-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Sabah kalktığında kocasını çıplak bir şekilde salona girerken gören kadın, şeytan gördüğünü zanetti ve kocasını bıçaklayarak camdan itti. Adamın yaralanmasına rağmen tekrar yukarı çıkması üzerine çığlıklar atan kadın tüm ailenin paniğe kapılmasına neden oldu. 12 kişilik ailenin küçük çocuklarını kucaklarına alarak camdan atlaması sonucunda dört aylık bir bebek öldü, 2 yaşındaki bir çocuk ise ağır yaralandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 12 kişilk aile mi olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 madem bıçaklıyorsun ne diye gidip bi de camdan itiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 kadın deliyse mümkün öte yandan sabah salona çıplak giren erkeğin de iyi bir açıklaması olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 o kadar çocuğu yaparken ne görmüş acaba merak ettim şimdi azraili falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yazarken lsd, bali falan mı çekiyolar anlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bence olayin asli su. Adam 11. cocugu istiyodu, kadin kafayi tirlatti cinnet gecirdi ve adama saldirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 of çok güldüm ^^ hep karanlıkta sevişirsen olacağı budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sevişirken ışık kapanırsa sabah kalkınca başınız ağrır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 fransada olmuş, baya bi haber sitesinde var :) http://www.internethaber.com/kocasini-ciplak-gordu-seytan-zannetti-305697h.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar