DeaN Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 vuvuzela said: canlı bomba ergenekoncu ulusalcı cıkarsa şaşmam Bu arada umarım yaralılar iyileşir.
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Başbakan Mardin'den konuşuyor. şimdi düşünüyorumda, bu kürt açılımı mütiş bir hamle ya. şimdi kim ne derse desin "biz açılımımızı yaptık, onlar gelmediler" diye savunabilecek
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 tayyip saldırıdan başka herşey hakkında konuşuyor valla
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Adam ntv de Seracilik dan bahsediyor Bizim sivil ve sucu olmayan vatandaslarimiz can pazari icinde....
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 yok öncesinde konuştu onunla ilgili, sanırım bu normal konuşmasıydı mardinde yani basın açıklaması değil olayla ilgili.
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 CNN pkk liderleriyle goruse dursun kamplardan belgesel yapsin Amerika Israil destegine devam etsin Irak`da barinsinlar,pesmerge pkk ile ayni yemegi yesin Suriye pkk yi desteklesin Ermeniler pkk yi desteklesin Rusya silah satsin Yunanistan,fransa,belcika bunlari barindirsin Bizde Agzimiz acik izleyelim,Askerin gucunu azaltalim Turkiye ustunde oynanan oyunlara kendimiz musade edelim Helal vallahi helal http://www.hurriyet.com.tr/planet/16179346.asp?gid=286
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 taşeron bir örgüte yüklenecek ve "pkk sivile zarar vermez ama" saçmalaması bazı aptallar tarafından yinelenecek.. basmakalıp
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Kan uykusu belgeselinde aslinda siyaset in askeriye uzerindeki etkisi cok guzel anlatiliyordu. Pkk`ya son darbeyi vurmak icin giden askerlerimiz cumhurbaskanin dan gelen cekilin emrinden sonra geri ulkemize donuyorlar bu sadece bildiklerimiz....
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Ayrica boyle bir olayda, Sayin Basbakan ve Cumhurbaskaninin gezilerini iptal edip Istanbul`a donmeleri gerekmez mi?
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bu arada allah belalarını versin itoğluit caniler
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 o zaman tamamen terör olur. bence iptal etmesinler, hiçbirşey olmamış gibi devam etmemiz lazım hayatımıza ki terör amacına ulaşmasın.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 pis kokular var cidden işin içinde. inadına gitmek lazım cidden taksime.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bu arada basın da ayrı garip. hele haberturkte bi adam olayı anlatıyor sıcak gelişme diye. ilk çıkanlardan biri işte. polis buna yanaştı uzaklaştırmak için. adam direk " ama kaba gelmeyin" filan diye soylenmeye basladı. "canlı yayındayız bakın herkes izliyo" vs diyo. cins cins herifler basında ya. sonra gene başkasına " o piknik tüpü sizin mi? sizin olabilir hani çay yaparsınız ya" diyo başka bi polise sdfs. tam dayaklık
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 circumciser said: Pkk`ya son darbeyi vurmak icin giden askerlerimiz yok öyle bir darbe. yıllardır bu haber 10 kere çıkmıştır. her sınır ötesi operasyonda güyya pkklılar kıskıvrak kıstırıyoruz. zaten devlet asker medya kordinasyonu sıfır, sınır ötesi operasyon yapılmadan bir hafta önce millet konuşmaya başlıyor operasyonu, dünyada operasyonu duymayan kalmayınca da operasyon yapılıyor.
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 1993-1994 senesinde bahsediyorum simdi o ihtimal zor ama o zaman bukadar ilerlenmisdi kerkuk`e kadar kamplara girilmisdi...
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 o aslında bir komutanın gördükleri belki büyük resimi görememiştir kimbilir?
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Siyasi olarak bu olayin cozumlenmesine inanan varmi ? Su saatten sonra...
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Hurriyette "PKK yetkilileriyle (terör örgütünün "yetkilisi mi olur lan?) görüşen CNN muhabirinin aktardığına göre ^patlamadan haberimiz yok ^" denmiş. Yok artık Ali Sami denmezde ne denir. ps: edit
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 kısaltma da olsa küfür etmiyoruz canlar.
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Ne kadar ezik bi ülkeyiz anasını satim. "Saldırı yabancı basında yankı buldu", "Saldırı yabancı basına böyle yansıdı" ... Banane anasını satim, banane ya.. Terör turizmimi yapıyoruz anlamadım ki kuş beyinli Türk medyasını...
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 DeaN said: Ne kadar ezik bi ülkeyiz anasını satim. "Saldırı yabancı basında yankı buldu", "Saldırı yabancı basına böyle yansıdı" ... Banane anasını satim, banane ya.. Terör turizmimi yapıyoruz anlamadım ki kuş beyinli Türk medyasını... fransa dışişleri bakanı saldırıyı kınadı seviyesine geçeriz az sonra
-007- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Başkası terör saldırısı olunca dünyanın diğer ucundan gelip ülke yıkar. Biz terör dibimizde olduğu ve kat kat fazla kayıp verdiğimiz halde bugün cevap olarak sadece şu bikaç kelimeyi verip 2-3 gün sonra olayları unutacak kadar aciziz: "Türkiye'yi karıştırmak, huzuru, istikrarı, güvenlik ortamını bozmak isteyenlere asla ve asla müsamaha gösterilemeyeceğini, bu saldırıların hiçbir şekilde Türkiye'yi birlik, kardeşlik ve kalkınma hedeflerinden alıkoyamayacağını bir kez daha hatırlatıyorum." 2 ay sonra da bikaç terörist daha aklanır çadır mahkemelerinde!
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 A damn ass kills himself in the middle of Taksim. 1 terrorist less... yazmış bi arkadaşım hoşuma gitti ya bu arada, ABD nin yaptığını güzel birşeymiş gibi göstermeyelim lütfen.
Öne çıkan mesajlar