Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.34

_Tora_

Öne çıkan mesajlar

Güzel maçtı bence,ilk başta açıldı biraz fark ama sonlara doğru başabaştı, biz 1 kişi eksiktik gerçi,kim gelmedi emin değilim. Kadroları da biraz karıştıralım bence bi dahaki maçlara sonrada o kadrolar üzerinden devam edelim. Emiride çağırıken haber verdim valla. Artık eskiler düzenli gelmeye başlarsa baya sevinicem her hafta en az 4-5 farklı adam oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

4-5 kişi değilde, 1-2 kişiye inse değişen sayısı şahane olur. En azından kadrolar oturmuş olur, sakatlığı olan varsa eyw ama nezle muhabbetine falan gelmemezlik olmasın. Kimseye laf sokmuyorum yanlış anlaşılmasın. Bide cidden öle kazanmak gibi bi hırsım yok, kadrolarada karışmıcam hatta artık.

Bu arada toranın getirdiği kaleci arkadaş süperdi. Bide hakan ve güneşe helal cidden, acaip geliştirdiler kendilerini.
Sosyal ağlarda paylaş

oğlum herkes ayarlayamıyor kendini işte okul dönemi. hem çalışıp hem okurken ekstra zor ehue. tora'nın getirdiği kaleci kimdi merak ettim ama şimdi, hakan'daki gelişime hayranım ben de, tam bir kadıköy anadolu'lu oldu. güneş ilk maçı dışındaki bütün maçlar iyi oynadı zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

1 kişi murat eksikti sanırım o biraz benim suçum özür diliyorum herkesten, muratın tel numarası yok bende ondan onay yada gelmiyorum gibi bir ifade gelmeyince unuttum ve sanki geliyomuş gibi davrandım
_Tora_ said:

14 olduk yine eksik saydigim fln varmi? bir de murattan haberi olan yada teli olan varmi bi ogrensin geloymu?.

şunu yazdıgımı da unuttugum iyi olmus.. Biraz da fazla giren cıkan oldu kadroya bu hafta arada kaynamış tekrardan özür diliyorum :)

Maç bir garipdi ben 40. dakkada biri soyliyene kadar tolgaların eksik oldugunu bile anlamadım emir bize biraz dengesiz geliyor bu sahada adam atıyor kosuyor topla kosması benim topsuz kosumdan 1.5 kat hızlı :)

Yetenek farkını söylemiyorum zaten :P bir de yiğitle emirin aynı takımda olması bizde pas yapan adam kalmadı. Cmts de maç yapmama rağmen pazr baya koştum bu sevindirici bir haber benim adıma sanırm 100gr daha verdim :P
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

abi adam bi gün televizyonda bir gün halısahalarda.
abi adam televizyonda olduğunun bi saat sonrasında falan maça çıkıyo, o biraz korkutmuştu beni.
ama emirin yarattığı dengesizlik diyince zamanında modadaki bi maçta kotla falan oyuna girip hepimizi dövmesi geliyo aklıma.

bu arada ben de bu hafta biraz iş güç yoğunlaşmasından kelli gelemedim, haftaya da olmayacam ama 36'dan sonra istikrarı bulurum yine.
Sosyal ağlarda paylaş

_Tora_ said:

1 kişi murat eksikti sanırım o biraz benim suçum özür diliyorum herkesten, muratın tel numarası yok bende ondan onay yada gelmiyorum gibi bir ifade gelmeyince unuttum ve sanki geliyomuş gibi davrandım
_Tora_ said:

14 olduk yine eksik saydigim fln varmi? bir de murattan haberi olan yada teli olan varmi bi ogrensin geloymu?.

şunu yazdıgımı da unuttugum iyi olmus.. Biraz da fazla giren cıkan oldu kadroya bu hafta arada kaynamış tekrardan özür diliyorum :)

Maç bir garipdi ben 40. dakkada biri soyliyene kadar tolgaların eksik oldugunu bile anlamadım emir bize biraz dengesiz geliyor bu sahada adam atıyor kosuyor topla kosması benim topsuz kosumdan 1.5 kat hızlı :)

Yetenek farkını söylemiyorum zaten :P bir de yiğitle emirin aynı takımda olması bizde pas yapan adam kalmadı. Cmts de maç yapmama rağmen pazr baya koştum bu sevindirici bir haber benim adıma sanırm 100gr daha verdim :P

Olm beni saymayın lan pek bişey yapamadım, ilk defa 15. dk da tükendim zaten emirle aynı takımda olmasam harbi ölüm çıkarmış o sahadan. Yavaştan toparlarım kondisyonu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...