Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 geçen gün öğrendim bu oyunu. paticiğin oynadığı oyunlara benzemediği için oyunlar başlığına açamadım. uzun lafın kısası çok eğlenceli tavsiye ederim. =) en az 4 kişi, shot yapabileceğiniz bi içki ve bi deste iskambil kağıdı yeterli. önce herkese 4'er kağıt dağıtılıyor, kağıtlar açık. sonra da ortaya 4 kağıt açılıyor. elinizdekilerden ortadakiyle kaç tane aynı kağıt varsa o kadar shot yapıyorsunuz. bu içmeler eli oluyor. sonra ortaya yeniden 4 kağıt açılıyor. bu sefer elinizde ortadakiyle aynı kağıt varsa istediğiniz insanlara veriyorsunuz. (midesini bozmak için gıcık olduğunuz birine ya da sarhoş etme amaçlı verilebilir) kağıdı alanlar da aldığı kağıt kadar shot yapıyor. bu da vermeler eli oluyor. tekilayla 2. vermelerden sonrasını hatırlamıyosun zaten, içmeler miydi vermeler miydi karışıyo. i never'dan sonra en iyi içki oyunu kihkih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 i never mı? canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kız kaldırıcam diye şaklaban olmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 5.den sonra vermeli olması tehlikeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Pickles said: kız kaldırıcam diye şaklaban olmayın lankız kaldırıcam diye kızı kusturma riski var ama bunda, sınırı iyi çizmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ahaha niye ya (:P) paticikten farklı olmam nedeniyle ölümüne nefret edilişim çok komik bi hal aldı artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 farklı derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 1 hafta olmamışsın daha geleli ne nefreti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Efendi efendi kıza gidin ben senden çok hoşlanıyorum ayşe bu geceyi birlikte geçirebilirmiyiz diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sonra gecko gibi babayı alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bu oyunla kız kaldırılmaz, kız kusturulur bence de :D zaten vereceği varsa onu bilemem. kankalarla oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Aluriel said: farklı derken ? i never yorumu için demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kankalarınla bunu oynuyorsan harbi farklıymışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 O geckonun beceriksizliği bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bu kim yaaahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bir de 3 şey için içilir. 1 etrafta karı kız çoktur ortam güzeldir içersin. 2 efkarlısındır içersin . 3 alkoliksindir içersin. Kankalarla içki içmek neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 oyun oynarken içiyorum ben bira mesela. yada film izlerken ? yanlış mı yapıyorum acaba pickles ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ladytron said: ahaha niye ya (:P) paticikten farklı olmam nedeniyle ölümüne nefret edilişim çok komik bi hal aldı artık :D işi gücü bıraktık hepimiz senden nefret ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 keyif icin icilir. rakı balık ortamına kız mı sokulur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Aluriel said: oyun oynarken içiyorum ben bira mesela. yada film izlerken ? yanlış mı yapıyorum acaba pickles ? yanlış yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 usta ben iki şey için içerim bi kız var diye bi de kız yok diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ne zaman icmiyosun, travestilerle takılırken mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 7/24 içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Aluriel said: kankalarınla bunu oynuyorsan harbi farklıymışsın niye ki? kankalarla içerken ortam bazen karamsar olabiliyor, ama o gece çok eğlendik. hiç kötü bişey konuşulmadı. 10 dakkada sarhoş olduk zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar