Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 varmı acaba gittigidiyordan alıyordum da hep hesabımda para yok şuan ve kredi kartıyla mağazadan alıcam.kredi kartiyla nettende alabilirm fakat o zaman babamın cebine msg gidiyor alamıyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 forumda Dinan satıyor prepaid kart hem de baya ucuza, onlan irtibata geç bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bende de bitti yahu. tşk ederim referanslarınız için ama =) piyasa bi garip liç king ve prepaid zor bulunuyor, bulunmuyor hatta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Nezih Kitabevi'nde oluyo ne zaman gitsem. Dinan'da olmadığına göre ordan bakabilirsin, daha pahalı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 hesabıma havale et burda daha ucuz diyicem de kredi kartı diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 neyse karta para koyup gg den aldım :) dinanla irtibata geçtim fakat onda kalmamış yabancıya gitmesin dedim saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 adeks'de oluyor hep ya.. oraya bakabilrsn böyle bi durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar