_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: blackchaos, 23 Ağustos 2004 01:20 tarihinde demiş ki: Ya hakemi flm bırakın Penaltılarlamı atıcaz artık golleri? bunlar boş işler isterlerse 5 golümüzü vermesinler Golcu yok takımda :( Carew war sakatlandı,ahmed hassan formsuz, veysel hiç sevmem anca bize atar... Ben ilhanı istiyorum... O penaltı ornegini de vodan için koydum... Bence de konusulması gereksiz... said: blackchaos, 23 Ağustos 2004 01:20 tarihinde demiş ki: ama Koskoca Beşiktaş 1 tek gol pozisyonu tehlikeli atağı bile yok. Gençler maçında bile kalemize çekilen 28 şutta karşılık 8 şut atabilmişiz. bununda nedeni forwet orta sahamız ii forwete kadar top gidio top alacak adamımız yok... Bu arada genclerin 28 sutunun 15 civarı defanstan dondu 7-8 taneside alakasız auta gitti murat sahini goren vuruyodu macta... said: blackchaos, 23 Ağustos 2004 01:20 tarihinde demiş ki: Adnan Aybaba ya hak veriyorum. Bu Beşiktaş ilk 5 e bile giremez. Adnan aybaba kimmis neyse baya sey yazdımda foruma girmesine gerek yok igrenc bir adam said: blackchaos, 23 Ağustos 2004 01:20 tarihinde demiş ki: ligin 3 haftasında bu kadar karamsar olmak istemezdim ama malesef böyle :( Ben hep diorum bjk super bir kadroya sahip cok ii bir takım ama oyuncuların birbirini tanımaları ve alısmaları gerek bunun içinde en az 2-3 hafta daha war...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Evet 3-5 hafta daha lazım. Hep lazım lazım lazım... Tüm takım 3-4 hazırlık maçı yaptı bi tek carew le bir iki futbolcu eksikti. Bu adamlar daha ne kadar tanıyacaklar birbirini? Hala İbo nun ayağına pas yapılıyor ibonun önüne salıcaksın koşucak. takımda kimsenin kimseye güveni yok. Fark 7 puan ve buda demektirki artık alışma zamanı dolmuştur.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Adnan Aybaba ya gelince yeri değil ama Bence Sanlı Kaptan dan sonra en iyi yorum yapan yazar...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ne biliim mesela yedigimiz ikinci golde ali gunesle ibrahim toraman aynı yerdelerdi ve adam bizim sagdan girip attı golu... sonra ibrahim akın cok tecrubesiz ve kimseyi bilmedigi için hata yapıo ibrahim uzulmezinde onune atması takımda insanların birbirini tanımasıyla alısmasıyla olur... Mesela okanla tayfun oynarken habire pozisyon hataları yaptı... Bu takıma zmndan daha buyuk bir ilac yok yada hemen yarın alıcaksın samet aybabayı yada baska bjkli tdyi yanına koycan bosqueyle beraber yapacaklar ki imkansız ne bosque kabul eder ne de dier td... Ben del bosqueye cok guveniyorum umarım yanılmıyorumdur...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 yanılmıyosun yanılmısyosun en gec 2 haftaya hersey yoluna gıreck[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 blackchaos abi allahaşkına yapma. adnan aybaba deme lütfen. sanlı kaptan da iyidir hoştur da o da komik adam. hatırlıyorum geçen sene ahmed hassanın çenesi kırıldığı maçta. vah vah dudağı kanadı diye ahmed hassanı çıkardı diye luceye saydırmıştı lol[signature][hline]I, Raider msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 sanlı kaptana laf yok! =) ondan daha iyi bi bjk yazarı yok...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: _Tora_, 23 Ağustos 2004 01:51 tarihinde demiş ki: ne biliim mesela yedigimiz ikinci golde ali gunesle ibrahim toraman aynı yerdelerdi ve adam bizim sagdan girip attı golu... sonra ibrahim akın cok tecrubesiz ve kimseyi bilmedigi için hata yapıo ibrahim uzulmezinde onune atması takımda insanların birbirini tanımasıyla alısmasıyla olur... Mesela okanla tayfun oynarken habire pozisyon hataları yaptı... Bu takıma zmndan daha buyuk bir ilac yok yada hemen yarın alıcaksın samet aybabayı yada baska bjkli tdyi yanına koycan bosqueyle beraber yapacaklar ki imkansız ne bosque kabul eder ne de dier td... Ben del bosqueye cok guveniyorum umarım yanılmıyorumdur... Çok geç artık.Bosque nin yanına yardımcı lazımdı. Feyyaz Şifo Metin gibi biri lazımdı Kasetten rakip izlenmez.Kassetten izleyip takım tahlili yapıyor. Ben açıkcası umutluydum .Hazırlık maçlarında azalmıştı umudum ama Juanfran ve tayfun umutlandırdı biraz fakat 3 hafta sonunda fark 7 puan zaman bence çoktan doldu...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 iyi bir spor yazarı nasıl oluyor ki? bizim dediklerimizin aynısını yazıyor işte. bence öle çok abartı birşey yok. spor yazarı dediğin ahmet çakar gibi olcak eğlendircek bizi:P[signature][hline]I, Raider msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: cemad, 23 Ağustos 2004 00:32 tarihinde demiş ki: abi yorumcu değiştirmesinler. nasıl filmlerde language seçeneği var. koysunlar o tuşa seçenek isteyen dinlemesin yorumcu spiker fln. kendimiz izleyelim tribünleri dinleyelim mis gibi +1 Şiddetle destekliyorum. Ya da bütün maçları Rıdvan yorumlasın, bir adam 2 dakikada oynayan iki takımın da teknik analizi yapabilir mi yaa? Hayranıyım Rıdvan'ın.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: blackchaos, 23 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: Adnan Aybaba ya gelince yeri değil ama Bence Sanlı Kaptan dan sonra en iyi yorum yapan yazar... Abisi ne haltsa kendisi de öyle, başka camialarda olduğu gibi lobi yapmaya çalışıyolar abisini teknik direktör yapabilmek için, bir kaç yazar arkadaşıyla beraber. Ciğeri beş para etmeyecek bir adam. Daha ligler başlamadan felaket tellallığı yapan, bir maç kaybedince de "Ben demiştim" diyen, taraftara çapulcu diyen, .... Adnan Aybaba... Kapalı yakından tanır kendisini.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bence beşiktaşa bi yüz sene daha lazım :P şaka şaka duzelırsınız bakalım bız ne pokh yıcez[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Del Bosque nin yerine isim düşünmeye başlamışlar bile... John Benjamin Toschack muahha artık oda gelirse kümede kalma mücadelesi yaparız. Del bosque iyi adam ama kadro çok bozuk.Ben iyi transfer göremiyorum açıkcası Ali Güneş ve Tayfun güzel okan oturmuş adam zaten belli bi kapasitede[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 kadro iyi. yabancı tercihleri yanlış 2 yabancı yerine bir orta saha 1 forvet alınmalıydı. ama onun dışında çok sağlam bir kadro var. tek sorun uyum bence. sonuçta geçtiğimiz 2 sezon ligi dağıtan kadrodaki as adamlar hala var kadroda. herkes takım dağıtıldı diyor ama giden adamlardan sadece zago ve giunti önemli rol oynamışlardı onlar da yaşlı diye yollandı. tek sorun uyum işte[signature][hline]I, Raider msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 KAtılmıyorum bence Beşiktaş çok güzel transferler yaptı ama kullanamıyo[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bu takımın orta sahasına adam lazım.Şöyle pres yapıcak,top dağıtacak falan[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 o da sorun olmamalı bence. okan o işi gayet iyi yapıyor veya tayfun ama pres sonunda napıyorlar? kendilerini maradona sanıyorlar oyun kurmaya, klas paslar atmaya çalışıyorlar. halbuki düz oynasalar. topu kanatlara veya tümer sergen oynuosa ona verip oyunu onlara kurdurtsalar sorun kalmicak. okan sağda tayfun ortada oynayınca daha derli toplu oluyor bu. ama tayfunun da işte düz oynaması gerek. yasin de böle yapardı kendini sergen sanardı[signature][hline]I, Raider msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bu takımda serkan balcı yada aurelio gibi bi dmc bir de ilhan mansız, fatih tekke gibi bitirici bir forwet carewin yanına cosar bu takım... Cunku kadro cok genis umarım ibrahim toramanı dmc oynatmaya calısır ve toraman da becerir... defanstada mustafa doganla cagdas umarım defans ii olur...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Del'len devam ederlerse takım oturur düzelir ama yok yeni teknik adam getirecez derlerse bir zamanlar fbnin hayli çok yaptığı hataya düşerler.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar