BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 mesaj geldi az önce şoktayım hala ...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Nasıl be ohaaaaaaaaaa[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 o kim?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 o kim güzeldi... adam milan'da oynuyodu en son sonra sesi soluğu çıkmaz oldu..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bolton a şutlandı ondan sonra sesi soluğu çıkmadı bu arada adam aynı zamanda manken[signature][hline]Lil'Alur for Shar
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 rize şehrinde yapamaz o adam o zaman..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 hadi yaw ilginç... hayırlı olsun ne diyim[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 vay be cidden flaş transfer olmuş hani.. çok yaşlı da değil 31 yaşında. uyum sorunu yaşaması kuvvetle muhtemel ama yaşamazsa baya iyi adamdır.[signature][hline]kender on the roof
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Aslında bu Rize nin ilk bomba transferi değil bence Fransa dan Oumar Dieng i getirmekte başarıydı bence Ibrahim Ba olayı ise işe yarar bence adam gibi sağ kanatları olur[signature][hline]Lil'Alur for Shar
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Fifa 98 geldi aklıma ba ortasahadan bi çakardım gol olurdu zenci sarı saçlı süper insan...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Yanlız 98 den bu yana adam göbek yaptı devamlı sakatlandı falan filan[signature][hline]Lil'Alur for Shar
nonos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Yattaranın bi beden büyüğü ve fransız olanı
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bir derece yeteneksiz olanı[signature][hline]Lil'Alur for Shar
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 fransa milli takımında oynamadımı bu adam? biz en son 99 damı ne görüşmüştük kendisiyle o zamanlar gayet yetenekliydi karı kıza takılmaktan körelmiş olabilir =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 En son ne zaman forma giydi Allah bilir[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Adamın adı bile yeter flaş transfer olarak bırakın sakatlığını yeteneksizliğini?! O adam 3 büyüklere gelse süper adam iyi iş yaptı bizim yönetim demezmiydik? Rize nasıl almış onu bizim bilmediğimiz başka bi İbrahim Ba daha mı var?[signature][hline] V ò d à n | ICQ
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 vodan : yok yok bildiğimiz ibrahim bu :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Öne çıkan mesajlar