Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaşlılarda çemkirme sorunsalı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu nedir ya sabah sabah insanın sinirleri nası bozulur die sorarsanız çok farklı cevaplar verebilirim ama bu çok ilginçti.. knt.m bitti mesaj atmam lasım. dedeme dedimki yav benim param bitti bilmemne, bana biras para verirmisin? işte herşeyburdan sonra başladı çok farklı yönlere çekti konuları. ben nası bi insanmışım anlamamış, hergün deli gibi para harcıomuşum, bide üstüne utanmadan hala para istiomuşuşm. (konunun nası saptıına dikkat!) saten ben küpe takıomuşum burnumada bilmemne taktıraymışım işim gücüm kızlarlaymış okumasmışımda hede hödö.. 15 dakka azar işittim sonrada çarptım kapıyı çıktım, hayır bişide diyemiosun kalpten falan gidicek maazallah.. Ya bi para istemek bu kadar zormu.? Yada yaşlılar neden böle abuk subuk konuşuo buna yakın şeyleri babanem falanda yapıo arada.. Çözemedim..[signature][hline]Yine aşığım.. :(
Mesaj tarihi:
Hain bir panda olduğun için olabilir.
Yaşlılar böyledir.
Sende yaşlanacaksın.
Anlayış göstereceksin.[signature][hline]Evlat : Hede şarkıyı çok kötü coverlamışlar bence, dinleme hatta duyarsan kaç. (23:50)
Baba : Bu konuyu meclise götürebiliriz. (23:53)
Mesaj tarihi:
iyide anlayış göster nereye kadar.. Ben hep polyannacılık oynayamamki. bikaç kere kaldırırsın ya senin kötü bi ruh haline denk gelirse böle bi olay naapçaksın?[signature][hline]Yine aşığım.. :(
Mesaj tarihi:
Çok geldi, onlar yaşlı belki bunuyorlar bile, hee hee diyeceksin.Başka türlü bir yere varamazsın.[signature][hline]Evlat : Hede şarkıyı çok kötü coverlamışlar bence, dinleme hatta duyarsan kaç. (23:50)
Mesaj tarihi:
yaşlanınca anlarsın diyorum.
ben yaşlı mıyım?
hayır.
onları anlıyo muyum?
elbette ki, hayır.
dediğim gibi yaşlanınca anlıyabilirsin sadece :-P[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
Ben rahatım valla
dedem beyin kanaması geçirdiğinden biraz gidip geliyo, onunkide yamuk yumuk isteklerden öteye gidemiyo (alakasız yerlere yolluyo git hödöyü getir falan diye:D)
annanem zaten yaptığı yemekler falan yeter ne isterse yapıyorum zaten:-)
ne derlerse peki de geç bence...[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
belkide sizden daha çok biliyolardır
bi dinlemeyi deneseniz ? daha doğrusu denesek[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Mesaj tarihi:
başka bir şeye üzülüyordur bir derdi vardır ya da beceriksizce iletişim kurmaya çalışıyordur. belki de yapı itibariyle huysuz dedelerdendir. anlayışla karşılayıp susmaktansa ne derdi olduğunu çözmeye çalış. atıyorum belki sadece biraz gezmek iyi gelebilir, ya da geçmişi anlatmasını iste, önemli olayları sor muhabbet et. hata bence bu tip olaylarda onu üzmeyecek şekilde küçük küçük tepkiler ver.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Mesaj tarihi:
Benim meşhur "Bu saatte sigara mı içilir?" vakam vardır ki akıllara zarar.[signature][hline]Evlat : Hede şarkıyı çok kötü coverlamışlar bence, dinleme hatta duyarsan kaç. (23:50)
Mesaj tarihi:
şöyle düşün

sen onları anlamıyorsun
onlar da seni

deden de buraya gelip topic acsa (?) aynı mevzuu dönerdi.[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all."
-Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881
Mesaj tarihi:
said:
Golge-i_Khan, 23 Ağustos 2004 16:54 tarihinde demiş ki:
şöyle düşün

sen onları anlamıyorsun
onlar da seni

deden de buraya gelip topic acsa (?) aynı mevzuu dönerdi.

muahah yarıldım ya haklısın bu konuda
Mesaj tarihi:
ehue bende bi baba var görülüp ağlanası bişey senin deden onun yanunda melaike :) hangi lisede okuduğumu mezun olunca öğrenmişti..[signature][hline]lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir..
Mesaj tarihi:
nebiçim adamsın ya hem küpe takıosun hemde para istiyosun yetmıomuş gibi gelip buaya topic açıp arkalarından konuşuyosun
çık çık çık vermezler tabi para

( sadece ironi yanlış anlama :) )[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti..
Nukem-Ulan nie konuşmuyosun?
0bs-Champteyiz abi..
Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Mesaj tarihi:
Şimdi bayaa bi ihtimal ver neden dedenin böyle davrandığına ilişkin. Bakalım bunlar nelermiş...

Belki deden çemkirmek için yer arıyordu ve çemkireçek ilk kşiyi bekliyodu.Nede olsa yaşlı insan pek çemkircek kimsesi yok....

Belki yaşlı olmanın getirdiği inatçılıktandır....

Belki karşılık veren sert hainpandalardan hoşlanıyo...

Belki onla pek sıkı fıkı olmadğın için kendini yanlız hissediyodur, içinde olduğu durumdan nefret ediyodur. (demek istediğim çok karışık, anlatılması zor bir duygudur bilirim nasıl bişey olduğunu) ve laf söliyip rahatlicak yer arıyodur...

Belki yaptıklarını falan desteklemediğin için sana para vermeme gibi bi ceza koydu çünkü onu anlamaya çalışmadığını düşünüyo aklı sıra...

falan filan daha yazmak için kasmak istemiyorum :)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..

[Bu mesaj zydar tarafından 23 Ağustos 2004 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eheh gecenin bu saatinde ne sigarası muabbeti bende de oluo sabah 3te paket bitince:) hehe büyükler süfer ya iki uzak konuyu öölee güsel baalıolar ki :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
  • Yeni Oluştur...