ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bu adamlar safi gerizekalı. para karşılığı gold sattığım için banlanmışım ki hayatımda böyle bir şeye karışmadım bile. bir hafta içinde 2 kere master riding satın aldım 5 erden 10k gold harcadım, onları da farmlayarak geri kazandım zaten. druid sağolsun 40 dk da 32 lik çanta dolduruyor. inscriptor karakterim de var onunla da glyph satarak geçimimi sağlıyorum işte. neye dayanarak gold sattığımı iddia ediyorlar bi de perma banlıyorlar anlamadım cidden. sağlam bi mail yazdım kimlik fotosunu falan da yollayarak, 8 tane 80 karakter olan hesap bok yoluna gidecek yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Abicim mailin bir yaptrırımı yok hemen skype telefonla ara ama diyeceklerine iyi karar ver yani 2 secenek var ya ben gold mold satmadım dicem YADA ben 10 gundur oynamıyorum nasıl gold satarım yoksa hacklendimmi diye aglayacan. Ama iki haldede cok cok aglaman ve yılmaman lazım. Hacklendim bana daha akıllıca geliyor bu aşamada hatta paranı geri aılp riding skill bile kalabilir geride :P Oziinin dedigin gibi başka accounta yoladın ise parayı o accountun senin accountun oldugunu bir şekilde kanıtla veya açıkla adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Senin account'tan başka acc ye mi gitti bu 10k gold ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 40 dk da 32 lik çantayı nasıl dolduruyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yok abi gitmedi kendimin zaten dediğim gibi bi ton 80 hesap karakter var. druidle farm yapıyordum dk'ya yolluyordum onla da glyph yapıyordum. toplamda 15k param vardı zaten. sırayla master riding aldım 2 tanesine. drui biraz hayvani hızda çiçek topluyor farkındayım ama suç mu ki bu onu anlamadım. master riding'e giden para yok mu sayılıyor nedir. neyle kanıtlayacakları ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 dreagloth said: 40 dk da 32 lik çantayı nasıl dolduruyorsun. 310 + swift fly form + tauren racial + biraz boş bir realm. makine gibi topluyorum çiçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Absolut said: Abicim mailin bir yaptrırımı yok hemen skype telefonla ara ama diyeceklerine iyi karar ver yani 2 secenek var ya ben gold mold satmadım dicem YADA ben 10 gundur oynamıyorum nasıl gold satarım yoksa hacklendimmi diye aglayacan. Ama iki haldede cok cok aglaman ve yılmaman lazım. Hacklendim bana daha akıllıca geliyor bu aşamada hatta paranı geri aılp riding skill bile kalabilir geride :P Oziinin dedigin gibi başka accounta yoladın ise parayı o accountun senin accountun oldugunu bir şekilde kanıtla veya açıkla adamlara. skypela konusacak kadar ingilizce çıkmaz ya benden. bi de cidden böyle bi işlem yapmamışken yani mal varlığım azalmamışken nereden cıkarıyorlar ki bunu onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Bu tarz ban'lar son 1 hafta 10 günlük durumunuza göre oluşmazlar. O sebeple "ya ben şuraya para harcadım, şu kadar para kastım" olayı değildir emin ol. Hesabın şifresini bilenler varsa sorunu onlarda ara. Ya da biri hackledi ise bu kişilerde hesabını para aktarımı için kullanmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 abi yok aldığım belli sattığım belli, şifremi bilen kimse yok paramda azalma da yok ki, hani 300k goldum olur da birazı gider anlarım. son zamanlarda en çok harcadığım para master riding'e. başka bir şeye para bile harcamıyorum. neyse bakalım gelsin cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 oh açıldı hesabım kaldırmışlar banı. sağolun ilginiz için. bu arada mevzu muhtemelen wtfast le alakalı. daha kullanmayayım onu veya hep onu kullanayım. bi onla bi normal girince sorun oluyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 geçmiş olsun. ama para karşılığı gold satışı için banlandığını yazmıştın wtfast nasıl alakalı olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 geçmişte your-freedom kullananlarda da benzer bir sorun olmuştu sanırım. tunnel yaptığınız için wtfast kullananların ipleri aynı gözüküyor fln olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 çok acayip gm mesaj attı şimdi, geçen hafta içinde vendora sattığım ne kadar mal varsa geri verdi. adama diyorum ki kaptan niye banladınız beni, adam o sen değildin başkasıydı merak etme herşey yolunda dedi. adamı yalancı çıkarmayayım diye hehe dedim geçtim. wtfast demek ki mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 muhtemel seni hackleyip para transferınde kullanmışlardır accountu sen mail at anlat derdını adamlara geç kalmışım msg da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ip ban demek ki. Bir ip deki tum hesaplari banlamis olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Wtfast'de use my own ip diye bir seçenek var yanlız, onu kullan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 açıktı abi o sürekli. ona rağmen bu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 kotu olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Heh karaktere bakıyorlarmı acaba 200k+ gold ile direk banlanırım muhtemelen =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 şair burda zenginim dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Aynen =D Varyemez amca gibi yüzüyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bir şey sorcam bu wtfast paralı filan mı kac para veriyon buna ? paralı ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Anket tarzı birşey var doldurursun ilk 7 günü bedava veriyor , kesintisiz test edebiliyorsun. Sonra aylık 5.99$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Muhtemelen serverda otomatik olarak belli miktarın üzeri para 2 char arası transfer olunca bir yerde alarm veriyor sistem. Ve güvenlik olarak hemen ban yiyorsun sonra inceliyorlar ve gerçekten gold seller degil isen açıkyorlar banını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 o tip bağlantı programları, blizzin altın satışlarını takip eden yazılımını atlatma potansiyeli taşıdığından kullananlar yüklü transferler yaptığında abso'nun dediği gibi oluyor diye biliyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar