Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ya peki DHA nasıl yakalamış patlama anını? aklıma şu geliyor, güvenlik dur mur dedi, bi itiş kakış oldu o sırada fotoğrafı çeken aleti hazırladı derken patladı ?
balon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Böyle durumlarda ağzı olan konuşur, milletin ağzı da torba değildir ki büzesin. Bekleyeceğiz, kokusu çıkar.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ilginç değil bence bunu yapan terör örgütü bile olsa bir terör örgütünün bile uluslararası arenada düşünmesi gereken bir imajı var. hem örgüte sağlanan kaynaklar açısından hem de örgüte verilen tepkiler açısından.
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ikinciyi vurmuşlar sanırım olay anında adres falan sorarken yakalamış polisler, belkide hakkaten kpss çıkışını hedeflemişti bunlar
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Suark said: ya peki DHA nasıl yakalamış patlama anını? aklıma şu geliyor, güvenlik dur mur dedi, bi itiş kakış oldu o sırada fotoğrafı çeken aleti hazırladı derken patladı ? Fotoları görmedim gerçi de sağda soldaki güvenlik kameralarından ya da işte meydanı çeken yüzlerce kameradan bir tanesine denk gelmiş olması da muhtemel.
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 DHA nın direk fotoğrafı var o kameralardan değil, yani adam çıkarmış 4-5 poz arka arkaya almış duman bulutu falan gözüküyor
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 İlk görüntüler diye gelen şeyler amatör kamera görüntüleri gibi geldi bana yahu.
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 parçalanmış orospu. ne şerefsizler te allam.
Satandist Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Hergün geçtiğim yer, hemde o saat bugun hasta oldugumdan gitmedim. hell yeah
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Suark said: DHA nın direk fotoğrafı var o kameralardan değil, yani adam çıkarmış 4-5 poz arka arkaya almış duman bulutu falan gözüküyor Belki başka bi görev için oraya gitmişse ve arbede yaşandıysa öncesinde, hemen çekmiştir, haber fotoğrafçıları sonuçta. Yani öyledir sanırım.
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 evet oyledır muhtemelen, polis 2. yi vurmuş zaten
Rock Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Cep telefonu kamerasına benziyor. Büyük ihtimalle patlama olduktan hemen sonra çıkarıp çekim yapmaya başlamış olabilir.
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 29 ekim den sonra bunların başlayacağını söylemişti zaten bdp li vekilin birisi. sanırım abd ve k.ırak bu teröristlerden desteğini kesmiş ve bdp yide sallamıyorlarmış artık yok olma devresine girmişler o yüzden şehirlere inip hakkari de bağımsızlık ilan edeceklermiş bunun gibi bir şey okudum.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Rock said: Cep telefonu kamerasına benziyor. Büyük ihtimalle patlama olduktan hemen sonra çıkarıp çekim yapmaya başlamış olabilir. konumu o köşedeki simit sarayının yeri gibi, güvenlik kamerası bence
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 SeaGle said: adamlar senin benim gibi cep telefonuyla iletişim kurmuyorlardır herşeyde muhtemelen, önlem almışlardır dinlenmeye karşı. Sivillere yönelik olsa çok canlar giderdi, sanırım çevik kuvvetin bulunduğu nokta kalabalık bi nokta değilmiş. İlk gelen resimlerden öyle anlaşılıyor en azından. sevgili arkadaşım dinleme sadece cep telefonundan yapılmaz, ankesörlü telefonlar dahil internet aracılığı ile takip yapılabilir. mesela aç hanefi avcının kitabını oku, tavsiye ederim. belki bir şeyler kaparsın. 90 larda dinleme yaparlarken ericsson telefonlardan dinlenmiyordu dev sol örgütü.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 @aket evet baksana kuşlar daha yeni havalanmış 1 sn falan anca heralde orda geçen süre. o kadar hızlı kim çeker abi telefon foto moduna geçemiyo o kadar hızlı. :) açı da genişçe, güvenlik kamerası bu büyük ihtimalle.
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Satandist said: Hergün geçtiğim yer, hemde o saat bugun hasta oldugumdan gitmedim. hell yeah israilli misin ? P
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 odiflame said: SeaGle said: adamlar senin benim gibi cep telefonuyla iletişim kurmuyorlardır herşeyde muhtemelen, önlem almışlardır dinlenmeye karşı. Sivillere yönelik olsa çok canlar giderdi, sanırım çevik kuvvetin bulunduğu nokta kalabalık bi nokta değilmiş. İlk gelen resimlerden öyle anlaşılıyor en azından. sevgili arkadaşım dinleme sadece cep telefonundan yapılmaz, ankesörlü telefonlar dahil internet aracılığı ile takip yapılabilir. mesela aç hanefi avcının kitabını oku, tavsiye ederim. belki bir şeyler kaparsın. 90 larda dinleme yaparlarken ericsson telefonlardan dinlenmiyordu dev sol örgütü. İşte diyorum ki, eylemi yapacak adam dinlenmemenin yolunu bulur.
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Taksim Ilkyardim Hastanesi ve Sisli Etfal Hastanesi'ne yakin olanlar kan vermeye gitsinler. Acil kan anonsu var.
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Bu serefsizlerin sonu yaklasiyor Allahdan can kaybimiz yok Allah`a Sukurler olsun.
theCio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 http://video.milliyet.com.tr/Taksim-kana-bulandi_1_44918.htm?auto=1 İlk 20 saniye baya kötü inşallah ağır yarılılardan ölen olmaz..
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 theCio said: http://video.milliyet.com.tr/Taksim-kana-bulandi_1_44918.htm?auto=1 İlk 20 saniye baya kötü inşallah ağır yarılılardan ölen olmaz.. böyle video konur mu ya herkesin girebildiği siteye. Hiç bi uyarı falan da yok. Gerizekalı milliyet
Öne çıkan mesajlar