Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Arabanizi agac yanina ve agacin boyunun ulasabilecegi kadar yakin mesafeye parketmeyin ben bugun yaptim agac devrildi ustune. ustu goctu hafiften iceri bide arka cam patladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 en başlarda okudugumda kuşlardan falan bahsedicegini sandım :D geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 küçükken kafama ağaç düşmüştü ya onu hatırladım. böyle çatır çutur etti düşeceğini anladım fakat çizgi film gibi koştum koştum, yukara bakara koştuğumdan algılayamadım olayı, sonra ağacın tam ucu düştü boynuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ek olarak söylediğine katılıyorum, ben de ağaç önüne park ettiğim aracı manevra yaparken aynalardan gözükmeyen bir dal parçası alttan arka camı patlatmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senkiminfeykisin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 havanın fırtınalı olacağı haberi gelince arabayı direk kapalıya çekmek daha mantıklı olabilir. zira çatı kiremit falan da uçabiliyor. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 çok geçmiş olsun. ben sitede bırakmak zorunda kalıyorum, çok rüzgar alan bi yer olduğu için fırtına falan çıktığında ağaç devrilmese de yaprak ıvır zıvır ne varsa onları temizliyorum sabahları arabanın camları üstü komple kaplanıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 en kotusu 2 saat karakolda rapor beklemek oldu tabi bide 1 hafta en az arabasiz olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 arabanın üzerine ağaç düşme şansı sokakta giderken kafana saksı düşüp ölmekle aynı bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Selam, Bizim bahçede de ağaç devrildi, hatta otoparka gittiğimde devrilmek üzere olduğunu görünce hemen apartmanların arasına çektim. Çevredeki apartmanlarda kiremit yerine bu renkli kaplama malzemelerinden kullandıkları için çatıdan birşey düşer derdim yok :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 geçmiş olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar