Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Fistan said: antalyayı, sami yen'de yenmek büyük başarı. hem rakip ile aradaki puan farkı 1 e indirildi, hem 10. sıradaki kardeş takım besiktasın 3 puan önüne gecildi. bu hafta ilk 10 saglama alındı. ama kendi sahasında %49 topla oynama düşündürücü. bunda antalyaspor gibi güclü bir rakiple oynamanın da etkisi var tabi.sdfd 1/10
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 benim yorumumu puanlayacak kapasitede değilsin her mesajımda muhattabım da degilsin dahil bu tarz tüm anektodlarıma ragmen hala benim yorumlarımı okuyup cevap vermeye calısman da karakterine her seferinde darbe vuruyor. ne zaman farkedeceksin bunu zaman gösterecek dsfds
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 çok kötüsün fistan, böyle mi öğrettim ben sana?
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Masquerade said: çok kötüsün fistan, böyle mi öğrettim ben sana?^ şekil 3.c artık ...
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Karakter konusunda hiç kimseye laf söyleyebilecek kapasitede değilsin. Her trollün başarısız olduğu halde buna devam etmeyi ne zaman bırakacaksın zaman gösterecek sdfsdg
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 niye hala fistanla, arkasokaka cevap vermeye kastiginizi anlamakta zorluk cekiyorum.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 aynen aslında hata bende haha niye fıstık atıyosam hala.
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 gecen haftaki gibi ezemedik ama 3 puan iyidir
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 aquila said: niye hala fistanla, arkasokaka cevap vermeye kastiginizi anlamakta zorluk cekiyorum. di mi ya ben bu adamların mesajlarını bile anca bana cevap vermeye kastıklarında okuyorum ama bu adamlar bana cevap yetiştiricem diye dolanıp duruyorlar ortalıkta bi kaç kez söyledim ben sizle muhatab olmuyorum diye hala fistan mistan diye msj yazıyorlar daha ne diyim ben bunlara.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 bünyamin gezer antalyalı bi oyuncuya YÜRÜ LEN!1 HADİ YÜRÜ YERİNE!!!1 diye bağırdı lan ehueh. bir de çok yetersiz kararları var bi faulü vermedikten sonra üstüste 50 tane faul pozisyonunu vermedi tutarlı olcam diye.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Bünyamin ÇOK kötü hakem, hala hakemlik yapıyor olması büyük ayıp
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Neill çok iyi direkten döndü ama ya. Ve çok salak bi gol yedik kesinlikle
onetimebaby Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 emre colak yine osuruk gibi sut cekti. biri su adama sut cekmeyi ogretsin.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Geçen sene çok güzel ve sert şutları da vardı, denk gelmedi. Hem Arda şut çekmeyi 4 senede öğrendi, sabır biraz :D
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 zamanla gelisir, zaten surekli sut cekmesi gereken bi adam deigl.
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 koca başlıkta skor belirten bir mesaj yok. sağa sola laf yetiştireceğinize "bizim başlığımız" dediğiniz şeyi nihayete erdirin. ben trollemiyorum, görüş bildiriyorum, aksi yönde görüş bildirenlere de eksik bulduğum bir şey varsa tamamlıcak şekilde cevap yazıyorum. galatasaraylı nesil küçük diye konuşmuyoruz da biz çok kişiyiz diyerek saldırmanın alemi yok.
Öne çıkan mesajlar