Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçki fiyatlarına gece yarısı yüzde 27 zam!

KillerLord

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

NolaxThensbane said:

Gelsin ev yapımı içkiler, gitsin alkol zehirlenmeleri.

evde sağlıklı içki yapılır mı dediler, yaptım! olacak!

biz içmeye başladık bile ahauhauahahahhaha

a.a.

yep bizde likör yapıorz. istediğin meyveden istediğin alkol oranında, istediğin baharatlarla beraber cidden de sağlam oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

LonelyWolf said:

dasaaa said:

NolaxThensbane said:

a.a.

yep bizde likör yapıorz. istediğin meyveden istediğin alkol oranında, istediğin baharatlarla beraber cidden de sağlam oluyor

Paticik alkol hattı istiyoruz :D
Sosyal ağlarda paylaş

LonelyWolf said:

dasaaa said:

NolaxThensbane said:

a.a.

abi distilasyonu falan nasıl yapıyosunuz evde merak ettim bende giricem işe çünkü az buçuk lab tecrübesi falanda var
Sosyal ağlarda paylaş

yapanlar nişanlımın aileside baya bi yapıolar her sene. ben geçen sene sadece baharat katma kısmına yetiştim. yaptıktan sonra tam 1 sene bekletiyorlar. geçen sene bi 20 lt kadar yaptılar işte banada 7-8 lt verdiler sağolsunlar :D. he bu arada onlar da ezcacı ayarlıyorlar valla:D çok ısrar edersen öğrenirim olmadı?
Sosyal ağlarda paylaş

KillerLord said:

İçki türlerine göre değişen artışlar, birada litre başına yüzde 26; rakı, cin, votka ve likörde yine litre başına yüzde 30 oldu. (2009’un son ayında rakıya yapılan zam yüzde 10’du. Son artışla, 70'lik rakının fiyatının 40 lira sınırına dayanması bekleniyor.)

2011 bütçesinde, diğer vergi türlerinde yüzde 10 artış öngörülürken, içkilerden elde edilecek vergideki artış hedefi yüzde 32.8 olmuştu.

Litrede ÖTV rakıda 39,6 liradan 51,48 liraya, cin ve votkada 44 liradan 57,2 liraya, taze üzüm şarabında 1,95 liradan 2,44 liraya, birada 0,35 liradan 0,44 liraya çıktı.

Büyük ayıp başka birşey demiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

LonelyWolf said:

yapanlar nişanlımın aileside baya bi yapıolar her sene. ben geçen sene sadece baharat katma kısmına yetiştim. yaptıktan sonra tam 1 sene bekletiyorlar. geçen sene bi 20 lt kadar yaptılar işte banada 7-8 lt verdiler sağolsunlar :D. he bu arada onlar da ezcacı ayarlıyorlar valla:D çok ısrar edersen öğrenirim olmadı?

gerek yok abi saol hocalardan öğrenicem bende araştırma aşamasındayım şuan hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Emeklilere zam yaptılardı, çoğu zam onu ikame edebilmek adına yapılıyor şu an. Çünkü devletin geliri yok adam gibi, sgk da yatırımlarını hatırladığım kadarıyla ziraatte faize falan koymak şeklinde yapıyordu bir dönem.

O yüzden emekliye, memura zam yapıldığında zamlı maaşı ödeyebilmek adına üç beş birşeye zam yapıyor devlet, hatta biraz fazla yapıp kar bile ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...