi ?
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 hatırlıyorsan iyiymiş, zahmet etmişsin
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 memecan erdoğanın eteğini öper etek giyse adam.
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 off abi abartmayin yaa, penguende uykusuzda her hafta bir suru bu tarz karikatur cikiyor, biraz hosgoru be.
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ne istifasi abi, adam 100yildir bu isi yapiyor bizimkiler dizisi bitsin mi gibi bi anket olmus bu bizimkiler dizisi bitti gerci, ama oynayacak adam kalmamisti dizide rahmetli oldu hepsi sdf
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 çok şaşırdım.atv gibi başbakanla alakası olmayna bir kanalın böyle birşey yapmasına
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bence soru yanlış. soru memecen erdoğanı dansöz kılığında çizseydi istifa etmezmiydi olmalıydı.
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Red said: çok şaşırdım.atv gibi başbakanla alakası olmayna bir kanalın böyle birşey yapmasına HIMMMPPFFFFGGHHHH hahahahahahahahahahah
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Red said: çok şaşırdım.atv gibi başbakanla alakası olmayna bir kanalın böyle birşey yapmasına atv nin basbakanla alakasi nasi yok? en son onlardan birimi ne almisti oyle hatirliyorum ben.
yav Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 "roket adam" said: off abi abartmayin yaa, penguende uykusuzda her hafta bir suru bu tarz karikatur cikiyor, biraz hosgoru be. bence de böyle hatta şu karikatürlü sergi ve kılıçdaroğlu'nun hepsi'ni işaretlemesi falan çok fena gelmişti gözüme kılıçdaroğlu'nu meydana çıktığından beri çok sevmeme rağmen. Bunu görünce iyi bile olmuş diyeyazdım. Umutlarımı boşa çıkardı adam zaten :(
yav Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Vendy said: Red said: çok şaşırdım.atv gibi başbakanla alakası olmayna bir kanalın böyle birşey yapmasına atv nin basbakanla alakasi nasi yok? en son onlardan birimi ne almisti oyle hatirliyorum ben. http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0roni
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yav said: Vendy said: Red said: çok şaşırdım.atv gibi başbakanla alakası olmayna bir kanalın böyle birşey yapmasına atv nin basbakanla alakasi nasi yok? en son onlardan birimi ne almisti oyle hatirliyorum ben. http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0roni Ups Gaza gelmek :(
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ya atvyle bi alakası yok karısı akp milletvekili adam sürekli başbakanla kanka modunda geziyolar yani çok normal, caf caf diye mizah dergisinin çıktığı ülkedeyiz, salih memecan karikatürlerine gülen de var
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yav said: Vendy said: Red said: çok şaşırdım.atv gibi başbakanla alakası olmayna bir kanalın böyle birşey yapmasına atv nin basbakanla alakasi nasi yok? en son onlardan birimi ne almisti oyle hatirliyorum ben. http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0roni buyuk fail olmusum ilk cumleyi okumamisim yorgunluktan :)
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 niye istifa etsin? adamlar tayyip sergisi bile açtı, hiç bir farkı yok bunun ondan. sadece rengini belli etmiş olabilir o kadar.
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Rengini belli etmiş derken... Adamın 3 4 senedir rengi rte moru :D
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 hoşgörü lazım, ama leman ve penguen çizerlerine olduğu gibi, kılıçdaroğlunun memecanı dava etmesi koşulu ile.
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 "roket adam" said: off abi abartmayin yaa, penguende uykusuzda her hafta bir suru bu tarz karikatur cikiyor, biraz hosgoru be. pek ayni sey degil yav, ben her hafta uykusuz da penguen de okuyorum, hicbirinde bir parti baskanina dogrudan "dansoz ve agzi bozuk" denmiyor. hani bir olayin karikaturize edilmesi ayri birsey, direk karikatur kisvesi altinda hakaret ayri zaten kayda deger bir adam degildir memecan benim gozumde, ama yine de bir yaptirimi olur umarim bunun, bir tazminat davasi acilir en azindan
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 onlarda dogrudan demese de dolayli diyor. (dolayli dedigimde yine sokuyorlar adamin gozune vermek istedikleri mesaji) benim dedigim cok takildigimiz boyle seylere, dediydim jay leno fln nigga nigga diye dalga geciyor obama ile, lindsey lohan'a yapmadigini birakmiyor. amerikanin patilerinde de hic jay leno obamaya soyle dedi hadi istifa etsin dendigini sanmiyorum. siyasi lidersen ulkenin en goz onunde olan adamasin, takilmayacaksin boyle seylere, o beni dansoz cizmis bana agzi bozuk demis diye aglarsa isimiz var. "he" diyip gecilesi seyler bunlar.
Toledor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Nefr in dediği gibi bir tutmak gerekirse diğer dergilerle, Erdoğan kedi olarak çizildi diye tazminata mahkum edilmişti. Karikatürize etmek ayrı şey hakaret etmek ayrı şey
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 karikatur konusunda biraz daha dusunce ozgurlugu olmali bence ya, iki gun once tayyip kedi olarak cizilince, ´tayyipler alemi´ diye baslik atilinca, ustune adam bunlara dava acinca bi dunya laf ettik hepimiz. tayyipler alemi ne peki, acik ve aleni bir bicimde hayvan demisler yani, adam da gitti dava acti. biz de ´VAY NIREDE KALDI DUSUNCE OZGORLUGUU´ diye cigirdik o kadar olay cikardik. e simdi? bence ikiyuzluluk biraz bu yani, madem ona kizdik zamaninda, madem ´dusunce ozgurlugu´ o zaman memecan in sacma sapan karikaturlerine de ehe deyip gecmek gerek diye dusunmekteyim.
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 aynı adamlar, herkese abanıyorlar, yandaş şerefsiz değiller fark burda
Öne çıkan mesajlar