yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Memphis said: yildirimokur said: Memphis said: yildirimokur said: Boxer Bansheedir odur budur atraksiyona girmezde bugünkü gibi oynarsa yener bence. ne alaka? bencede nada alır Alakası şu : Nada nın böyle atraksiyonları yiceğini pek sanmıyorum. Saniye saniye stratejiden haberdar olucaktır Nada. ya yanlıs biliosun banshee yapmak demek, gizlice banshee yapıp adamın butun scvlerini kesicem demek deil, banshee demek x bi pushu engellemek map kontrol saglamak rakibe extra turret cart curt para harcatmak demek, bansheenin sıkıntısı adam tank sayısını arttırırken sen tank basamıosun o surede ama sende exp alıosun belli bi süre icinde timing push yersen az uniteyle savunmak zorunda kalıosun yani banshee yeme yememe olayı deil. yani siz banshee yi illede adama zarar vercek bi unite olarak goruosunuzda amacı map control ( zayıf yonu drop'a acık olması ) Biliyorum Banshee'nin ne amaçlarla kullanıldığını, hatta clock upgrade bile yapmazlar bazı bazı. Sırf banshee'yle rahatsız edip adamın gelişmesini yavaşlatıp exp alırlar veya ünite basarlar. Fekat benim demek istediğim Nada gelmez böyle numaralara. Turret marıtta atmaz böle manyak adamlar. AmaaAn ne biliim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 yildirimokur said: .... hatta clock upgrade bile yapmazlar bazı bazı.... Evet saatli olunca daha hızlı uçuyorlar. (Sığ bi'adamım ne var?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 İyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ya ben lan neyse bi şey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 erken final ya direk final maçı bu olmalıydı :/ of umarım iş yoğun olmaz o dakkada da rahat izleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ertesi güne okumam gereken 500sayfalık metinler olucak bu maçlar oynanırken.. zaten dersimi saymıyorum bile.. napıcaz ya pf boxer candır aksın gitsin istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 maçı kim kazanır bilemiyorum da internet paylıycak o kesin. boxer'in ro64 ilk maçı: The Stream that some did not believe caused GomTV.com to go down… 774,866 people logged in at the same time to watch the Live stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bu adamlar yüzünden hep terran oynamaya kasıyorum, bildiğim protossuda unutuyorum sonra yeniliyorum elin üst platinine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar