Vanwaeldaien Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Evet... 3 arkadaş eski günlerden bahsederken pokemon tasoları ile oynadığımız oyunlar aklımıza geldi... Eğer elinizde varsa ya da bulabileceğim biryer biliyorsanız bana ulaşın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 taso dediğin looney tunes tasosudur normal süper ve mega olarak sınıflandırılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 eski günler ve pokemon tasosu derken ? 98 doğumlu musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 looney tunes daha önceydi. pokemon gençliği bilmez. Yakında futbolcu kartı aramaya başlayanda çıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Aaah ah looney tunes tasoları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 tanesine 5 lira veririm diyorsan iletişime geç, yoksa 1 yaşındaki kuzenime verdim hepsini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 hakkaten bizim zamanda pokemon tasaso yoktu futbolcu kartları ve looneyler :) yalnız oynayan adam bulsam futbolcu kartlariyla oturur yine oynarım yani :).ne zevkli şeydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 hoccemama said: looney tunes daha önceydi. pokemon gençliği bilmez. Yakında futbolcu kartı aramaya başlayanda çıkar :) luis nazario de lima ronaldo yazıyodu kartın üstünde.daha dün gibiydi sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bu tasolarla bişiler yapan var ama bakalım işin altından ne çıkcak. baya taso arayan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 taso ne lan, bizim zamanımızda şişe kola kapaklarını taşla düzleştirip oynardık (srsly) (bayagı fenaymış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 oo polonyada yosemitee sam vardı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Red said: hakkaten bizim zamanda pokemon tasaso yoktu futbolcu kartları ve looneyler :) yalnız oynayan adam bulsam futbolcu kartlariyla oturur yine oynarım yani :).ne zevkli şeydi lan sayısına oynarım ama alttan çekme yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bizim zamanımızda taş vardı taşları çevirirdik hey gidi neoletik çağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ilk seriden az var ama fiyata göre alayını satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bir de döner tasolar vardı.. kiminki daha çok dönecek muhabbeti vardı.. Dominik tek kelimeyle siliyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 arkadaslarımı hep kökerdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 futbolcu kartları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kalın looney tunes tasosu ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Futbolcu kartları unutulurmu !. Mahalleyi kökerdim 1500 cardım vardı. Annem evi temizlerken çöpe atmıştı.. Sonra bende gazoz kapağı işine girdim. Ondada tutunamayınca taso işine girdik. böyle Jileeeet vuruşu bi yapardım halıda bütün tasoları kökerdim anadın mı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 looney tunes tasolar full var bende-annem sallamadıysa cope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 pokemon tasosu mu? muaha adam ergen çıktı sizde konusuyomusunuz ya eskiden şöyle yapardık böyle yapardık diye? aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 eski gunler ve pokemon, iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 BabacumMostors said: bizim zamanımızda taş vardı taşları çevirirdik hey gidi neoletik çağ ahahahaha ahahahahahah taşları çevirirdik ne ya eahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 pokemon değilde, jurassic park ın ilk çıktığı eski çağlarda doritos paketlerinden çıkan ufak kartlar vardı filmi anlatan 25 tane, bende onlar var tam set olarak ülke sınırları içindeki tek örnek olması muhtemel :o http://img543.imageshack.us/img543/6963/fot0021.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 aslan kral kartları vardı.çikolatan mı cıkıyordu.bende onlardan hala duruyor sanırsam baya bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar