Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 herkez buugn bütün gün sc sc dedi durdu açın bir server gecenin yarısı oynıyalım (klasik server acın bw cd im kayıp bw oyunu acanın kafasını kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 broodwar 1.11b yüklü bende :)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bnde de yukluydu cd yoktu format atınca gidiverdi nese orj alcm bi tane...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 sylveria ya gelin oynariz . gerekli dosyalar icin linkleri asagida veriyorum . 1.11b patch sylveria icin registry dosyasi ve diger butun serverlar var . kuralları nerenizle okuyorsunuz ? /arcane ayrica sc ile ilgileniyorsaniz : scuniverse.com forumlarida gayet aktif . gelin kapisalim . beni [LombaK]BuG ya da rust_solvent nickiyle gorebilirsiniz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj arcane tarafından 22 Ağustos 2004 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 gelir oynarımda klasik sc ise yoksa oynayamam orjinalini bile satmıoalr çanakkalede cunku :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 weblebi.com dan siparis ve 28 milyona kapidan teslim bw ile birlikte .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 weblebi beni umutlandırmıştı ama sc:bc sadece 21.1250 imiş anca yaşım dolayısı ile ancak evden elden nakit odeyebilirdim onun içinde en az 30 milyon olması lazımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 1.11 patch i ile 1.09 a ait replayler izleyebilirmiyim ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 evet izleyebşilirsen eger 1.9 replay destegi veren bir patch ise izlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Lol tabi izlenir ama patch tutmazssa replay bir yerden sonra tıkanır ben onu diyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 hyr tıkanmaz eger replay e izin veren bir pacthse sonradan takılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 oyunculardan birisi zerg degilse izlersin obur turlu olmaz . yeni patchlerde sadece zerg ai degisti . blizzardin ayibi tabii bu da her patchte bir onceki zerg repleri calismiyor[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 O zaman patch lemem ben yellow un maçlarına bayılıyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 patchle patchle . al sana switcher . (save as) bu arada verdigim butun linkler hate-em-all kardesimizin again.atmesknet adresli sitesinden.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 22 Ağustos 2004 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bakın bu akşa klasik sc son patch ile server acıcam girebilirim diyenler yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 kardes sylveria var dedik ya . cd keyde istemiyor . sc bw istediginizi oynarsiniz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ahauhauh o zmn eksin girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 patchi yukledim ama nasıl sylweriada oynıyacagımıda analtırsan ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 birde registry icin veriginde link tede orun avr galiba neyse en baştan yavaş ve acıklamalı oalrak nasıl girebielcegimi anlatırmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 switcher denilen programlar sayesinden hiç zorlanmadan 1.09 1.10 .1.11 versiyonlarini açabiliyorsunuz oyunun ama b.net te girişte sorun yaratigindan ben kullanmiyorum ki her sc severde zaten bir orjinal oyun almali bu arada sylveria ya gelirseniz arada bir ugrarim kimler var diye Nickim Android Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ah eski günler delisiydim şu oyunu halada öyle ![signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 beyler biri 1.11b patci ile klasik sc açsın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 linklere sag click save as yapinca calismasi lazim genede sorun olursa again.atmesknet adresinden gerekli dosyalara ulasabilirsiniz . reg dosyasini basitce yukluyorsun ve multide sylveria ya tikliyorsun . switcher i ben kullanmiyorum o yuzden bnette sorun cikariyor mu bilmiyorum ama onunda kolayi var . oyunu en bastan yukledikten sonra once eski versiyonlarin patchlerini yukleyin . bir sonraki patchi yuklemeden once broodwar.exe nin kopyasini alip baska bir klasore kopyalayin . bunu istediginiz kadar ve istediginiz patchlerle yapabilirsiniz . daha sonra bu baska yere kopyaladiginiz eski exe dosyalarinin adini degistirip tekrar starcraft klasorune kopyalayin daha sonra baslatmak istediginiz versiyonun exe siyle oyuna girin . bu kadar kolay . sylveria ya ya gelin bu arada . yakinda acemi kardesler icinde bir turnuva duzenleyecegim . son gunlerde baya bir canlanma var bir suru yeni insan geliyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 dosylaar kısmındayım hangisini yuklıycegimi yazarmısın ad oalrak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 biede bu verdiklerinin hepsi broodwar icin ben klasik arıorum(orjinal broodwar ve starcraft ım yarın gelcegi için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar