hedegog Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Club Sporium Bostancı'ya üye olmayı düşünüyorum, bilenler var mıdır, nasıldır iyi midir, ücret nedir neyin nesidir, ödeme şartları nasıldır gibi sorularım var... Yardımcı olabilicek olan varsa sevinirim
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Gecen haftalarda aradim bu vatandaslari. Biri cikti. Dedim bilgi almak istiyorum. Ilk sorduklari adim ve cep telefonu numaram oldu. Pek hoslanmadim derdimi ogrenmeden telefon istemelerinden ama soyledim. Sonra sadece yuzmek icin programlarini ve fiyatlarini sordum, telefonda fiyat soyleyemeceklerini, oraya gitmem gerektigini soylediler. En azindan bir fiyat araligi soylemezlerse tekrar aramayi bile dusunmedigimi soyleyince aylik 160-175 gibi bir aralik verdiler ve kapattim. Minimum 12 aylik uyelikleri mevcut ve en azindan 160x12 gibi bir para cekiyorlar kartindan. Gitsen de gitmesen de her ay 160-160 oduyorsun. Ustune bir de spam sms'ler ve dur durak bilmeyen telefonlar gelmeye basladi. Son aradiklarinda bela misiniz diye sert konusunca aramalar ve sms'ler kesildi. Zerre kadar tavsiye etmiyorum. Tavirlar cok igrenc ciddi ciddi. Ne cok typo yapar oldum yarebbim.
hedegog Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 bu tarz yerler genelde böyle bildiğim kadarıyla.. yerine gidip pazarlık yapcaksın falan.. peki sadece havuz için çektikleri fiyat mı o yoksa tam üyelik mi?
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Tam hafta havuz uyeligi icin verdikleri fiyatti. Her yer benzer sekilde davraniyor kabul ediyorum ama bunlarinki ayri bir batti. Cok iticiler. Akillari sira sana yakin davraniyorlar ama gayet belli oluyor ayak ustu opmeye calistiklari. Bir de ayda 160 lira nedir abi ? Havuz icin bir de. Hitform var Libadiye Caddesi ustunde. Onlarin 6 aylik uyelikleri var ve fiyatlari biraz daha uygun ama ne fiyat verdiklerimi hatirlayamadim simdi.
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 sporium pazarliga FENA derecede acik bir yer. benim bir arkadasim ailece uye, 4 kisi toplam 300x12 falan gibi birsey oduyorlar, tesislerdeki herseyden yararlaniyorlar.
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 6 kisi yapalim o aileyi, bi +150 lira atayim ben aylik Didar'la benim icin. =P
hedegog Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ohaa yarı yarıya neredeyse...
tarçýn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ben de buraya kayıt olmak istiyorum. yalnız 12 aylık bir söz vermek istemiyorum; yani sonucta nasıl bir yerdir, 1-2 deneyip karar vermem lazım. aylık ücretler konusunda bilgisi olan var mı?
di Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Yapmiyorlar oyle bisey. 12 aylik istiyolar illaki. 1-2 kere deneme icin davet edebilirler ama.
tarçýn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 teşekkürler. bir de anadolu yakasında ya da beşiktaş taraflarında daha uygun bir yer yok mu acaba?
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ne kadar pahalı ya, insanlar spor yapmasın diyo itoluitler.
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Daha once ayar olup gitmemistim gorusmeye ama havuz konusunda caresiz kaldigimdan biraz arasitirp gideyim dedim lakin kimse iyi bir sey soylememis burasi hakkinda. Esi benimle ayni dertten muzdarip birinin cektigi cile basima gelecekleri film gibi serdi zaten gozumun onune.
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 varmi giden ben yazilmak uzereyim buraya oturdugum yere yakin oldugu icin. fiyat olarak bana 12 aylik 1800 dedilerde ben onu 1500e falan indirim gibime geliyor.
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 tesisleri gayet güzeldi ben giderken, şimdiye yenilemişlerdir herhalde, kapalı-açık yüzme havuzu, tenis kortları, çok çeşitli fitness programları, birebir ilgilenmeleri, güzel kafesi olsun çok albenisi olan bir yer. fizban'ın dediği gibi pazarlık da yapabiliyorsun, eşin dostun arkadaşınla falan gidip üye olursan bi güzellik yaparlar. tek sevmediğim yönü nerdeyse her ay kampanyada olmaları ^^
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 benim evin manzarasında kendisi, taşındıktan sonra bende üye olmayı düşünüyorum 2 dk yürüyerek fakat çok pahalıymış ya o ne öyle. var mı hala giden eden?
Öne çıkan mesajlar