Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Ya iyi arabasi olanlar ve cok para harcamak istemeyenler icin en ucuz premium kis lastigi hankook w320 sanirim. Benim araba nin asimetrik olculerine 1.5 ay stok suresi cikarttiklari icin €30 lastik basina daha odeyip nokian aldim. Mutluyum ama bu kadar vermeye degmez kis lastigine.
sinera Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Sparkcaster said: petlas nası bide arabayı çok kullanmıyoruz zaten kışın, sadece polis 600tl kitlemesin diye Ticaride petlas iş görüyor baya.. Ama ticariye özel olanları var satan adam işi biliyorsa direk yabıştırır zaten ticari araç ise bunu kullancan die.
noddle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 2 ay once aldigim sifir Lassa Snoways 3 lastiklerim takili. Evin otoparkinda kar kalintilari var, yer yer buzlu. neyse dun gece otoparka parkettim araci, sabah 7 de tekrar bindim ise gidiyorum, 300-400 m gittikten sonra lastik basinc uyari vermeye basladi, gittikce dustu basinc seviyesi en son "0" gosterince, inip bir bakayim dedim, gercekten komple inmis lastik. Neyse apar topar lastikciye goturdum, yarilmis dedi usta. Yama yaptirdim simdi sikinti yok. Diyecegim o ki, cok keskin buz kaliplarina dikkat edin, bicak gibi saplanip, kesebiliyor tekerlekleri.
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 10 derece uzerine ciktik. artik soktureyim dimi kisliklari?
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Selam, Ben 2-3 hafta önce geçtim. Sabahları o soğukta iyiydi de öğlenleri hava ısınınca çok pis kayıyordu. Baktım sakatlık oluyor, değiştirdim. Saygılar.
marksman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Havalar biraz daha isinsin da kışlık lastik alayım. Benim aracın orjinal lastik ölçüsü 195 65 R15 imiş, üzerinde 185 olanlar var. Önce ki sahibi daha ucuz diye almış muhtemelen. Frenlemesi hoşuma gitmiyor. Michelin energy saver, arkanin bir lastiği kötü diğerleri iyi. Öne iki tane sıfır alayım diyorum, öndekileri de arkaya takayim. Arkada ki iyi olanı stepne yapayım. Veya hepsini sıfır orjinal ölçüsünde mi alsam acaba
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Selam, Orijinal ölçü daha bir mantıklı olur bence. Saygılar.
marksman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 ikna oldum. Benim olduğum yerde michelin satılmıyor. Sahibinden tanesi 200 liraya buldum 2016 üretim.
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 sokturdunuz bana lastıklerı. bir haftadır 7 derece. sevgiyle andım sizi bütün hafta. bu arada yazlık dunlop gt max kullanıyordum eskiden. performans lastigi. bu sefer yazlık olarak michelin primacy 3 e gectim. yakıt tuketimi ucuyor. tersi olması gerekiyordu. tuketimde b sınıfı lastik. baya da ses yapıyorlar. asınmayı kullanırken hissediyorum.
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Selam, Abi nerede 7 derece yahu :) Sikinti yok bende sabah 7 gibi yola çıkmama rağmen. Saygılar.
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Benim Sol ön ve arka lastikler farklı farklı zamanlarda neden sürekli iniyor. İlk başta sol arka 1-2 kere inmişti, şimdide 2-3 kere sol ön lastikler hafif inip duruyor. Giderken tekerlerden gıcırtı gelecek derecede. Çoluk çocuk yapıyor diyeceğim ama ihtimal bile vermiyorum. Bu iniş nedendir? Gidip daha yarım olan lastikleri çöğe atık yenisini alasım geldi. Eski arabamda böyle şikayetim olmamıştı ??????
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 sipoblarda sıkıntı vardır onları bi değiştirt bence.
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Selam, Siboplar benim de aklıma gelen ilk olay oldu ama 3 lastikte birden olunca acaba çivi/vida benzeri bir şeyler mi girdi lastiklere. Lastikçiye götür, küvete bassın onları :) Saygılar.
Öne çıkan mesajlar