-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 selamlar, benim 80 gb'lık bir ps 3'üm var, geçen sene sonunda gittigidiyor'dan almıştım ucuza. yalnız yazın sorun çıkarmaya başlamıştı, elden çıkarmayı düşünüyordum yeni bir tane almak için. şu an londra'dayım, ve burada ps 3'ler türkiye'ye göre daha ucuz doğal olarak. benimki eski kasaydı bir de, buradan 160 gb'lık ps 3 slim almayı düşünüyorum. birkaç tane ufak sorum olacak, 1) ps 3'deki harddiskin tam olarak olayı nedir ? bu salak sorumu mazur görün ama, olay oyunları harddiske yükleyip, cd takmadan oynamak mı ? yoksa başka bir artısı da var mı ? 2) sanırım geçen aylarda ps 3 kırılmış, başlığını da gördüm geçenlerde. bu kırılma olayında online oyunlar hiçbir şekilde oynanamıyor sanırım değil mi ? 3) son olarak en önemli sorum, ps 3'ü burdan almam durumunda havaalanında, uçakta ya da türkiye'ye geldiğimde havaalanında bir sorun çıkar mı ? teşekkürler, iyi forumlar sdf.
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 oyunları hardiske yükeeyip cdsiz oynamak yok malesef hdnin pek bir olayı yok ya beniki 60 gblık.o kadar oyun oynadım 40 gbin altına inemedi oyun başı 2-3 gb bişi oluyor.hani oyunu bitirdikten sonra silebilirsin ztn eğer hani dolduysa agzına kadar
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 anladım. ilk iki soru çok kritik değil de, havaalanı konusunda endişelerim var. şayet, ps 3'ü alır da havaalanında papaz olursam çok üzülürüm. kargo ile göndermeye kalksam 50 pounddan başlıyor fiyatlar çünkü.
kfg Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 abi o x gb'lık hdd save icin degil zaten, yoksa aynı anda 70 tane oyun oynamadıgı surece 20gb'lık bile yeter cogu kisiye sırf save ve game file'lar olsa... benim mesela 80'likti, doldugunda 320 taktım, simdi onda da 60gb'dan az yer kaldı, senin depolamana alıskanlıgına baglı o biraz =)... ben mesela psn'de aldıgım zamandan beri cıkan tum videoları indiriyorum, guzel olanları tutup, kalanını siliyorum, ki 2.5 senedir yuzlerce video oldu tabii tuttugum, full hd falan, onun dısında qore bolumleri, demo'lar, beta'lar(bu kısa sureli oluyor gerci =)), psn oyunları, ps1 classic'ler falan derken, cok rahat da dolabiliyor yani eheh...
numberten Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Havalimanında hiç bir sorun olmaz. istersen 2 tane bile getirebilirsin hatta.
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 oh, eyvallah. sorun olmasın da, burdan aldığıma pişman almıyım sonra. şu online olayına ne diyorsunuz peki ? bizim arkadaşlar kırdırtmış da, online oynanamıyormuş galiba, altlardaki başlığa baktım biraz ama.
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 red dead redemption için bence değer orjinal devam etmeye
Cruniac Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Havaalanında sorun olmaz, hatta vergi iadeni alırsın tax free anlasmasi varsa
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 cevaplar için teşekkürler. region code hedesini soracaktım bir de ama dün red cevapladı, sorun olmuyormuş.
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 selamlar yeniden, dün aldım ps 3'ümü game store'dan. yanında da little big planet hediye ettiler. yalnız tahmin ettiğim gibi fiş avrupa versiyonunda. fiş çevirici ile türkiye'ye gelince bir şekilde halledirim ama voltlarda bir sorun olur mu ? aklıma takıldı sorayım dedim.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Olmaz bir şey, adaptör hallediyor her bişeyi.
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 artik her versiyon'da jailbreak yapılabiliyor 90$'a ps3 jailbreak satıyorlar ve sınırsız version downgrade hakkı tanıyorlar, bir kaç haftaya open source kırmayı çalışıyor bir grup bu aleti zaten. 500$ da ödül koydu bir şirket ilk kıran elemana vericekler =)Greg, admin of PS3-Hacks.com, has set a $500 bounty for an open source version of PSDowngrade. I assume this will make progress go a little quicker
Öne çıkan mesajlar