Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Dragon Lance tadında Tracy Hickman & Margaret Weis den olanlar şeklinde ama kitap arıyorum tavsiye edebilecek varmı? Diğer dragon lancelerin belli bir kısımlarına baktıktan sonra baya fos olduklarını düşündüm ama yok şu iyi baya onada bak diyeceğiniz varsa oda olur? Evet tavsiye beklemekteyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Ölüm Kapısı serisi baya başarılıdır. Hayatımda okuduğum en iyilerinden diyebilirim. Aynı ikiliden zaten. Okumadıysan okumalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 "a song of fire and ice" a başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Yukardaki konuma baktın mı? Fantastik edebiyat - Bir rehber Dragonlance (birleşik yazılır) sevdim diyorsan 39. ve 45. sıradakileri okuyabilirsin. 1. ve 8. de iyi gider sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Tavsiyelerin hepsine bakıcam notlarımı aldım :) Genede çok sevgili majerelerim olmadan nasıl sevicem bilemiyorum ama bakalım bakalım :D Ejder Kanadını almıştım okuma fırsatım olmamıştı hemen cülleniyim şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar