Memphis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bunu yapmak cok kolay, zor olan macta onlara control atayıp üretimi bırakmadan yapabilmek videoda muhtemelen üretim falan yok 2 marinide controle almıs birini sag birini sola cekio zor micro unit controlsuz yapılan microdur, onun icinde cok iyi mouse controlu lazım
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 boxer'ın 1 marine ile lurker öldürmüşlüğü de var da iyi izlememişsin memph en sonda 3 marine'i döndürdüğünden bahsediyorum ben. 3 marine de saat yönünde simultane ve aynı anda dönüyor, hani 3 ünü gruba al tıkla da o kadar da hızlı olunmaz ki oha
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Video açıklamasında elemanın 3-5 ay çalıştığı yazıyor bunu yapmak için. Maçta yapılması zordan az daha zor olabilir ama benim yorumum hala: asdasafsafa :D
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bilmiyorum cok eski video dediniz gibi, ama yine soluyorum unit control atamadan o hareketi yapmak biraz kasar.. mouse'la secme ve clickleme süresü vardır orda aynanda hareket ediolar
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Bunun nasıl yapıldığı açıklanmıştı. 3 Marine'i de farklı kontrol gruplarına atıyorsunuz (1, 2, 3 olarak mesela), bir de tüm marine'leri aynı kontrol grubuna atıyorsunuz (4 mesela). Lurker saldırmadan önce 1 tık, 2 tık, 3 tık yapıp hepsine hareket emri veriyorsunuz, Lurker saldırınca da 4 h (ya da s) yapıp saldırmalarını sağlıyorsunuz. yani saniyede yaklaşık 8 komut. İnanılmaz bir hız ve zamanlama gerektiren bir şey. Hiç de göründüğü gibi kolay falan değil :D
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 BaaL said: boxer'ın 1 marine ile lurker öldürmüşlüğü de var da iyi izlememişsin memph en sonda 3 marine'i döndürdüğünden bahsediyorum ben. 3 marine de saat yönünde simultane ve aynı anda dönüyor, hani 3 ünü gruba al tıkla da o kadar da hızlı olunmaz ki oha eet 3 marinle yapmak biraz zor ama biraz antrenmanla, yani elinin alısmasıyla yapılır cokda efsane zor deil, 4 yapan varmı acaba? 4 yapmak için 2li grup kullanmak lazım, 2liler arasında mesafeyi korumak falan lazım 5?
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 benim çok hoşuma gitti valla açıp açıp izliyorum çok sevimli bi görüntü olmuş hahah. ki 40 yıl uğraşsam da yetemem onu yapmaya
Eru Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 tam aynı anda hareket etmiyolar arada delay var. Yapilabilir bişey o kadar abarti değil. Bunu boxer maç sırasında yapmıştı ilkini 2 marine ile
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bana mı çok abartı geldi anlamadım ,şu basit diyenlerden mümkünse o kadar basitse bi yapıverin 5 dakkanızı almaz diyecegim ama neyse yapmıyacaksınız gerek yok birbirimizi yormaya :d aralarında delay 0.5 saniye kadar var sanırım gözle bile çok net gözükmüyor bırak elle tıklamayı.
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Buyrun: http://www.youtube.com/watch?v=gqfc0AncoHY Bana çok zor gibi gelmedi.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bu mu çok zor diil be. 1.5 saniyede 8 command veriyo resmen üstelik sadece klavye tuşu diil mouse'la 3 ayrı yere tıklıyo. buna zor demeyenler boxer'la falan kapışıyo heralde :P
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sabonis said: bu mu çok zor diil be. 1.5 saniyede 8 command veriyo resmen üstelik sadece klavye tuşu diil mouse'la 3 ayrı yere tıklıyo. buna zor demeyenler boxer'la falan kapışıyo heralde :P yok 80 command
huun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 320 apm eder, biz faniler için imkansız gibi görünse de yapıyor şerefsizler.
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Boxer'ın 6-7 battlecruiser'ı lockdown yapıp wraith'lerle haşat ettiği bölümü desen veya medic'lerle observer'ları (5-6 adet) kör edip cloaked wraith'lerle 15 carrier'a daldığı bölümü video versen yakarım kendimi micro diye pati'nin orta yerinde. Ne yapılacağı önceden belli hareketlerle micro yapmak kolay bence. Önemli olan "o anda" doğaçlama yapabilmek.
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 haketen bu baya kolay kaçıyor 2004ün 2005in pimpest playleri yanında.analar ne ayılar doğruyor
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 öff jon747 banlandigi için hiçbir vidyoyu bulamıyorum istedigim.bravo youtube
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Tyrannus said: öff jon747 banlandigi için hiçbir vidyoyu bulamıyorum istedigim.bravo youtube Hadiiiii, ya ben de diyorum bu adam niye sildi video'larını. Tüüüü. Getttiiiiiii getti.
samaella Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ya micro için arama yaptım http://entropyzero.org/MicroSkillPractice.html diye bi site buldum burada scm ve scx uzantılı dosyalar var bunları nereye napıyoz ?
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 SC1 haritaları onlar, SC1'in kurulu olduğu klasörde maps klasörüne koyman gerekiyor.
Öne çıkan mesajlar