EarS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 televizyonla arasında 4-5sn gecikme var
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 harbici ..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
eddy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 harbiden kötü girmeye başladı ban haaa.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı-
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 hmm fazla zor deil öyle..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 iyi de tv ya da kompüter başında oturan insan hemen yazar/çizer şemanın içeriğini.. (kopyaları saymıyorum zaten)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 onu yapan kopya da çeker zaten...[hline]Endure. In enduring, grow strong...
eddy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 abi şu ana kadar sorular çok kekti bu nasıl seviye belirleyecek ki_? en az 200-300 kişi full çeker böyle giderse.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı-
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 tv'den ses önce geliyor, şaban balaban'ın numarasını sorarken karşımda yazıyordu numara.. :lol:[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 en kolayını sordular son soruda :P[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 19 u ben de D yaptım 20 b olacak sanırım, baya kazıktı :-p[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: Sam, 11 May 2003 23:02 tarihinde demiş ki: tv'den ses önce geliyor, şaban balaban'ın numarasını sorarken karşımda yazıyordu numara.. :lol:[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! aynen ne anladım ben bundan ya :) tv yi kapayın demeyin yoksa annemler başıma geliyo :) zevkliya komik
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: eddy, 11 May 2003 22:57 tarihinde demiş ki: abi şu ana kadar sorular çok kekti bu nasıl seviye belirleyecek ki_? en az 200-300 kişi full çeker böyle giderse.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- +1 ek olarak hala bunların iq ile ne alakası var onu anlayabilmiş değilim.
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 annem sesi kısık izliyo tvyi duyamıyom ben :)
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 lol reklam arası soktular bu testin bitişi heralde geceyarısını bulur böyle giderse..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 anneannemde burda o duymuyomuş :) ondan açık
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 valla ben tek başıma yapıyorum çok kolay.. evdekiler içinde bayagı kolay bence..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 hayret bişi reklam hemen bitti.. :-p mantık bölümünün örnek sorusu: kanal d'nin yapacağı işe güvenene ne denir: a) saftorik b) safkan c) safir d) safevi[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 cevapları gelio önce uzahau[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 sam lol bu arada mantık seviyesi ilk soruları kolaydı[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 herşey karşılıklıdır matığı ile yaptım soruları :P
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 cevapları aynı anda yazıyorsun da ne elde ediyorsun sorabilir miyim? 25 nispeten daha iyiydi..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ulan mantık biraz iq olur dedik o da b,ize ilkokula girerkenki gibi sorular cıktı ha yuh abi puahauha simdi de ? hangi sayı gelcek diye ulan ortaokulda yapıoduk bu soruları neye ugrasıyorlar türkiyenin zekası çok yüksek mi dicekler anlamadım
Öne çıkan mesajlar