Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Fallout 4 skyrimin odul aldigi gece todd howard tarafindan yataginda sehit edilmistir, bu tarihten sonra bizlere fallout 4 olarak tanitilan kisi yahudi borderlandsi yossi kohendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 xeno hiç yazmayaydın fo2'de hile filan diye keşke. akıllarda böyle kalmayaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 sabrım kaldırmadı abi yapacak bişey yok. sen gidip 2016'da fallout 2 oynamaya kalkarsan böyle oluyormuş demek ki. belki de 1'i bitirip hemen 2'ye başlamamalıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 işin ilginç kısmı fo1 daha zor bir oyun, fo2'de ölümsüz godmode olabiliyordun oyun sonuna geldiğinde, sonsuz grind yapma imkanı da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Samin söylediklerini dikkate alma (okumadım). Fallout 1 oyna sonra Fallout 2 oyna sonra Fallout New Vegas oyna sonra Fallout 4 oyna. Sonra fallout isometrik kamerada ama real time nasıl olur diye merak edersen de fallout tactics oyna. diğerlerini oynamana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 of eski konuymuş. fallout oyunlarının hiç biri zor değil. hayatımda tek oyunda zorlandım o da gothic II o da lisede oynadığım için*. şimdi oynasam ağlatırım. 4 yaşından beri de siyah don giyiyorum. *: lisede gothic IIyi bitirdiğim için kahraman madalyası verdiler bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 valla neyi yanlış yapıyodum bilmiyorum ama karakteri editlemiş olmama rağmen son boss'da kaç kere öldüm. güzel vuruyorum adama, bana silah ile vuruyorken sorun olmuyordu da ammo'su bitip melee'ye geçince 1 turn'de 5-6 kere vuruyordu, 4'ü critical oluyordu. full hp olmama rağmen yiyordum naneyi. en sonunda yine dayanamadım, energy weapons skillini 200 falan yaptım, bütün special'ları 10 yaptım da öyle kafadan vura vura bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 horrigan'a editli charla ölmek oyunculuk hayatımda okuduğum en hüzünlü şeyler arasında olabilir. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Power armoru alıp melee dalıcan easy mode. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 valla üstümde enclave armoru da vardı ama olmadı olmadı. ben de hüzünlendim abi o editoru kurarken. yemin bozdum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 steam hesabının vacı da kuzen yüzünden diyodun hmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 what a leş nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar