deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Upload hızımı kısabileceğim bir program var mı acaba? Freeware olması tercihimdir. Win7 64bit kullanıyorum ve netlimiterin freeware versiyonu çalışmıyor win7'de. Şu blizzard'ın 100kb/s ul yapıp 80le dl yapması baydı cidden. (p2p kapatınca da hız düşüyor iyice) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 blizz downloader için arıyosan öyle bi program bosuna arama. limitlediğin her upload kb ı için download hızın da azalıyor. en iyisi p2p yi kapatmak. download etmesse kapatıp tekrar acmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 netlimiter var ama freeware değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 netlimiter al, ver parasini kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 konuyu okumadan cevap vermişsiniz ayıp. hep trollük yaparım ama bu adamın gerçekten yardıma ihtiyacı varmış gibi görünüyor. adam netlimiter calısmıyor demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 abi freeware versiyonu çalışmıyor demiş. ben bir başka bilgisayarda win7 ile gayet güzel kullanıyorum netlimiter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 3.0.0.10 kullaniyorum 64bit win7 ile gayet guzel calisiyor hem yenisi cikinca bayagi ucuza veriyorlar eski musterilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Ya şimdi netlimiterin lite versiyonunun fiyatı 20 dolar. Çekeceğim 10gb dosya kaldı blizz. dloaderden. 80'le çeksem 2 gün açık kalacak makine, 2 gün için de 20 dolar vermek pek mantıklı gelmiyor. Hani sürekli işime yarayan birşey de değil. Bir de blizz. dloader yemiyor denmiş zaten. Kısmet artık. Teşekkürler yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ha devamli isine yaramayacaksa alma tabi, ben hep kisitliyorum uploadi mesela torrent cekerken. programdan kisinca anliyor meret dlyi de az veriyor, ama netlimiterten kistin mi 800le indirebiliyorum yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 gece açık bırak makinayı. paran cebinde kalsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar