Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

içmeler - vermeler

Ladytron

Öne çıkan mesajlar

Dynun said:

ya şu shot oyununu 1den 9 a kadar çektiğin kartla , kart ne derse onu yapıyoduk o versiyonu tam bilen var mı acaba

hani 5 çekince kızlar içer
6 çekince soru
3 sen iç
4 birine içir

gibi

onu ben de merak ediyorum. bi arkadaşım sarhoşken öğrendiği için hatırlayamıyodu en son..
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

ya şu shot oyununu 1den 9 a kadar çektiğin kartla , kart ne derse onu yapıyoduk o versiyonu tam bilen var mı acaba

6 çekince soru
3 sen iç
4 birine içir

gibi

oynadık biz onu karılı kızlı grupla da, hic cekilmiyo kızların sarhos tripleri. gercekci degiller abi, iki shot alıp aaaağbii seklinde konusunce sarhos olunmuyo yani.

bu arada oyunu biliyorum da, kartların ozelliklerini coktan unuttum. bi tanesinde bi kelime seciyosun mesela onu diyen iciyodu. "ben" kelimesini seciyorum hemen, herkes yattara.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Bu oyunun adı iç içir..

Kız arkadaşım yazın bu oyunu oynamaya kalktı bi kaç arkadaşı ve abisi..Gittim aldım evine bıraktım.Sevmediğim ortamlar.

yapmayı da yapanı da sevmem harbiden
hele kız arkadaş yapıcak, of

içki içmenin bi usulü adabı sınırı var
içki eğlenceyi körükler, ama salt içki içmek üzerine kurulu bi eğlence sistemi yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Dynun said:

6 çekince soru
3 sen iç
4 birine içir

gibi

oynadık biz onu karılı kızlı grupla da, hic cekilmiyo kızların sarhos tripleri. gercekci degiller abi, iki shot alıp aaaağbii seklinde konusunce sarhos olunmuyo yani.

bu arada oyunu biliyorum da, kartların ozelliklerini coktan unuttum. bi tanesinde bi kelime seciyosun mesela onu diyen iciyodu. "ben" kelimesini seciyorum hemen, herkes yattara.

ya biz bi kez oynamıştık küçük bi grup. , ama aksine eğlenceli geçmişti baya. kişilerle alakalı sanırsam, tribe girmicek kız lazım :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...