Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Electroworld Türkiye StarCraft Ligi!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler hangi organizasyonda ' abi maçın var nerdesin?' diye oyunculara mesaj atıldığını gördünüz?

Yada gelmeyen adamlar yerine ordan burdan oyuncu bulup show maçı ile vakit geçirildiğini?

Hangi organizasyonda oyuncuların 'ÖDÜL NEE' diye bağırıp ama ödülü alabilmek için kendi yükümlülükleri olan maça çıkmak yerine, maçlarına çıkmamazlık yaptığını gördünüz?

Böyle bir örnek organizasyon gösterin,bende sizle birlikte TSL organizatorlerine sövücem.

Not:

Organizator: Sistemi kurar,kuralları belirlemekle düzeni korumakla,tarihleri duyurmakla YÜKÜMLÜ.

Oyuncu: Okuyup kabul ettiği tarihlerde maçlarına düzenli katılmakla YÜKÜMLÜ.

Taraf olarak değil,camiamız için üzüldüğümden yazdım bunu.
Mesaj tarihi:
pROpRObe said:

herkes sallar şimdi bol keseden.
organizatörlere laf söylemek kadar basit birşey yok ki aynı zamanda bunun ne kadar aptalca oldugunun anlasılmaması kadar da basit bir sey yok...bu adamları gercekte ne tanırım ne görmüşlügüm vardır ne de bi çıkarım.
adamlar hiç bir çıkarları olmadan önümüze böyle birsey sundular, sadece bu oyunu sevdikleri için bu oyunun daha fazla kitleye ulaşması için..ciddi anlamda bir yola cıktılar ve bunu üzülerek hatta utanarak söylüyorum ki biz oyuncular bu adamları yarı yolda bıraktık...hata varsa en basında biz oyuncularda var, bu adamların bizi kulagımızdan tutup zorla maçlara cıkarcak halleri yok..tabi ki eksiklik yok mu var tabiki en basındaki düzenlemelerde bile hatalar olabilir ama aç gözlü insanlar olarak bizler yardımcı olmadık sadece önümüze konmasını bekliyoruz her zamanki gibi..birşeylerin daha güzel olması için ugrasmak her zaman zor geliyor, yardım etmekten kaçıyoruz tek yaptıgımız eleştirmek ve b.k atmak durdugumuz oldugumuz yerden hiç birşeye karışmadan.
sponsorların beklentisi var, belirli bi kitle tarafından takip edilmek zorunda olması gerekiyor düzenli şekilde her hafta bu ligin devam etmesi gerekiyordu bir şekilde ki adamlar birşeyleri görebilsin, evet bu oyun oynanıyor cidden şöyle yada böyle belirli bi kitlesi var fazla önemsemedik bu turnuvayı ama demek ki bundan sonra daha fazla destek vermemiz lazım diyebilselerdi keşke. bu fırsatı tanımadık sonuc olarak, hoop diye adamlardan herseyi önümüze koymalarını bekledik yanlıs yaptık acıkcası..biraz daha dayanabilseydi eminim ki sonraki sezonlarda çok daha iyi yerlerde çok daha profesyonelce bi şeyler yapılabilirdi..
abuk subuk mesajlar görünce çileden çıktım bu saatte kusuruma bakmasın kimse.

bunların olucagı hep söylendi. düzgün bi penaltı sistemi olmazsa oyuncularının cogunun ilgisinin gecicegide burada yazıldı, lig ilk söz verilen tarihten daha sonra acıdlıgı icin cok oyuncu kaybedildigide burada yazıldı, "ama o kadar iyiyiz, sponsorumuz bile var bak hem" tadında burada admini yazı yazarken "ödül nedne direk yazılacagına (madem her şey hazırsa) sürpriz diye geçiştirildi" ye kadar her türlü muhabbeti yapıldı bu ligin.

bu eleştirenler ciddiye alınsaydı sonucun bu kadar vasat olmayacağı ortada.

madem inaktifleri ligden atın, küçülsün lig dedik, ondada sonraki sezona dendi? zararın neresinden dönülse kardır lafını atalarımız zevkten söylemiştir zaten.

siz gidin savunmaya dvm edin afferin.
Mesaj tarihi:
said:
düzgün bi penaltı sistemi olmazsa oyuncularının cogunun ilgisinin gecicegide burada yazıldı
Nasıl bir penaltı sistemi olabilir? Adam toplayıp gelip dövecek mi adamlar? Hapse mi atacaklar? İşte ligde puan kırıyorlar, yapabilecekleri başka bir şey de yok ama ligle ilgilenmeyen adam ligde puanının kırılmasıyla da ilgilenmiyor. Oyunlara ilgi olmamasının sebebi penaltı sistemi falan değil.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

electroworld ün haberi var mı? demiştim troll dediniz
demekki ben haklıymışım. sponsor diye yazıp sonrada aktif kişi az falan filan demekte iyiymiş. Az çok herkes sponsorun ne demek oldugunu bilir.
Demek ki bu organizasyonda ne bi resmiyet ne de bi ciddiyet yokmuş.

Şimdi Fistan arkadaşım. Sen çok güzel konuşuyorsun iyi konuşuyorsun. 3-5 kelimeyi bir araya getirerek cümle falan kurabiliyorsun. Zekisin akıllısın gerçekten bunu seziyorum.

Ancak..Ancakk..Ancak...

Level Dergisi, Level Online, Chip Online, E-kolay, Tekjeton, Hardware Arena ve benzeri birçok e-Sports ile yakından uzaktan alakası olan olmayan tüm organizasyonlarda duyurulan ve hatta Blizzard tarafından lisans alınan bir etkinlik hakkında nasıl "Electroworld'un haberi varmı" diye saçma sapan akıl mantık dışı bir soru sorabiliyorsun gerçekten anlayabilmiş değilim.

Hayatında şu devlet millet adına kaç gramlık bir faydalı iş yaptın çok merak ediyorum. Etkinliğin başlangıcından bu yana neler yapıldığını görmemek için gerçekten kör-sağır-dilsiz dağ başında yaşıyor olmak lazım.

Emeğe, üretene ve paylaşana saygısı olmayan insanların bu ülkede var olmasından dolayı Teamliquid gibi bir camia içerisinde bir türk organizasyonu olduğumuzu duyurduğumuzda bile olumsuz tepki alıyoruz. Dağları devirsek bile hiçkimse bu ülkede yapılan hiçbir organizasyonu ciddiye almayacak.

Sizlerden ne sahip çıkmanızı, ne destek vermenizi istiyoruz. Destek vermediğiniz ve ciddiye almadığınız bu organizasyonun üzerinden ellerinizi çekip çamurlarınızı ve pisliklerinizi lütfen başka organizasyonlara yönlendirin. Daha fazla kirletmeyin. Emek veren insanlarda ne bir heves nede bir umut bıraktınız. Artık tüketmeyin. Yoketmeyin.. Allah'ınızı severseniz..
Mesaj tarihi:
_Spartacus_ said:

said:
düzgün bi penaltı sistemi olmazsa oyuncularının cogunun ilgisinin gecicegide burada yazıldı
Nasıl bir penaltı sistemi olabilir? Adam toplayıp gelip dövecek mi adamlar? Hapse mi atacaklar? İşte ligde puan kırıyorlar, yapabilecekleri başka bir şey de yok ama ligle ilgilenmeyen adam ligde puanının kırılmasıyla da ilgilenmiyor. Oyunlara ilgi olmamasının sebebi penaltı sistemi falan değil.

Şimdi spartacusçüm türkiye kore değil. Herkesin doğal olarak işi gücü var. Belirsizlik ortamında belirlilik yaratamaya çalışmak zor bir iş. Ne yazikki bu böyle. Organizasyon herkese ödül bu , maç saati bu tarihi bu gelmeyen diskalifiye olur tarzı (Biraz faşistcede olsa) tarzı birşey yapsaydı ozaman nasıl bakılırdı bide bu açıdan düşünmek lazım. Tabi her zamanki söylenen şeyi tekrarlamaya gerek yok 3 aylık lig olmaz. Esl'nin yaptığı ödülü belli , sistemi belli ve maç atmanın zorunluluğa bırakılmadığı özgür bir sistemde bile nekadar büyük problemler çıktı ve firmaya eleştriler yapıldı.

Bu işin özü şudur. Turnuva yapıcaksın. Lig yapacaksanda az oyuncu ve kısa sürede yapıcaksın. Çünkü türk gamerlar pro değil. İnsanlar eğlence için oynuyor bu oyunu. Eğlenmediğini düşünen 1ay sonra oyunu silip gider kimse kontrat imzalamıyor.

He tabi organizatörler açısındanda çok mağdur oldukları durumlar var elbette ama o tarafı hiç konuşmaya gerek yok. Elbette oyuncuların yaptıkları yanlışlar ve gereksiz eleştrilerde var fakat şuan organizasyonun sürmesi için organizatörlerin yanlışlarını yapıcı bir şekilde eleştirip türkiye gerçeklerini ve doğrularını yapmalarını sağlamalıyız diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
TSL said:

Fistan said:

electroworld ün haberi var mı? demiştim troll dediniz
demekki ben haklıymışım. sponsor diye yazıp sonrada aktif kişi az falan filan demekte iyiymiş. Az çok herkes sponsorun ne demek oldugunu bilir.
Demek ki bu organizasyonda ne bi resmiyet ne de bi ciddiyet yokmuş.

Şimdi Fistan (Eteklik don) arkadaşım. Sen çok güzel konuşuyorsun iyi konuşuyorsun. 3-5 kelimeyi bir araya getirerek cümle falan kurabiliyorsun. Zekisin akıllısın gerçekten bunu seziyorum.

Ancak..Ancakk..Ancak...

Level Dergisi, Level Online, Chip Online, E-kolay, Tekjeton, Hardware Arena ve benzeri birçok e-Sports ile yakından uzaktan alakası olan olmayan tüm organizasyonlarda duyurulan ve hatta Blizzard tarafından lisans alınan bir etkinlik hakkında nasıl "Electroworld'un haberi varmı" diye saçma sapan akıl mantık dışı bir soru sorabiliyorsun gerçekten anlayabilmiş değilim.

Hayatında şu devlet millet adına kaç gramlık bir faydalı iş yaptın çok merak ediyorum. Etkinliğin başlangıcından bu yana neler yapıldığını görmemek için gerçekten kör-sağır-dilsiz dağ başında yaşıyor olmak lazım.

Emeğe, üretene ve paylaşana saygısı olmayan insanların bu ülkede var olmasından dolayı Teamliquid gibi bir camia içerisinde bir türk organizasyonu olduğumuzu duyurduğumuzda bile olumsuz tepki alıyoruz. Dağları devirsek bile hiçkimse bu ülkede yapılan hiçbir organizasyonu ciddiye almayacak.

Sizlerden ne sahip çıkmanızı, ne destek vermenizi istiyoruz. Destek vermediğiniz ve ciddiye almadığınız bu organizasyonun üzerinden ellerinizi çekip çamurlarınızı ve pisliklerinizi lütfen başka organizasyonlara yönlendirin. Daha fazla kirletmeyin. Emek veren insanlarda ne bir heves nede bir umut bıraktınız. Artık tüketmeyin. Yoketmeyin.. Allah'ınızı severseniz..

şu kadar mesaj yazacağına hem de şu saçma uslubunla
"beceremedik" yazsan daha iyi olmazmıydı sence?

işinize gelmeyen bişey yazınca hemen demogojiye geçip "emek veriyoruz, çıkarımız yok" demeye getiriyorsunuz hemen

ama iş icraata gelince sizden iyisi yok, sizden haklısı yok ama sonuç = sıfır.

sponsorumuz dediğiniz Level'dan ya da başka bu konularda tecrübeli kişilerden hiç yardım almayı denediniz mi? ya da danıştınız mı birilerine?

sponsor ödül vaad etmişse ne olursa olsun o ödülü bir şampiyon belirleyip verebilmeniz gereklidir.
ha öyle bi ödül vaadi yok ise baştan sponsorumuz electroworld şu şu da ödüller demeniz saçma.

çok basit bi organizasyonu düzenleyememek bizim gibi konuşanların suçu değil malesef.

fikstürü yayınlarsın sitede
maçına çıkan çıkar çıkmayan hükmen malup olur.
lig ne zaman başladı diyelim 1 kasım
fikstür neyi gösteriyor
15 mart son maçlar.
maça çıkmayanı hükmen malup saymak maça gelenlere puan yazmak bu kadar zor olmamalı.
sonuçta electroworld ödül vaad etmişse en çok puanı alan şampiyona vermek zorunda değil mi?
yoksa biz mi bilmiyorduk lig başlamadan kurallar yayınladınız içine
"maçlar full oynanması lazım yoksa ödül mödül vermeyecek sponsorlar" diye?
benim gözümden kaçmış.
Mesaj tarihi:
sitede kesin bi şekilde gruplar ve son puan durumuyla beraber fikstür yayınlanmalı
duyuru yazılmalı
maça çıkmayana taviz verilmeden tık tık herşey günügününe işlenmeli.
turnuva sonuclandırılmalı.
ödül yoksa yoktur ama turnuva sonuclanıp ilk TSl şampiyonu açıklanmalı.
2.sinde artık daha organize olunulur bi şekilde.
Mesaj tarihi:
Fistan o dediklerinin hepsi yapıldı harfi harifine

siteye bir gir bak.Aylar önce programlar kurallar fikstür herşey açıklandı.Fikstüre uyulmayınca,bukez haftalık program yaptılar. Kimin işi varsa bildirsin ona değiştirelim dediler.Adamlar işi olduğunu bile bildirmedi.

örnek: mesela x oyuncum bana derdi abi şu gün şöyle bi durumum var önemli şeklinde.bende tsl ye bildiriyordum gerekli düzenleme yapılıyordu.Bunu diğer oyuncularda yapsa sıkıntı olmazdı
Mesaj tarihi:
Fistan said:

sitede kesin bi şekilde gruplar ve son puan durumuyla beraber fikstür yayınlanmalı
duyuru yazılmalı
maça çıkmayana taviz verilmeden tık tık herşey günügününe işlenmeli.
turnuva sonuclandırılmalı.
ödül yoksa yoktur ama turnuva sonuclanıp ilk TSl şampiyonu açıklanmalı.
2.sinde artık daha organize olunulur bi şekilde.

Bahsettiğin tüm fonksiyonlar sitede mevcut. Herkesin çok rahat anlayabileceği şekilde çalışan bir sistem var. Fikstür var. Tüm oyuncuların çalıştığı eğitim gördüğü vs gibi konular dikkate alınarak tur tarihleri belli bir tarih yerine 7 günlük bir tarih aralığında. Tüm duyurular her hafta yapılıyor. Sorun organizasyonda ne maçını yapan nede takip eden olmaması.
Mesaj tarihi:
biliyorum sitede olanları
takip ediyorum ben de.
tekrardan bi düzenleme manasında söylemiştim ben.
3 maça çıkmayan diskalifiye edilsin silin gitsin siteden
alt liglerinde ödüle uzanma şansı olursa illaki birileri maçına çıkar o ödülü kovalar.
Mesaj tarihi:
bende eleştiri yapıp düzelmesi için bişeyler yazardım ama, önceki msglarımı içerleyip sonra içini kusan, eleştiri kabul edemeyen, bu tür konularda pek tecrübesi olmamasına ragmen sanki çok basit bişeymiş gibi triplere giren kişileri görünce karsımda vazgeçmiştim
o yuzden yapıcı amaclı elestiride bulanan arkadaslara simdiden solıym bosa kurek cekiosunuz
Mesaj tarihi:
TSL said:

bırak hayırlı iş yapmayı zaten tek tük olan sponsorlar nezdinde bu eventlerin ne kadar gereksiz olduğu, geri-dönüşünün olmayacağı ortaya çıkmış oldu. Sponsor nedir? bir eventin ödüllerini veya benzeri ihtiyaçlarını karşılayarak, izleyicilere kendi tanıtım/reklamını yapabilmektir. Hayır şu olaydan sonra bu adamların bir daha herhangi bir starcraft eventine sponsor olacağını düşünyormusunuz ciddi ciddi?
Mesaj tarihi:
Fistan said:

biliyorum sitede olanları
takip ediyorum ben de.
tekrardan bi düzenleme manasında söylemiştim ben.
3 maça çıkmayan diskalifiye edilsin silin gitsin siteden
alt liglerinde ödüle uzanma şansı olursa illaki birileri maçına çıkar o ödülü kovalar.

Lig başladığı günden bu yana yaklaşık 30 oyuncu çıkarıldı.2 Adet yedek oyuncu listesi hazırlandı. Birçok oyuncu çıkarıldı. Yedek listeden lige yeni dahil edilen oyuncularda aynı şekilde maçlarını yapmamakta kararlılar. Artık ne yedek liste kaldı nede boşluklara yerleştirilecek herhangi bir oyuncu.

Ayrıca bu sorunların yanında camiada çok az sayıda arkadaşımız cesaret ederek canlı yayınlarda maç sunumlarına katılıp bizlere yardımcı oluyor. Ancak maç sunumlarının canlı yayını gerçekleştiren insanlarla dalga geçilmesi, acımasızca eleştirilip heveslerini tüketmemiz nedeniyle canlı yayınları bizim için sunabilecek tek bir arkadaşımız kaldı.
Mesaj tarihi:
Bu organizasyonun ciddiye alınmadığını HWA Turnuvası burada açıklandığında anladım.Sadece konu altında 2 yazı vardı onlar da HWA Starcraft kanadının takım oyuncularıydı.Hiçbir şekilde ödül eleştiriszi turnuva eleştirisi vs. gibi edeleyici yorumlar yoktu.Demek bu iş sponsorlarla lig kurmakla değil camiadaki ağırlığın ile yapılıyormuş.

Şahsi düşüncem Blizzard yerinde olsam bu ligin tamamen düzmece olup doldurmak adına inaktif hesapların doldurulduğu bir organizasyon olduğunu görür ve lisansı iptal ederdim.
Mesaj tarihi:
inyourmind said:

Bu organizasyonun ciddiye alınmadığını HWA Turnuvası burada açıklandığında anladım.Sadece konu altında 2 yazı vardı onlar da HWA Starcraft kanadının takım oyuncularıydı.Hiçbir şekilde ödül eleştiriszi turnuva eleştirisi vs. gibi edeleyici yorumlar yoktu.Demek bu iş sponsorlarla lig kurmakla değil camiadaki ağırlığın ile yapılıyormuş.

Şahsi düşüncem Blizzard yerinde olsam bu ligin tamamen düzmece olup doldurmak adına inaktif hesapların doldurulduğu bir organizasyon olduğunu görür ve lisansı iptal ederdim.

hwa turnuvası topiği , turnuva duyurulsun diye açılan bir topic eleştirilsin diye değil ve esas olarak formatı belirtilmemiş bir turnuva. Daha formatı belirlenmemiş bir turnuva için eleştri yapmak heleki adamların kendi forumu varken burda yapmak zaten pek mantıklıda değil. Turnuvayı finanse edende Tt e-sports. Hwa'nın kendisi sadece organize ediyor. Hatta daha organize bile etmediler başlasın bakalım nasıl yapıcaklar dereyi görmeden paçaları sıvamamak lazım.
Mesaj tarihi:
inyourmind said:

(inyourmind) arkadaşımız fake accountlar alıp spam mesajlar göndermek ve kimliği belirsiz eleştiri yapmak konusunda oldukça başarılı.

