Araz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Windows 7 kullanıyorum bu hatayı nasıl giderebilirim arkadaslar.
Araz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yazmadımmı sanıyosun şöyle herşeyi bildiğini zanneden klavye delikanlılarının... bi sonu gelse
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 arkadaş google olmazsa intihar edecek anlaşılan.
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 e google'daki ilk çıkan başlıkta sorunun çözüldüğü yazıyor, gayet açık bir şekilde virüs sorunu. taramak ve temizlemek için combofix kullan üstüne bi de makineni spybot ve güncel bir antivirüs programıyla tarat. çakma nod32 kullanma, bi işe yaramıyor. ^ yukardaki her viral sorun için default çözüm. bu soru için topik açmana gerek bile yok.
reyou Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Araz said: yazmadımmı sanıyosun şöyle herşeyi bildiğini zanneden klavye delikanlılarının... bi sonu gelse yazmak mesele degil yegen, denemek mesele.
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 spybot kurmaktan nefret ediyorum. bu hidserv bana da bulaştı. ad aware ya da spybot kullanmadan nasıl problemi düzeltebilirim. Orijinal Nod32 Business edition var ama işe yaramıyor
Öne çıkan mesajlar