nevayeshirazi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 barnacle said: şu streamde çıkan google addsları engelleme yöntemi var mı ? adblock engelliyo hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 adblock engelliyor. chrome kullanıyorum, onda da sorunsuz çalışıyor. reklam meklam yok mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Ya bu turnuva çok berbat slush finale gelmiş bu oyunuyla. Ya da Huk süper oynuyor, slusha hiç bi şey yaptımıyor.(Bu arada slushı tanımıyorum, daha önceden izlemedim oynunu.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 abi benim chrome adblock engellemiyo :/. bu sayfadaki reklamı engelle yaptım hatta tıkladım üstüne, yine çıktı. ayar mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 slush zaten çok iyi bi adam değil ki. top diamond seviyesi bi oyuncu(bize göre tabiki iyi). 2200+ rating olup hiç bi turnuvada bi başarı gösteremeyen 10larca oyuncudan birisi. idra parçalar huk'u yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 chromeda reklam görmemek için hosts dosyasına 127.0.0.1 adserver.adtechus.com 127.0.0.1 pagead2.googlesyndication.com ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 toss op der çıkar işin içinden kansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 AHAHAHA CHATTE BİRİ RELEASE THE GRACKEN DEDİ OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ya resmen kapanmayan reklamlar geliyor arkadaş, anlamıyorum buynu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Tyrannus said: chromeda reklam görmemek için hosts dosyasına 127.0.0.1 adserver.adtechus.com 127.0.0.1 pagead2.googlesyndication.com ekleyin yapayım hemen, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 barnacle said: AHAHAHA CHATTE BİRİ RELEASE THE GRACKEN DEDİ OF. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 MSI GT660 iyi ya 1600 dalır valla yurtdışında yaşamak lazım :/. Gerçi Asus G73Jh daha iyi ve aynı fiyata pgfhgf. Onun dışında: HI GRACK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 baska stream bulursnaız link verin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 stream düzeldi bende, sorun yok izlerken. yarım saat yemek molası verdiler yalnız, reklamlar bitsin diye beklemeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ahahahah gracken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 BaaL said: slush zaten çok iyi bi adam değil ki. top diamond seviyesi bi oyuncu(bize göre tabiki iyi). 2200+ rating olup hiç bi turnuvada bi başarı gösteremeyen 10larca oyuncudan birisi. idra parçalar huk'u yanlız. huk parçalarsa çok gülerim, özellikle zenio faciasından sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 stream mi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 eveet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ben izliyemiyodum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Stream geldide. Görüntü yok ses var şaka gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 restream http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=LittleMikeStarCraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bu cok mal bi adam arada girip bağrıyo küfrediyo falan... bi macta sanırım arkada 31 falan cekmişti gsl de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 başladı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 pff yine bu mal adama kaldık yanı.. derken http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Fosfor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar