Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 mesela default bizim apartmana bırakıyolar ama kimse almıyo lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 mecidiyeköydeki varoş apartmanımıza bırakıyolardı, belli ki alan okuyan vardı orda. bi gün sinek vururum bununla diyip aldım. cumartesi eki vardı. ne olabilir acaba zamanın ctesi ekinde deyip biraz bakmaya çalıştım ama gözlerim yandı. so much islam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 valla bizim varoş değil iyi yer ama dikkat ettim alan falan yok gazeteyi illa bırakıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 nekadar inek okadar sinek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 burtonesk said: so much islam HIS KIDNEYS ARE SHUTTING DOWN SO MUCH ISLAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Keşke bizim oraya da bıraksalar da okusak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 SeaGle said: Evet o kadar satıyor. Ha bu satışı incelersen dershane öğrencilerine falan kampanyalı abonelik olsun eş dost dağıtımı olsun giriyor ama çok da satıyor zaman gazetesi. Today's zaman da yurt dışında gidiyor diye biliyorum. Ayrıca komik gelebilir ama çok kaliteli yazar kadrosu var diye biliyorum zaman gazetesinin. Sadece ideolojileri ortada. ya sus yeşilırmaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar