LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 wastyrx said: Günaydın liseli, üniversiteli patidaşlarım bilen var mı acaba bugün okullar yarım gün mü? Ona göre laba gitmem gerekicek falan..Okul o nasıl bişi yahu :D(Bitti ya sanki okulun icadından haberim yok :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 cemss said: dasa olsaydı aaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaarmı cekmişti. hep lcd kafası bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 LucifeL said: wastyrx said: Günaydın liseli, üniversiteli patidaşlarım bilen var mı acaba bugün okullar yarım gün mü? Ona göre laba gitmem gerekicek falan..Okul o nasıl bişi yahu :D(Bitti ya sanki okulun icadından haberim yok :) ) Ne demek istedin anlamadım abi O_o Benim okulu soruyorsan 2.yi okuyorum, bir yandan da yüksek falan. Ya da senin okulun biteli çok oldu okul ne ola ki? Yenir mi gibisinden espri mi yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ben de gitmedim bugün :)99)))))))99999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 aynen fede said: ben salıdan başladım tatile. 5 gün yatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ders sabahtandı bizim ona rağmen tatil oldu ben de sabaha kadar oturup film izleyerek kutladım bunu :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar