Valhalla Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Bu ikisinden birini almayı düşünüyorum.. Hangi arabayı önerirsiniz (2 yada 4 kişilik olmaları önemli değil sırf 4 kişilik diye astrayı sölemeyin :)) Tigrayı 2 kişilik olmasından dolayı beğendim ama astrada çok şık duruyor karar veremedim. + ları - leri nelerdir bu iki arabanın yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 tigra alma travesti sanarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 eski tigra, megane coupe travesti arabasıdır. yenileride ole mi bilmiorm ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Bırakın delisaçması muhabbetleri insan gibi yorum yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 valla adamlar doğru söylemiş. Tigradan uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 iyi abi al ozmn tigra ama sora uyarmadı deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Kimin ne dediği umrumda değil,çocukmuyum milletin ağzına bakıcam? Benim öğrenmek istediğim arabanın + ları - leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bizde tigranın - lerinden birini söyledik işte en saygın araba yorumcuları, dergilerinde bile bu tarz eksilere yer verilir örnegin corvette'in - lerinde cok dikkat cekmesini okumustum vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Off fistan senelerdir büyüyememişsin sen,psikoloğa git faturayı ben öderim. Kitlensin konu,adam gibi bişi danışmak için paticiği kullananda suç . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 rengi sarı olmasın en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Valhalla said: Off fistan senelerdir büyüyememişsin sen,psikoloğa git faturayı ben öderim. Kitlensin konu,adam gibi bişi danışmak için paticiği kullananda suç . isterim ki sana bir tigra almak cebine de bu topicin printini koymak. 6 ay sonra yanıma gelesin Fistan abi özür dilerim diye. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ilk akla gelen -dir gerçekten travesti arabası olması. en yeni modeli al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bence türkiyede yaşayıpta tigra ve kısa kıçlı meganların tro arabası oldugunu bilmemen senin ayıbın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Selam, Araçların verdiği imajın da önemli olduğunu düşünüyorum. Belki arkadaşlar bu özelliğe fazla vurgu yaptılar ama 3. şahısların gözündeki en büyük olumsuzluk buymuş demek ki. Eski Tigra benim için de bok böceği görünümlü bir otomobildi. Yenisini birkaç defa gördüm ama hiç alıcı gözüyle bakmadım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 synthesizer said: ilk akla gelen -dir gerçekten travesti arabası olması. en yeni modeli al Zaten bu yeni tigralardan alıcam eğer tigra almaya karar verirsem eski tigrayı napıyım hurda onlar :) Astra Cabriolette öyle yeni modellerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Astra twintoplar çok tatlı araba.. Twintopu dış görünüş olarak değerlendirebilirim sadece ama astra 1.6enjoy genel olarak rahattı çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yeni derken, sene olaraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Alıcağım zaman en yeni üretimi alirim zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 kaylii minog gibi minyon ve seksi bi hatun değilsen hoş görüneceğini sanmıyorum :) mx5 falan desen neyse. zevk meselesi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 sıfır mı alacaksın? bikere tigra ile astra aynı klasmanda degiller. o kadar paran varsa cok guzel bisuru alternatif cıkarırız. sen butce söyle önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Aynı klasmanda değiller biliyorum, üstü açık araba bakıyorum öyle söyliyim ben 2 kişilik 4 kişilik pek önemli değil. Bütçede önemli değil o kadar,yani 2 hafta öncesine kadar önemliydide şimdi değil. Gönlüm astra twintoptan yana, ama az öncebaktım 207cc 307cc lerde fena değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 son tigra twintop cooook tatli bi araba, ben cok begeniyorum ama sifiri artik uretilmiyor bildigim kadariyla, 20k civarina ikinci elleri var. hatta onun icin bi topic acmistim zamaninda, biri tigra nin aciliminin ´travesti ve ib--lere gore araba´ oldugunu yazmisti da arabayi almaktan vazgecmistim. saka lan para yoktu ondan vazgectim. ama boyle bi efsanesi varmis eski tigralarin, yenilere yoktur diye dusunuyorum, acikcasi cok da umrumda olmazdi araba alicak olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Valhalla said: Bütçede önemli değil o kadar,yani 2 hafta öncesine kadar önemliydide şimdi değil. madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Off sorunlumusunuz siz ya ? Ne demek istediğimi biliyosun bütçe sorunu pek yok derken. İnsan gibi cevapveren arkadaşa : Valla benimde çok hoşuma gitti kimin ne dediği umrumda da değil zaten,ergen ergen triplerde millet o gay arabası bu travesti arabası su kaşar arabası lol. Anahtarı versen bütün gün gezerler bide gelip elimi öperler eyvallah abi araba için diye. Neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 adam gibi soru soruyoruz, adam gibi cevap ver. sonra öfff vıy vıy etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar