Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İbrahim Ba Rize' de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hadi yaw ilginç... hayırlı olsun ne diyim[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
vay be cidden flaş transfer olmuş hani.. çok yaşlı da değil 31 yaşında. uyum sorunu yaşaması kuvvetle muhtemel ama yaşamazsa baya iyi adamdır.[signature][hline]kender on the roof
Mesaj tarihi:
Aslında bu Rize nin ilk bomba transferi değil bence Fransa dan Oumar Dieng i getirmekte başarıydı bence Ibrahim Ba olayı ise işe yarar bence adam gibi sağ kanatları olur[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
Fifa 98 geldi aklıma

ba

ortasahadan bi çakardım gol olurdu zenci sarı saçlı süper insan...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
fransa milli takımında oynamadımı bu adam?
biz en son 99 damı ne görüşmüştük kendisiyle o zamanlar gayet yetenekliydi
karı kıza takılmaktan
körelmiş olabilir =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
Adamın adı bile yeter flaş transfer olarak bırakın sakatlığını yeteneksizliğini?!
O adam 3 büyüklere gelse süper adam iyi iş yaptı bizim yönetim demezmiydik?
Rize nasıl almış onu bizim bilmediğimiz başka bi İbrahim Ba daha mı var?[signature][hline] V ò d à n | ICQ
  • Yeni Oluştur...