Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kızın kafası güzel bende türban takıyorum diyor rastasına bide türban takmanın 70 bin çeşidir saçında 50 bin çeşidi varmış bunuda atlamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Xenocide said: vallahi bence "kekelesin, saçmalasın, bize de malzeme çıksın" mantığıyla çat diye önünü kesip, kamerayı da karşısına dikip sordukları için soruyu, kızı başarılı buldum. böyle bi durumda %90'ı aynen napolyonn'un dediği gibi "türban güzel, ama okulda kötü, aslında tam öyle de değil, siz nederseniz odur heheh anneme babama selamlar :D" yapar. aynen muhabirin angut sorularına ve muhtemelen dumanlı kafasına (sdf) rağmen güzel konuşmuş yani hani bu zamanda böyle çatır çatır konuşmayı da herkesin götü yemez, bilet numarasından yuhalayanların izinin sürüldüğü bi vakitteyiz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 lcd kafasinda olmasa o da sacmalardi malum lcd kafayi aciyor. doors of sepsepsin oh YEAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kitap said: 9. İçinde suretler bulunan eve melekler girmez (Buhari, Libas 91). E o zaman fotoğraflarımızı çerçeveletip de koyamayacağız gurban? O da mı günah? Biri şunu fetoş hocaya sorsa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 çok güzel konuşmuş çok cesur kız helal olsun tayyip power rangers ekibi kızı bulup susturacak ama olsun cesur kız helal olsun tam bir cumhuriyet çocuğu helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 e bunun da facebooku bulunmuş işte. ne farkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 link versenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 doors of refresh latency Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 şaka şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Napolyonn said: kızın kafası güzel bende türban takıyorum diyor rastasına bide türban takmanın 70 bin çeşidir saçında 50 bin çeşidi varmış bunuda atlamamak lazım. küsuratlı söylese idi ben inanırdım da böle tam sayı.. olmadı "72329çeşit saç tipi" bak ne kadar gerçekçi şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 verdim ya ilk sayfalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 70 milyon kapanma şeklinin yanı sıra 250 milyon civarı feto klonu olduğu söylenmekte, hangisine soracan gurrrbann? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 olm lan f5e bastikca yeni bi msj gelio cok heycnali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 cacodemon said: kitap said: 9. İçinde suretler bulunan eve melekler girmez (Buhari, Libas 91). E o zaman fotoğraflarımızı çerçeveletip de koyamayacağız gurban? O da mı günah? Biri şunu fetoş hocaya sorsa ya. böyle bi inanç var eskilerden (50-60 yıl önce) evinde heykel, resim vb. bulunanların müslüman olmadığı bilinirmiş o zaman şimdiki gbi değil tabii herkes rahatça yaşıyor millet şimdi geriliyor niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bizim millet her zaman gerilecek birşey bulur. kendi kyafetleri bitti başkasının üstündekilere dadandılar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 tek bi yere takıldım, türban takanlar dinlerini gözumuzun önune sokuyor demiş ee be abla facebookun da dini inanç kısmında daoist yazıyor be. çelişmesen kendinle iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 senko said: olm lan f5e bastikca yeni bi msj gelio cok heycnali evet ben de daha izliyemedim videoyu. kaçırcam burayı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sipeyskeyk said: sevgili dean. insanların kafalarına taktıklar şeylerin kökeni seni İLGİLENDİRMEZ. hiç üşenmemişsin, işsiz güçsüz gibi TÜRBANİRANDAN FİLİSTİNDEN ASLINDA LAKİN Kİ DİNDEN DEÜLDİR tarzı gereksiz argümanlar peşindesin. türbanın nereden geldiğinden sana ne kardeşim? ister insanların dini emretmiş, ister keyif için takıyorlar, ister seni kıl etmek için, sana ne yani? adam gelmiş türban filistinden çıkmış falan diyor, biz de şey diyeceğiz değil mi; HA TAMAM O ZAMAN SAV PEYGAMVERİMİZ EMRETMEDİYSE BUNU TAKANLAR OKUMASIN, HATTA SINIR DIŞI EDELİM ATATÜRKÜN CUMHURİYETİNDE DEĞİL İRANDA YAŞASINLAR !!!!BİRBİR akıl fikir diliyorum sen ve senin gibilere.maalesef günümüz dünyası o kadar özgür değil. bugün devlet dairesinde çalışırken yakama gamalı haç rozeti takmak istiyorum o zaman ben de. budistim üstelik mantıklı bir açıklamam da var. ama bunu yapsam büyük ihtimal televizyona falan çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 heykelin çükünden rahatsız olan bir toplumuz biz hayır çüküde nispet olsun diye daha geniş yapmışlar, ayıp yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 flashh kafan mı iyi ya. ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sopa yedi diye çıkarsın ama.. ahauhauhauhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sipeyskeyk said: çok güzel konuşmuş çok cesur kız helal olsun tayyip power rangers ekibi kızı bulup susturacak ama olsun cesur kız helal olsun tam bir cumhuriyet çocuğu helal. yoo tam bi cumhuriyet çocuğu filan olmayabilir televizyona çıkartalım mhpnin 40. yıldönümünü kutlasın da demedim iyi konuşmuş sadece, haklı olduğu yerler var haklı olduğu da videonun altındaki "DİNSİZ KARI ŞRFSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ" yorumlarından anlaşılıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ahaha ama şey çok komikti ya. sor bana dinimi sor tahmin edebiliyomusun. ama onlar sana bu fırsatı vermiyo. ya böyle salakça bi cümle olabilirmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ben bu şekil giyinirim, şu bayan şu şekil giyinir şu şekil giyinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar