Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Bone said: doğa gitsin elektriğe zam gelmesin yani? hacı elektriğin olmadımı şu internete bile giremiyorsun.hayatın olmuyor zaten teknoloji olmayınca.ağaçları yiyerek yaşayamazsın
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 agacları yiyorsun farkında bile degilsin ama bilmeden yorum yapıyorsun böyle yasamaya devam et
dobydick Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Sayın fistan hn. cebinde parası olmayan adam isterse cennette yaşasın yaşayamaz. ben 120 tl fatura yerine 20 30 tl fatura oödersem arada kalan 90 tl ile kendimi geliştirir İNSANa yatırım yaparım. sizler buralardan klavyeden yazıoysunuz o doğal harikası dediğiniz sit alalnlarına bi kere gidip savundunuz mu peki, ne kadar sit olduklarını inceledini zmi. ben bana olan faydasına, cebime girene bakarım, halkımız da böyle düşünüyor ki en güzel cevabı referandumda vermişlerdi.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Turkceplease said: Bone said: doğa gitsin elektriğe zam gelmesin yani? hacı elektriğin olmadımı şu internete bile giremiyorsun.hayatın olmuyor zaten teknoloji olmayınca.ağaçları yiyerek yaşayamazsın hacıdayı elektrikle mi besleniyosun?
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 dobydick said: Sayın fistan hn. cebinde parası olmayan adam isterse cennette yaşasın yaşayamaz. ben 120 tl fatura yerine 20 30 tl fatura oödersem arada kalan 90 tl ile kendimi geliştirir İNSANa yatırım yaparım. sizler buralardan klavyeden yazıoysunuz o doğal harikası dediğiniz sit alalnlarına bi kere gidip savundunuz mu peki, ne kadar sit olduklarını inceledini zmi. ben bana olan faydasına, cebime girene bakarım, halkımız da böyle düşünüyor ki en güzel cevabı referandumda vermişlerdi. cebinde parası olmayan cennette yasar yasiyor örnegin ortaca, köycegiz, bergamada yasayan ciftciler, arıcılar, köylüler. senin allahın para olmuş, halkımız dedigin insanlarda 20 lira için hükümeti destekleyen insanlardan olusuyor. referandumda bi cuval kömürle aldatılan insan, cebinde kalan parayı ne kendi gelişimine harcar ne de baska mantıklı bir yatırıma. bunun içinde sende varsın ne yazık ki. insana yatırım yaparım gibi saçma sapan bir yere çekmişsin konuyu.aynı tayyipin cahil insanına yaptıgı yatırım gibi mi? satın alırım sonra da ülkeyi soyar cebimi doldururum, hemde tüm akrabalarımla, kankilerimle(düzülebilen kanka), iliğine kadar! gittim ve gördüm ayrıca bir cok sit alanını.antalyada yasiyorum 16 senedir. atıp tutmayla olmuyor bu iler.aldıgını sandıgın eğitim sizin başınıza vurmus. iyice cahillikten bi pisliğe dönüşmenize az kalmış.ibretle izliyoruz.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 vay fistan troll e bu kadar uzun yazdın hll
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Sparkcaster said: Turkceplease said: Bone said: doğa gitsin elektriğe zam gelmesin yani? hacı elektriğin olmadımı şu internete bile giremiyorsun.hayatın olmuyor zaten teknoloji olmayınca.ağaçları yiyerek yaşayamazsın hacıdayı elektrikle mi besleniyosun? abi yapmayın demogoji ya.elektriksiz ne yapabiliyorsunuz bir sayın bana ya.bedavadan greenpeace lik oynamayın.devletin dış etkenden kurtulmasını savunursunuz ama bunun için bişiler yapınca saçma sapan bahane yapmayın abi.demogoji yapıyorsunuz sırf. not: amerıkadakı teknolojik baraş santral olaylarını düşünürsek orda hayat çoktan öldü.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ya elektrik sorun falan değil, sorun olan şey rant. HES yapmak zorunda değilsin, yaparsın rüzgar/güneş muabbetini, ha ben buna karşıyım bana sorsan nükleer yap derim. Nükleer istenmemesinin nedeni, onun zararı değil koduğumun uluslararası anlaşmaları. Yaptığımız an avrupanın çöpü olmaya mecburuz.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 demogoji ile ne alakası var sizdeki düz mantık yaşamı zorlaştırıyor olaya bakış açınız şu şekilde: sit alanlarında baraj yapılacak, baska ülkelerden elektrik satın almayacagız, bagımlılıktan kurtulacagız böylece.