Bildiğiniz gibi Adeks Beşiktaş şubesinde gerçekleştirilen Dreamhack Winter elemelerinde TSL Tekjeton ekibi tarafından konuk olarak davet edilmiş ve ekibimizi temsilen Ozan (Ozzymoto) ve (inyourmind) bu etkinliğe katılmıştır.

Yukarıda lisans iptal etmekten bahseden şahsiyet TSL ekibinin bir parçası olarak üstlendiği 2 paragraflık bülteni 2 ay boyunca yazamamış, hiçbir canlı yayında ekibimize en küçük herhangi bir yardımı dokunmamış ve bu organizasyonu zor duruma düşüren densiz forum mesajları gibi nedenlerle bu ekipten ihraç edilmiştir.

Aldığı sorumlulukları ve görevleri hiçbir şekilde yerine getirmeyen bir kişinin camiadaki ağırlıktan bahsediyor olması epey komik geliyor.

Ayrıca yukarıda bahsettiğin turnuvayı düzenleyen HWAile birlikte iş birliği içerisinde olduğumuzu sanıyorum bilmeyen yoktur. HWA ve TSL e-Sports konularında karşılıklı destek ve yardımlaşma içerisinde olan 2 farklı organizasyondur.Gerçekleştirilecek olan bu turnuvada StarCraft 2 alanında TSL'in bu etkinliğe nasıl bir destek verdiğini organizasyonu gerçekleştiren Sinan (DreDD) arkadaşımızdan öğrenebilirsiniz.

Şimdi senden ricam bu gerçekleride göz önünde bulundurarak biraz daha ağırlıktan bahsetmen.
Mesaj tarihi:
arkadaslar, bu camiayı yakından tanımıyorum acıkcası. ama gördügüm kadarı ile +21 gibi bir yas ortalaması var. bizim cod ortamında olmayan olgunluk örnekleri sergilenmiş ancak arada yine farklı düşünenler ve düşünceler olabiliyor.

Öncelikle hwa olarak değilde bu işte kendim olarak, 4-5 yıldır esports'un içinde olan biri olarak elimden geldigince, kar gütmeden bu işleri yapmaya calıstım. cod camiası içinde gerek yaptıgım turnuvalar gerekse de yurtiçi ve yurtdısında katıldıgımız offline ve online turnuvalar ile adımı duyurdum ve bu sekilde multigaming organizasyonumuzu genişlettik. o yüzden az cok bende hakimim bu ortamdaki sorunlara.

Simdiye kadar hep sponsorları suclayan biz oyuncular özümüzde en büyük suclularız. Arkadaslarımız 1001 türlü iş içine girerek bir işe girisiyorlar. üstelikde biz oyuncular için. hata da yapsalar, yanlıslıklar da yapsalar, destek olmak, birdahakine olmaması için calısmak ve tesvik etmek gerekiyor ki insanların bu işten kazancları olmamasına ragmen yapma sevkini kırmamak gerek.

Katılamayacak olsak bile bu tip organizasyonlar için 2 dk üye olup yorum bırakmak, destek olmak gerek.ya da ne bileyim bu ortam için olumlu birseyler yapmak istiyorum, sunları sunları yapıcam deyip, arkasından bu türlü güzel organizasyon haberlerini bile paylasmayan düşman tavırlı insanlar olmamak gerek.ha, basımızı öne egip hiçbirsey demiyelim de demiyorum. yapılan yanlısları, eksikleri saygı cercevesinde ortaya koymak ve bir sonrakisi için destek olmak lazım.yanlıslıkları söyleyelim ki birdaha olmasın.

acıkcası TSL gibi canlı yayın sansı olan bir organizasyonun bu denli kötülenmesi enteresan geliyor bana. sponsorlar belli , canlı yayın var ama oyuncuların enteresan tavırlarla buna iştirak etmemesi resmen sevk kırıcı.

kendi turnuvam acısından da sc2'den gelen katılımı az buluyorum. ESL'de 300 oyuncu yarısıyor, oynayan cok fazla, sc2 türkiye'de cok önemli diyen sponsor firmalar ve arkadaslar vardı. Belirli bir rakamı yakalamak adına bu yola cıkıp ona göre sözler verdik bizde sorumlu oldugumuz insanlara.Fakat acıkcası benim organizasyonumdan daha planlı, daha kaliteli, daha fazla sponsorlu bir lig olan TSL'in bu denli tartısılır hale getirilmesi cok üzücü.

ortama yabancı oldugumu sölemiştim, o nedenle bu işin içinde olan insanlardan gerek kuralların belirlenmesi gerekse turnuva formatının belirlenmesi, seeding gibi konularda sürekli destek aldım ve alıyorum. Umarım alnımızın akı ile cıkarız. hatalarımız da olacaktır mutlaka, ama elimizden geldigince en iyisini yapmaya calıstıgımızı, tamamen dürüst oldugumuzu net birsekilde söyleyebilirim. Aynı seyi TSL içinde söyleyebilirim. Bastan beri TSL orgnanizasyonu ile paslasıyoruz ancak ortak bir calısma noktamız olmamıstı. Fakat yapılan işlerden onların da ne denli ugrastıgı belli oluyor. O nedenle elstiriler yaparken de suclayıcı ithamlara girmemek gerekiyor.

e-sports için kar amacı gütmeden saatlerini günlerini ve emeklerini veren herkese saygılar. bu emeklere de 2 dk yorum bile yazmayan, sürekli köstek olmaya calısan arkadaslarıma da buradan ak47 mermilerimi yolluyorum.
Mesaj tarihi:
Dredd turnuvaya katılan kişilerin sayısı az olduğu için değil türkiyede sc2 oynayan adam sayısı o kadar olduğu için az çünkü ciddi anlamda sc2 oynayan herkez kayıt olmus oraya gördüğüm kadarıyla.ESL de 300 kişi yarışıyor demişsin de o kayıtlı sayısı sadece orda sadece 4 kişi oynadı :)
Mesaj tarihi:
orada 4 kisi oynamıs ama ilk sc2 esl'de yer aldıgında durum o sekilde degilmiş. bir nevi protesto dönmüs diye biliyorum. acıkcası ttesports'un türkiye'de ilk olarak v4 ekibine sponsor olmasıda dısardakilerin türkiye'de ki sc2 yi begendigi, yeterli buldugu ve önem verdigini gösterir ki, ben son görüsmelerimde de bunu defalarca duydum. o yüzden asıl tüm kitleyi hedef almaya calıstım.

oyman, üstteki postlarda ttesports finanse ediyor demiş ancak asıl ana sponsorumuz gigabyte firması. onlarla yola cıktık daha sonra ttesports'ta dahil oldu. ödül deger toplamları birbirine yakın olsada ilk girişim ve sponsorluk paketi bakımından ana sponsor gigabyte seklinde duyurularımızı ve afişlerimizi düzenledik.
Mesaj tarihi:
ya beyler burası iyice lamer bebe cs cilerin forumuna döndü.bir birini suçlamak,birşeyin ispat etmeye çalışmak.kendinize gelin.Koca koca adamlarsınız.Sıkıntısı olan msn de çözsün konuşsun acık acık.Burda bir birine harras yapmakla çözülmez.İnsanların nazarındada negatif puan alırsınız.Tamam isteyen eleştirir,isteyen beğenmez.Bukadar takmayın,insanların tamamının bir konuda menun olduğu gözükmemiştir zaten illaha beğenmeye olabilir.Dahada ikili polemik şeklinde tartışma olmasın.Hoş durmuyor
  • Yeni Oluştur...