Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksimde patlama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya peki DHA nasıl yakalamış patlama anını?

aklıma şu geliyor,

güvenlik dur mur dedi, bi itiş kakış oldu
o sırada fotoğrafı çeken aleti hazırladı derken patladı
?
Mesaj tarihi:
ilginç değil bence bunu yapan terör örgütü bile olsa bir terör örgütünün bile uluslararası arenada düşünmesi gereken bir imajı var. hem örgüte sağlanan kaynaklar açısından hem de örgüte verilen tepkiler açısından.
Mesaj tarihi:
Suark said:

ya peki DHA nasıl yakalamış patlama anını?

aklıma şu geliyor,

güvenlik dur mur dedi, bi itiş kakış oldu
o sırada fotoğrafı çeken aleti hazırladı derken patladı
?

Fotoları görmedim gerçi de sağda soldaki güvenlik kameralarından ya da işte meydanı çeken yüzlerce kameradan bir tanesine denk gelmiş olması da muhtemel.
Mesaj tarihi:
Suark said:

DHA nın direk fotoğrafı var o kameralardan değil, yani adam çıkarmış 4-5 poz arka arkaya almış duman bulutu falan gözüküyor

Belki başka bi görev için oraya gitmişse ve arbede yaşandıysa öncesinde, hemen çekmiştir, haber fotoğrafçıları sonuçta. Yani öyledir sanırım.
Mesaj tarihi:
29 ekim den sonra bunların başlayacağını söylemişti zaten bdp li vekilin birisi. sanırım abd ve k.ırak bu teröristlerden desteğini kesmiş ve bdp yide sallamıyorlarmış artık yok olma devresine girmişler o yüzden şehirlere inip hakkari de bağımsızlık ilan edeceklermiş bunun gibi bir şey okudum.
Mesaj tarihi:
Rock said:

Cep telefonu kamerasına benziyor. Büyük ihtimalle patlama olduktan hemen sonra çıkarıp çekim yapmaya başlamış olabilir.

konumu o köşedeki simit sarayının yeri gibi, güvenlik kamerası bence
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

adamlar senin benim gibi cep telefonuyla iletişim kurmuyorlardır herşeyde muhtemelen, önlem almışlardır dinlenmeye karşı.

Sivillere yönelik olsa çok canlar giderdi, sanırım çevik kuvvetin bulunduğu nokta kalabalık bi nokta değilmiş. İlk gelen resimlerden öyle anlaşılıyor en azından.

sevgili arkadaşım dinleme sadece cep telefonundan yapılmaz, ankesörlü telefonlar dahil internet aracılığı ile takip yapılabilir. mesela aç hanefi avcının kitabını oku, tavsiye ederim. belki bir şeyler kaparsın. 90 larda dinleme yaparlarken ericsson telefonlardan dinlenmiyordu dev sol örgütü.
Mesaj tarihi:
@aket

evet baksana kuşlar daha yeni havalanmış 1 sn falan anca heralde orda geçen süre. o kadar hızlı kim çeker abi telefon foto moduna geçemiyo o kadar hızlı. :) açı da genişçe, güvenlik kamerası bu büyük ihtimalle.
Mesaj tarihi:
odiflame said:

SeaGle said:

adamlar senin benim gibi cep telefonuyla iletişim kurmuyorlardır herşeyde muhtemelen, önlem almışlardır dinlenmeye karşı.

Sivillere yönelik olsa çok canlar giderdi, sanırım çevik kuvvetin bulunduğu nokta kalabalık bi nokta değilmiş. İlk gelen resimlerden öyle anlaşılıyor en azından.

sevgili arkadaşım dinleme sadece cep telefonundan yapılmaz, ankesörlü telefonlar dahil internet aracılığı ile takip yapılabilir. mesela aç hanefi avcının kitabını oku, tavsiye ederim. belki bir şeyler kaparsın. 90 larda dinleme yaparlarken ericsson telefonlardan dinlenmiyordu dev sol örgütü.

İşte diyorum ki, eylemi yapacak adam dinlenmemenin yolunu bulur.
Mesaj tarihi:
theCio said:

http://video.milliyet.com.tr/Taksim-kana-bulandi_1_44918.htm?auto=1

İlk 20 saniye baya kötü inşallah ağır yarılılardan ölen olmaz..

böyle video konur mu ya herkesin girebildiği siteye. Hiç bi uyarı falan da yok. Gerizekalı milliyet
  • Yeni Oluştur...