Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Club Sporium


hedegog

Öne çıkan mesajlar

Gecen haftalarda aradim bu vatandaslari. Biri cikti. Dedim bilgi almak istiyorum. Ilk sorduklari adim ve cep telefonu numaram oldu. Pek hoslanmadim derdimi ogrenmeden telefon istemelerinden ama soyledim. Sonra sadece yuzmek icin programlarini ve fiyatlarini sordum, telefonda fiyat soyleyemeceklerini, oraya gitmem gerektigini soylediler. En azindan bir fiyat araligi soylemezlerse tekrar aramayi bile dusunmedigimi soyleyince aylik 160-175 gibi bir aralik verdiler ve kapattim.

Minimum 12 aylik uyelikleri mevcut ve en azindan 160x12 gibi bir para cekiyorlar kartindan. Gitsen de gitmesen de her ay 160-160 oduyorsun.

Ustune bir de spam sms'ler ve dur durak bilmeyen telefonlar gelmeye basladi. Son aradiklarinda bela misiniz diye sert konusunca aramalar ve sms'ler kesildi.

Zerre kadar tavsiye etmiyorum. Tavirlar cok igrenc ciddi ciddi.

Ne cok typo yapar oldum yarebbim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tam hafta havuz uyeligi icin verdikleri fiyatti.

Her yer benzer sekilde davraniyor kabul ediyorum ama bunlarinki ayri bir batti. Cok iticiler. Akillari sira sana yakin davraniyorlar ama gayet belli oluyor ayak ustu opmeye calistiklari. Bir de ayda 160 lira nedir abi ? Havuz icin bir de.

Hitform var Libadiye Caddesi ustunde. Onlarin 6 aylik uyelikleri var ve fiyatlari biraz daha uygun ama ne fiyat verdiklerimi hatirlayamadim simdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Daha once ayar olup gitmemistim gorusmeye ama havuz konusunda caresiz kaldigimdan biraz arasitirp gideyim dedim lakin kimse iyi bir sey soylememis burasi hakkinda.

Esi benimle ayni dertten muzdarip birinin cektigi cile basima gelecekleri film gibi serdi zaten gozumun onune.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
tesisleri gayet güzeldi ben giderken, şimdiye yenilemişlerdir herhalde, kapalı-açık yüzme havuzu, tenis kortları, çok çeşitli fitness programları, birebir ilgilenmeleri, güzel kafesi olsun çok albenisi olan bir yer. fizban'ın dediği gibi pazarlık da yapabiliyorsun, eşin dostun arkadaşınla falan gidip üye olursan bi güzellik yaparlar. tek sevmediğim yönü nerdeyse her ay kampanyada olmaları ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...