Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Fistan said: antalyayı, sami yen'de yenmek büyük başarı. hem rakip ile aradaki puan farkı 1 e indirildi, hem 10. sıradaki kardeş takım besiktasın 3 puan önüne gecildi. bu hafta ilk 10 saglama alındı. ama kendi sahasında %49 topla oynama düşündürücü. bunda antalyaspor gibi güclü bir rakiple oynamanın da etkisi var tabi.sdfd 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 benim yorumumu puanlayacak kapasitede değilsin her mesajımda muhattabım da degilsin dahil bu tarz tüm anektodlarıma ragmen hala benim yorumlarımı okuyup cevap vermeye calısman da karakterine her seferinde darbe vuruyor. ne zaman farkedeceksin bunu zaman gösterecek dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 çok kötüsün fistan, böyle mi öğrettim ben sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 yürü be Fistan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 o ne sacma gol lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Masquerade said: çok kötüsün fistan, böyle mi öğrettim ben sana?^ şekil 3.c artık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Karakter konusunda hiç kimseye laf söyleyebilecek kapasitede değilsin. Her trollün başarısız olduğu halde buna devam etmeyi ne zaman bırakacaksın zaman gösterecek sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 gamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Fistanı beslemeyin gs topiclerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 niye hala fistanla, arkasokaka cevap vermeye kastiginizi anlamakta zorluk cekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 aynen aslında hata bende haha niye fıstık atıyosam hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 gecen haftaki gibi ezemedik ama 3 puan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 aquila said: niye hala fistanla, arkasokaka cevap vermeye kastiginizi anlamakta zorluk cekiyorum. di mi ya ben bu adamların mesajlarını bile anca bana cevap vermeye kastıklarında okuyorum ama bu adamlar bana cevap yetiştiricem diye dolanıp duruyorlar ortalıkta bi kaç kez söyledim ben sizle muhatab olmuyorum diye hala fistan mistan diye msj yazıyorlar daha ne diyim ben bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 bünyamin gezer antalyalı bi oyuncuya YÜRÜ LEN!1 HADİ YÜRÜ YERİNE!!!1 diye bağırdı lan ehueh. bir de çok yetersiz kararları var bi faulü vermedikten sonra üstüste 50 tane faul pozisyonunu vermedi tutarlı olcam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Bünyamin ÇOK kötü hakem, hala hakemlik yapıyor olması büyük ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 nihah süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Neill çok iyi direkten döndü ama ya. Ve çok salak bi gol yedik kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 kotu girmis direge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 emre colak yine osuruk gibi sut cekti. biri su adama sut cekmeyi ogretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 emre ye o konuda bende kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Geçen sene çok güzel ve sert şutları da vardı, denk gelmedi. Hem Arda şut çekmeyi 4 senede öğrendi, sabır biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 zamanla gelisir, zaten surekli sut cekmesi gereken bi adam deigl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 koca başlıkta skor belirten bir mesaj yok. sağa sola laf yetiştireceğinize "bizim başlığımız" dediğiniz şeyi nihayete erdirin. ben trollemiyorum, görüş bildiriyorum, aksi yönde görüş bildirenlere de eksik bulduğum bir şey varsa tamamlıcak şekilde cevap yazıyorum. galatasaraylı nesil küçük diye konuşmuyoruz da biz çok kişiyiz diyerek saldırmanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar