TambourineMan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 uzun aradan sonra oyuna yeniden başladım..birkaç noob sorum olacak. Justice Points cataclysmde işe yaracakmı maksimum ne kadar JP toplayabiliyoruz oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ben de tam bilmiyorum ama sanırım cataclysm de paraya çevrilicek filan deniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 evet 4k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 4k cap var, cataclysm'de işe yarayacak ama sadece mavi item alımında ve parçalarında fiyatları 1.2k jp civarlarındaydı yanlış hatırlamıyorsam, bir sitede wardı ama hatırlayamadım simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 mmo-champion.com a bakıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 yunusemre said: 4k cap var, cataclysm'de işe yarayacak ama sadece mavi item alımında ve parçalarında fiyatları 1.2k jp civarlarındaydı yanlış hatırlamıyorsam, bir sitede wardı ama hatırlayamadım simdi baran sen de wow'a döndün ya, top ol emi sdfs edit : yanlış anlaşılmasın, aman kızdırmıyım kimseyi. wow'un yeri ayrı kanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar