Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

starcraft

Raistin

Öne çıkan mesajlar

sylveria ya gelin oynariz . gerekli dosyalar icin linkleri asagida veriyorum .

1.11b patch

sylveria icin registry dosyasi ve diger butun serverlar var .

kuralları nerenizle okuyorsunuz ? /arcane

ayrica sc ile ilgileniyorsaniz : scuniverse.com forumlarida gayet aktif .

gelin kapisalim . beni [LombaK]BuG ya da rust_solvent nickiyle gorebilirsiniz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj arcane tarafından 22 Ağustos 2004 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

linklere sag click save as yapinca calismasi lazim genede sorun olursa again.atmesknet adresinden gerekli dosyalara ulasabilirsiniz . reg dosyasini basitce yukluyorsun ve multide sylveria ya tikliyorsun .

switcher i ben kullanmiyorum o yuzden bnette sorun cikariyor mu bilmiyorum ama onunda kolayi var . oyunu en bastan yukledikten sonra once eski versiyonlarin patchlerini yukleyin . bir sonraki patchi yuklemeden once broodwar.exe nin kopyasini alip baska bir klasore kopyalayin . bunu istediginiz kadar ve istediginiz patchlerle yapabilirsiniz . daha sonra bu baska yere kopyaladiginiz eski exe dosyalarinin adini degistirip tekrar starcraft klasorune kopyalayin daha sonra baslatmak istediginiz versiyonun exe siyle oyuna girin . bu kadar kolay . sylveria ya ya gelin bu arada . yakinda acemi kardesler icinde bir turnuva duzenleyecegim . son gunlerde baya bir canlanma var bir suru yeni insan geliyor .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...