Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Astra Twintop-Tigra Cabrio

Valhalla

Öne çıkan mesajlar

Bu ikisinden birini almayı düşünüyorum..
Hangi arabayı önerirsiniz (2 yada 4 kişilik olmaları önemli değil sırf 4 kişilik diye astrayı sölemeyin :))

Tigrayı 2 kişilik olmasından dolayı beğendim ama astrada çok şık duruyor karar veremedim.
+ ları - leri nelerdir bu iki arabanın yardımcı olursanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Valhalla said:

Off fistan senelerdir büyüyememişsin sen,psikoloğa git faturayı ben öderim.

Kitlensin konu,adam gibi bişi danışmak için paticiği kullananda suç
.

isterim ki sana bir tigra almak
cebine de bu topicin printini koymak.
6 ay sonra yanıma gelesin Fistan abi özür dilerim diye.

...
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Araçların verdiği imajın da önemli olduğunu düşünüyorum. Belki arkadaşlar bu özelliğe fazla vurgu yaptılar ama 3. şahısların gözündeki en büyük olumsuzluk buymuş demek ki. Eski Tigra benim için de bok böceği görünümlü bir otomobildi. Yenisini birkaç defa gördüm ama hiç alıcı gözüyle bakmadım.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı klasmanda değiller biliyorum, üstü açık araba bakıyorum öyle söyliyim ben 2 kişilik 4 kişilik pek önemli değil.
Bütçede önemli değil o kadar,yani 2 hafta öncesine kadar önemliydide şimdi değil.

Gönlüm astra twintoptan yana, ama az öncebaktım 207cc 307cc lerde fena değil gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

son tigra twintop cooook tatli bi araba, ben cok begeniyorum ama sifiri artik uretilmiyor bildigim kadariyla, 20k civarina ikinci elleri var. hatta onun icin bi topic acmistim zamaninda, biri tigra nin aciliminin ´travesti ve ib--lere gore araba´ oldugunu yazmisti da arabayi almaktan vazgecmistim. saka lan para yoktu ondan vazgectim. ama boyle bi efsanesi varmis eski tigralarin, yenilere yoktur diye dusunuyorum, acikcasi cok da umrumda olmazdi araba alicak olsam.
Sosyal ağlarda paylaş

Off sorunlumusunuz siz ya ? Ne demek istediğimi biliyosun bütçe sorunu pek yok derken.

İnsan gibi cevapveren arkadaşa :
Valla benimde çok hoşuma gitti kimin ne dediği umrumda da değil zaten,ergen ergen triplerde millet o gay arabası bu travesti arabası su kaşar arabası lol.

Anahtarı versen bütün gün gezerler bide gelip elimi öperler eyvallah abi araba için diye.
Neyse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...