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Sparkcaster said: vay fistan troll e bu kadar uzun yazdın hll abi niye sürekli insanları aşalıyorsunuz?sen neye göre uzmansınki düşüncesi ve yazdığına göre troll gibi yakıştırma yapıyorsun.saçma dır sana göre basittir belki ama bir düşünce bir yaklaşım buda.illaha senin katılıp onaylamanmı gerek
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 dobydick'i gerçekten akpli sanan var mı acaba
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Fistan said: demogoji ile ne alakası var sizdeki düz mantık yaşamı zorlaştırıyor olaya bakış açınız şu şekilde: sit alanlarında baraj yapılacak, baska ülkelerden elektrik satın almayacagız, bagımlılıktan kurtulacagız böylece. abi bugün yeterli verim alınmaz.ama ilerleyen dönemde emsal oluşturur yada geliştirilir daha iyisini yaparız. Biz şuanda 2 tane heron uçak yapmadıkmi?Demekki yapabiliyoruz.Bunlar uzak şeyler değilki.Düz mantıkta değil.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ha dünya olmadan yaşarız yani eyv, elektrik >dünya
Suark Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 valla turkce please elektrik her türlü olur, pahalı alırsın gene olur. ama sit alanları ve doğal güzel şeyleri dünyayı versen alamazsın. Birinin şu gençlere, bazı şeylerin paradan ve internetten daha üstün olduğunu anlatması lazım. Hayatınız da hiç dere kenarında uyudunuz mu beyler? veya 1000 rakımda bi akarsuda duş aldınız mı? ağaoğlu gibi 1milyar dolar nakidin olsa 30 tane ferrarin olsa tadamassın o zevki sölim. Gerekirse daha fakirleşiriz, ama yılda o 10 gün iznimizde kaçabileceğimiz bir yerler kalır.
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Sparkcaster said: ha dünya olmadan yaşarız yani eyv, elektrik >dünya paşam amerika yapıyorda yüz yıllardır dünya ölmedi bizim bir barajımızlamı ölecek.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 sit alanı ilan edilen yerler, doga güzelliğinin yanısıra, tarihi miras, dünyaca korunması gereken tür ve türleri barındırmaktadır. senin devletin bu yerleri koruyamıyor, üstüne üstlük buralara inşaatı açıyorsa, o devlete devlet denemez, kıytırık bir müteahitlik şirketidir sadece.
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Suark said: valla turkce please elektrik her türlü olur, pahalı alırsın gene olur. ama sit alanları ve doğal güzel şeyleri dünyayı versen alamazsın. Birinin şu gençlere, bazı şeylerin paradan ve internetten daha üstün olduğunu anlatması lazım. Hayatınız da hiç dere kenarında uyudunuz mu beyler? veya 1000 rakımda bi akarsuda duş aldınız mı? ağaoğlu gibi 1milyar dolar nakidin olsa 30 tane ferrarin olsa tadamassın o zevki sölim. Gerekirse daha fakirleşiriz, ama yılda o 10 gün iznimizde kaçabileceğimiz bir yerler kalır. Abi ormanları yakalım demiyorum.Ormansız hayatta olur demiyorum.Ama hepinizin kabuludur teknoloji ve gelişim içn bazende birşeyden ödün vermek zorundayız.Olmazsa olmazlarımız var.hatırlayın bir ara ne elektrik sıkıntısı yaşandı.Tüm türkiyede elektrikler kesildi.Hanginiz durumdan memnundunuz.
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Fistan said: sit alanı ilan edilen yerler, doga güzelliğinin yanısıra, tarihi miras, dünyaca korunması gereken tür ve türleri barındırmaktadır. senin devletin bu yerleri koruyamıyor, üstüne üstlük buralara inşaatı açıyorsa, o devlete devlet denemez, kıytırık bir müteahitlik şirketidir sadece. Bir gerçeğide unutma yargı akp kavgasını.Yargının akp ye bazı yerlerde dur deme sevdasını unutma.
dobydick Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 kardeş ne güzel demişsin elektiriksiz hiçbişey yapamaszınız diye. aynı şekilde sit alanları karınmı doyuruyor, buğday bile ekilmemiş otlak yer. doğayı çok seviyosan hibrit arabaya bin, çöpleri ayır sonra gel konuş. bana da satılmış ve Allah'ın para olmuş dedin, sen kimsin ki benim Allah'ımı sorguluyosun, önce bi boydan abdest al sen bence. Günahı boynunuza ama statükonuz yıkılıyo diye böyle bozuluyosunuz, hepiniz saldırgan yazıyosunuz ama hepinizin içinde bir burukluk çünkü isz de biliyorsunuz devriniz geçiyor artık, medyasından forum daki fistan hanıma hepinizde bir korku salmış ortalığı çünkü biliyorsunuz klavyelerinizle durduramayacaksınız aydınlığı, kömür vererek oy almış olabilirler evet ama laikler kömür bile vermeden siz cahilsiniz cahil olmamak için bize oy verin dedi onlar nasıl alsın. bu arada tayyip'ci ak parti'ci değilim hemen yaftalayın ama geri drumayın aydınlık, atatürk bir size emanet çünkü.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 @ turkce arkadasım ya trollsun ya da buyuk bir yetersizlik var ortada
Suark Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 İyide, elektriksiz kalmayacaz ki? daha fazla para ödicez Kİ bu ülke, rüzgar ve güneş muabetine uygun deil mi? Bu ülke nükleere uygun değil mi? olmadı turizmi boostlar ( o sit alanlarıyla ) elektrik alırız. iranlı bir arkadaşım demişti, sizin turizm den kazandıgınız kişi başına düşen gelirle bizim petrol aynı die
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 @dobydick, acıyorum sana ve harcadigin nimetlere. yazık...
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 doby çok belli ediyorsun kendini. yetemiyorsun belli işte.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Tenekeadam said: @ turkce arkadasım ya trollsun ya da buyuk bir yetersizlik var ortada
Öne çıkan mesajlar