moncici Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 millet acil. şöyle güzel manzaralı arabayı çekebileceğimiz dürüm ya da o tarz yemek alıp tercihen arabada yiyebileceğimiz bir yer var mı bildiğiniz? he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 şehir falanda söyleseymişin tam süfer olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 etiler. leventten etilere dogru gelirkene jaguarı geçtikten sora sağdaki sokaktaki seyyar dayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 di mi ya nası unuttum. istanbul-anadolu kadıköyden kartala kadar olan şerit olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 monacoda zidanein yeri var güzeldir bostanci bizim dürüm iyidir sakın kozyatagı dürümcübeye gitme ha bostancı sahilde dürümcüler vardır manzara diosan.dnize karşı taburede yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 oha lan eskişehirin bi eksikliğini daha hissettim kötü oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 yemeksepetine girip yemek istediğiniz manzaraya getirmelerini söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 manzarası yok ama ortaköydeki dürümce de dürüm yiyebilirsin. bana göre şehrin en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 çiğköfteci gakkoşa git fener stadının orda kızıltoprakta, sonra arabayı çek kalamışın oraya yada fenerbahçenin oraya tabi çiğköfte alırsın ordan. ama çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bostancı iskelesinin oralarda, dedikodulu meyhaneden bi ilerde küçük araba dürümcü. git bi sibel can ye, sucuklu kaşarlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 mokoko said: etiler. leventten etilere dogru gelirkene jaguarı geçtikten sora sağdaki sokaktaki seyyar dayı. gercekten iyi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ataşehir'deki ortaköy iyi mekanmış. dürümü güzel tantunisi fena değil. manzara falan yoktu tabi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar