Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 toggie said: ne zaman icmiyosun, travestilerle takılırken mi.crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ya şu shot oyununu 1den 9 a kadar çektiğin kartla , kart ne derse onu yapıyoduk o versiyonu tam bilen var mı acaba hani 5 çekince kızlar içer 6 çekince soru 3 sen iç 4 birine içir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 adsız alkoliklerde takılıyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Bu oyunun adı iç içir.. Kız arkadaşım yazın bu oyunu oynamaya kalktı bi kaç arkadaşı ve abisi..Gittim aldım evine bıraktım.Sevmediğim ortamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 çok sıkıcı bi hikayeydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ahaha kuyruğuna basmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Evet lan ahahaha komikliğe bağlanmadı niye yazdım ki asdasda Amaç böyle saçma oyunlar oynamayın gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Dynun said: ya şu shot oyununu 1den 9 a kadar çektiğin kartla , kart ne derse onu yapıyoduk o versiyonu tam bilen var mı acaba hani 5 çekince kızlar içer 6 çekince soru 3 sen iç 4 birine içir gibi onu ben de merak ediyorum. bi arkadaşım sarhoşken öğrendiği için hatırlayamıyodu en son.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Dynun said: ya şu shot oyununu 1den 9 a kadar çektiğin kartla , kart ne derse onu yapıyoduk o versiyonu tam bilen var mı acaba hani 5 çekince kızlar içer 6 çekince soru 3 sen iç 4 birine içir gibi oynadık biz onu karılı kızlı grupla da, hic cekilmiyo kızların sarhos tripleri. gercekci degiller abi, iki shot alıp aaaağbii seklinde konusunce sarhos olunmuyo yani. bu arada oyunu biliyorum da, kartların ozelliklerini coktan unuttum. bi tanesinde bi kelime seciyosun mesela onu diyen iciyodu. "ben" kelimesini seciyorum hemen, herkes yattara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 dikkat et o arkadaşına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Dartanian said: Bu oyunun adı iç içir.. Kız arkadaşım yazın bu oyunu oynamaya kalktı bi kaç arkadaşı ve abisi..Gittim aldım evine bıraktım.Sevmediğim ortamlar. yapmayı da yapanı da sevmem harbiden hele kız arkadaş yapıcak, of içki içmenin bi usulü adabı sınırı var içki eğlenceyi körükler, ama salt içki içmek üzerine kurulu bi eğlence sistemi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 en güzeli şişe çevirmece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 liselimisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ortaokul terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ya bana ısmarlayın ben içerim hepsini dert değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 baya sağlam kankam dikkat edilicek bişeyi kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 benimle kanka olsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 toggie said: Dynun said: ya şu shot oyununu 1den 9 a kadar çektiğin kartla , kart ne derse onu yapıyoduk o versiyonu tam bilen var mı acaba hani 5 çekince kızlar içer 6 çekince soru 3 sen iç 4 birine içir gibi oynadık biz onu karılı kızlı grupla da, hic cekilmiyo kızların sarhos tripleri. gercekci degiller abi, iki shot alıp aaaağbii seklinde konusunce sarhos olunmuyo yani. bu arada oyunu biliyorum da, kartların ozelliklerini coktan unuttum. bi tanesinde bi kelime seciyosun mesela onu diyen iciyodu. "ben" kelimesini seciyorum hemen, herkes yattara. ya biz bi kez oynamıştık küçük bi grup. , ama aksine eğlenceli geçmişti baya. kişilerle alakalı sanırsam, tribe girmicek kız lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Saeros said: Ladytron said: ahaha niye ya (:P) paticikten farklı olmam nedeniyle ölümüne nefret edilişim çok komik bi hal aldı artık :D işi gücü bıraktık hepimiz senden nefret ediyoruz eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 o değilde kimin fakeisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ladytron said: baya sağlam kankam dikkat edilicek bişeyi kalmadı Alkol varken ateş barut olunuyo... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 yuh. siz alkollü ortamda kankanıza mı saldırdınız yahu? nasıl kankalık o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Kanka ayağı göt ayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 abov, buralar sapık dolmuş. gaçayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sonra sevgilinizi neden arkadaşlarınızın yanında içkili ortama sokmuyosunuz, kendi içiniz fesat sizin herkesi öyle zannediyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar