Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türban hakkında bilirkişi yorumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kızın kafası da güzel değil ayrıca şimdi izledim de.

ha fikirleri dandik biraz o ayrı ama genel anlamda fena gitmemiş. sonun bağlayamamış bi de detaylarda sıkıntı var biraz ama toparlar bu ilerde
Mesaj tarihi:
nomsaR said:

kız mal, muhabir de boostlamış mallığı. ben de çüküme prezervatif takıp giriyorum üniversiteye, tartışıyo muyuz?

adam üniversiteye donanımlı gidiyo
Mesaj tarihi:
ben bunu garbage'a alıyorum bu arada..

konunun failı türban yorumlayan kadın, bu saçma konuda bile tartışmaya kasan kullanıcılar vs değildi yalnız.

senko'nun babanne yorumuydu.. keşke o olayı yaşamasaydık ya.

ıgghhhhhhhhh..
Mesaj tarihi:
fede said:

kızın kafası da güzel değil ayrıca şimdi izledim de.

ha fikirleri dandik biraz o ayrı ama genel anlamda fena gitmemiş. sonun bağlayamamış bi de detaylarda sıkıntı var biraz ama toparlar bu ilerde

hoşlaştın mı len kızdan
la xD

scott pilgrim açtım gene çok sıkılıyorum
bambambambam
Mesaj tarihi:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs911.snc4/72445_163117647050616_158422674186780_428579_7588169_n.jpg

bu konuda sacma resim eksikliği gordum. gideriyim dedim.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

DeaN said:

doğal başörtümüz varken ne gerek var yapayına?

çok iyi düşünmüşsün, bu insanların aklına hiç gelmemiştir 1000 yıldır falan.
1500 yildir yerinde sayan bir grup var cok acayip degil.
Mesaj tarihi:
kiz ilk bi 20 sn falan cok guzel gidiyodu da sonra beyni durdu sacmalamaya basliyinca kapadim. en son ben senin kafani bi kaparim ki falan diyodu sdf.

asil isin ilginc tarafi gidip kizin facebookunu stalklayan tipler.

Flassh said:

tek bi yere takıldım, türban takanlar dinlerini gözumuzun önune sokuyor demiş ee be abla facebookun da dini inanç kısmında daoist yazıyor be. çelişmesen kendinle iyiydi
Mesaj tarihi:
abi kız ağzını burnunu yamulta yamulta konuşuyo diye mi esrarlı kafa oluyo anlamadım ki? ya da böle yaya yaya konuşmak rastayla birleşince kesin esrar mı oluyo? bizim okulda var böle konuşanlar kimse onlara ot mu içtin demiyo, tiki diyo.
neyse kız her halükarda gerzek..
  • Yeni Oluştur...