NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Gelsin ev yapımı içkiler, gitsin alkol zehirlenmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bir zamanlar bira almak için kuruş hesabı yapmamış olanlar anlamazlar böyle şeylerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 NolaxThensbane said: Gelsin ev yapımı içkiler, gitsin alkol zehirlenmeleri. evde sağlıklı içki yapılır mı dediler, yaptım! olacak! biz içmeye başladık bile ahauhauahahahhaha a.a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 dasaaa said: NolaxThensbane said: Gelsin ev yapımı içkiler, gitsin alkol zehirlenmeleri. evde sağlıklı içki yapılır mı dediler, yaptım! olacak! biz içmeye başladık bile ahauhauahahahhaha a.a. yep bizde likör yapıorz. istediğin meyveden istediğin alkol oranında, istediğin baharatlarla beraber cidden de sağlam oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 nescafe, su, süt, kola ve cappy fiyatları değişmediği sürece koymaz bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 üzüm yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 LonelyWolf said: dasaaa said: NolaxThensbane said: Gelsin ev yapımı içkiler, gitsin alkol zehirlenmeleri. evde sağlıklı içki yapılır mı dediler, yaptım! olacak! biz içmeye başladık bile ahauhauahahahhaha a.a. yep bizde likör yapıorz. istediğin meyveden istediğin alkol oranında, istediğin baharatlarla beraber cidden de sağlam oluyor Paticik alkol hattı istiyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 benim aklıma hapishane usulü şarap geliyor, deneyecem bir ara. imeyve suyunu posasıyla birlikte atıyorsun bi nesneye, içine de ekmek içini ufak toplar yapıp atıyormuşsun, 1-2 aya cillop gibi alkol oluyor diyorlar. bi ara deneyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 şarap için toz karışımlar olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bana zam mam fark etmez ben hep küçük içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 soulberry said: bir zamanlar bira almak için kuruş hesabı yapmamış olanlar anlamazlar böyle şeylerden. evde çocuklar bira bekliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 AHAHAHAHHA CRIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 LonelyWolf said: dasaaa said: NolaxThensbane said: Gelsin ev yapımı içkiler, gitsin alkol zehirlenmeleri. evde sağlıklı içki yapılır mı dediler, yaptım! olacak! biz içmeye başladık bile ahauhauahahahhaha a.a. yep bizde likör yapıorz. istediğin meyveden istediğin alkol oranında, istediğin baharatlarla beraber cidden de sağlam oluyor abi distilasyonu falan nasıl yapıyosunuz evde merak ettim bende giricem işe çünkü az buçuk lab tecrübesi falanda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yapanlar nişanlımın aileside baya bi yapıolar her sene. ben geçen sene sadece baharat katma kısmına yetiştim. yaptıktan sonra tam 1 sene bekletiyorlar. geçen sene bi 20 lt kadar yaptılar işte banada 7-8 lt verdiler sağolsunlar :D. he bu arada onlar da ezcacı ayarlıyorlar valla:D çok ısrar edersen öğrenirim olmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 portakal suyuna zam yok sakin olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 KillerLord said: İçki türlerine göre değişen artışlar, birada litre başına yüzde 26; rakı, cin, votka ve likörde yine litre başına yüzde 30 oldu. (2009’un son ayında rakıya yapılan zam yüzde 10’du. Son artışla, 70'lik rakının fiyatının 40 lira sınırına dayanması bekleniyor.) 2011 bütçesinde, diğer vergi türlerinde yüzde 10 artış öngörülürken, içkilerden elde edilecek vergideki artış hedefi yüzde 32.8 olmuştu. Litrede ÖTV rakıda 39,6 liradan 51,48 liraya, cin ve votkada 44 liradan 57,2 liraya, taze üzüm şarabında 1,95 liradan 2,44 liraya, birada 0,35 liradan 0,44 liraya çıktı. Büyük ayıp başka birşey demiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 LonelyWolf said: yapanlar nişanlımın aileside baya bi yapıolar her sene. ben geçen sene sadece baharat katma kısmına yetiştim. yaptıktan sonra tam 1 sene bekletiyorlar. geçen sene bi 20 lt kadar yaptılar işte banada 7-8 lt verdiler sağolsunlar :D. he bu arada onlar da ezcacı ayarlıyorlar valla:D çok ısrar edersen öğrenirim olmadı? gerek yok abi saol hocalardan öğrenicem bende araştırma aşamasındayım şuan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 keşke daha da pahalı olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 dimi, sonra açardık merdiven altı bi işletme kaçak içkiden vururduk parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 son yıllarda allahsız oranında düşüş yaşandı, dolayısıyla alınan vergi de düştü. bunu dengelemiş amcalar. allahsızları yolalım fakirleşsinler operasyonunun sessiz ve derinden adımları bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 efkarlandırdı bu haber. içmeye gidiyom ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 isterse 400 milyon zam yapsınlar gene içerim rakı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 dasaaa said: bizimkiler gariptir, her zammı kaldırmaz. içkiye zam gelince kızar da gıda fiyatları şişirilir aldırmaz. yaaa ben demedim mi.. ulaşıma da zam gelmiş.. ahuahuahuahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 daha çok içerek protesto yoluna gideceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Emeklilere zam yaptılardı, çoğu zam onu ikame edebilmek adına yapılıyor şu an. Çünkü devletin geliri yok adam gibi, sgk da yatırımlarını hatırladığım kadarıyla ziraatte faize falan koymak şeklinde yapıyordu bir dönem. O yüzden emekliye, memura zam yapıldığında zamlı maaşı ödeyebilmek adına üç beş birşeye zam yapıyor devlet, hatta biraz fazla yapıp kar bile ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar