Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksimde patlama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başbakan Mardin'den konuşuyor.

şimdi düşünüyorumda, bu kürt açılımı mütiş bir hamle ya.
şimdi kim ne derse desin "biz açılımımızı yaptık, onlar gelmediler" diye savunabilecek
Mesaj tarihi:
CNN pkk liderleriyle goruse dursun
kamplardan belgesel yapsin
Amerika Israil destegine devam etsin
Irak`da barinsinlar,pesmerge pkk ile ayni yemegi yesin
Suriye pkk yi desteklesin
Ermeniler pkk yi desteklesin
Rusya silah satsin
Yunanistan,fransa,belcika bunlari barindirsin

Bizde Agzimiz acik izleyelim,Askerin gucunu azaltalim

Turkiye ustunde oynanan oyunlara kendimiz musade edelim

Helal vallahi helal

http://www.hurriyet.com.tr/planet/16179346.asp?gid=286
Mesaj tarihi:
Kan uykusu belgeselinde aslinda siyaset in askeriye uzerindeki etkisi cok guzel anlatiliyordu.

Pkk`ya son darbeyi vurmak icin giden askerlerimiz cumhurbaskanin dan gelen cekilin emrinden sonra geri ulkemize donuyorlar bu sadece bildiklerimiz....
Mesaj tarihi:
bu arada basın da ayrı garip. hele haberturkte bi adam olayı anlatıyor sıcak gelişme diye. ilk çıkanlardan biri işte. polis buna yanaştı uzaklaştırmak için. adam direk " ama kaba gelmeyin" filan diye soylenmeye basladı. "canlı yayındayız bakın herkes izliyo" vs diyo. cins cins herifler basında ya.

sonra gene başkasına " o piknik tüpü sizin mi? sizin olabilir hani çay yaparsınız ya" diyo başka bi polise sdfs. tam dayaklık
Mesaj tarihi:
circumciser said:
Pkk`ya son darbeyi vurmak icin giden askerlerimiz

yok öyle bir darbe. yıllardır bu haber 10 kere çıkmıştır. her sınır ötesi operasyonda güyya pkklılar kıskıvrak kıstırıyoruz.
zaten devlet asker medya kordinasyonu sıfır, sınır ötesi operasyon yapılmadan bir hafta önce millet konuşmaya başlıyor operasyonu, dünyada operasyonu duymayan kalmayınca da operasyon yapılıyor.
Mesaj tarihi:
Hurriyette "PKK yetkilileriyle (terör örgütünün "yetkilisi mi olur lan?) görüşen CNN muhabirinin aktardığına göre ^patlamadan haberimiz yok ^" denmiş.

Yok artık Ali Sami denmezde ne denir.

ps: edit
Mesaj tarihi:
Ne kadar ezik bi ülkeyiz anasını satim.

"Saldırı yabancı basında yankı buldu", "Saldırı yabancı basına böyle yansıdı" ...

Banane anasını satim, banane ya..

Terör turizmimi yapıyoruz anlamadım ki kuş beyinli Türk medyasını...
Mesaj tarihi:
DeaN said:

Ne kadar ezik bi ülkeyiz anasını satim.

"Saldırı yabancı basında yankı buldu", "Saldırı yabancı basına böyle yansıdı" ...

Banane anasını satim, banane ya..

Terör turizmimi yapıyoruz anlamadım ki kuş beyinli Türk medyasını...

fransa dışişleri bakanı saldırıyı kınadı seviyesine geçeriz az sonra
Mesaj tarihi:
Başkası terör saldırısı olunca dünyanın diğer ucundan gelip ülke yıkar. Biz terör dibimizde olduğu ve kat kat fazla kayıp verdiğimiz halde bugün cevap olarak sadece şu bikaç kelimeyi verip 2-3 gün sonra olayları unutacak kadar aciziz:

"Türkiye'yi karıştırmak, huzuru, istikrarı, güvenlik ortamını bozmak isteyenlere asla ve asla müsamaha gösterilemeyeceğini, bu saldırıların hiçbir şekilde Türkiye'yi birlik, kardeşlik ve kalkınma hedeflerinden alıkoyamayacağını bir kez daha hatırlatıyorum."

2 ay sonra da bikaç terörist daha aklanır çadır mahkemelerinde!
Mesaj tarihi:
A damn ass kills himself in the middle of Taksim. 1 terrorist less...

yazmış bi arkadaşım hoşuma gitti

ya bu arada, ABD nin yaptığını güzel birşeymiş gibi göstermeyelim lütfen.
  • Yeni Oluştur...