BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Bugün bi haber duydm mesaj geldi yani .. wes limp bizkit'e geri dönmüş bilginize[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 oleyy :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bende okumuştum bir dergidede dedikodu olabilir diyordu demek değilmiş çok iyi yaw[signature][hline]I have no options left again.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 blue jean'de limp bizkit'in resmi sitesinde fred nick'li birinin "wes geri döndü" şeklinde yazı yazdığını yazmıştı. sana nerden geldi bu mesaj bat?[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them!
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 dönekmiş demekki:-p[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 kendi bi grubu vardi parcalari bile vardi onlari da biraktimi acaba[signature][hline] o_0
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 yok onlarda katılmış limp bizkit'e, slipknot gibi bi gruplaşma yapıcaklarmış :p açıkçası ben wes'in geri döndüğüne filan inanmıyorum. kimse o kadar laf sokup/yedikten sonra geri dönecek kadar dönek olamaz.[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them!
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 saçma olmuş bence...[signature][hline]administrator error
bucci Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 artık limp bizkit bence öldü.wes borland geri gelse bile birşey farketmez.hatta john petrucci bile gelse limp bizkit artık bir iş yapamaz :).[signature][hline]Goodbye blue sky.
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 john petrucci gelse zaten o salaklara 30 saniye dayanamaz gidin 5 yaşında bir çocuk bulun o size yeterli olur benim zamanımı harcamayın der.
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ya sanki böyle efsane grup da adam ayrılında limp bizkid öldü diosunuz hehe[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 wasboralnduın geridönğüp dönemmesi deel,bu admalrın artık ne oldukalrına ne tür müzk yaptuıkalrına,ama gibi müzikmi yoksa mtv-trl şebeğimi olup olamayakcalrına karar vemelrei lazım.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: DoGMeaT, 23 Ağustos 2004 17:05 tarihinde demiş ki: yoksa mtv-trl şebeğimi olup olamayakcalrına karar vemelrei lazım. öyleler zaten[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 aynen ondan. zaten o yüzden wes'in döneceğine zerre kadar inanmıyorum.[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them!
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Natural_Jedi, 23 Ağustos 2004 17:14 tarihinde demiş ki: said: DoGMeaT, 23 Ağustos 2004 17:05 tarihinde demiş ki: yoksa mtv-trl şebeğimi olup olamayakcalrına karar vemelrei lazım. öyleler zaten +1[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: di mi hocam? universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi! narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :) HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: ben bencilim sorun degil
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Saeros, 23 Ağustos 2004 10:39 tarihinde demiş ki: blue jean'de limp bizkit'in resmi sitesinde fred nick'li birinin "wes geri döndü" şeklinde yazı yazdığını yazmıştı. sana nerden geldi bu mesaj bat? studyo imge :) neler gelio aslnda :p LP ilk 2 albümnden ibarettir gerisi yalandr bi zamanlar bende sever dinlerdm piyasa deilken ama bi grup piyasa olmşsa bozuluo kardeşim bu kadar basti..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ya sadece "yo madafaka" dsiye bağıran bir grup müzikten sayıyor musunuz ki bunları?...[signature][hline]administrator error
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 vallahi süpteşem..![signature][hline]..it's time I disappear
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 "fuck'd up" ları es geçmeyelim lütfen.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
Öne çıkan mesajlar