Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 yok yani ne güzel buraya "aykuüm şu kadar çıktı, yönetirim sallarım" yazacaktık şimdi kimse birbirine inanamayacak.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 neyse bashlıyoruz[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 dördüncü soruda saçmaladım galiba..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 tipikdi ?[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 tipik dedim ben yanlış mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 bende tipik dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 unuttum bile ne cevap verdiğim, yaşlandık.. :-p e 4 soruda bir böyle iki saat muhabbet olacaksa bırakayım bari.. ohaaa reklam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 sorular saçma[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 tez neydi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 iddia[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 reklam sandım heh neyse ki gelmedi.. bunlar daha kolaydı yaf..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 saçma işte ben özerklik nedir bilmiyorum[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 iddia çelişki neydi peki? hiçbiri tam olarak karşılamıyordu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 eahueu cözün su siteden 1. olun :) bu satten sonna katılabilio muyuz eheh[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 2. bölüme geçtiklerinde reklam alırlar kesin[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 teze kanıt dedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ya biri bu soruların iq testiyle alakasını sölesin bana :) deyimin esanlamlısını soruyo iyide bu iq degil kültürle ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 +1[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 itiraz ediyorum. kim vurduya gitmenin eş anlamlısı yoktu orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 iq testi görmeyeli baya değişmiş lol kim 500 milyar ister e katıldık sanki allahım ya[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 sorular kolaylaştıkça süre uzuyor.. :-p bunları 500 milyar'da soracaklardı esas katılmak lazımdı o zaman..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 harbi alakasiz cikti... iq.kolayweb.com vardi bi aralar, ordaki program "iq sorulari" soruyodu..[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 kim vurduya gitmek şey değilmi abi daha ne olduğunu anlamadan gibilerinden ? ona benzeyen bir deyim göremedim bende[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Olay kanal D nin para kazanmasindan oteye gidemez...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 benim bildiğim iq testinin olayı bu soruları aşırı hızlı çözmekte. yoksa 10 dk verip zimbabwe'nin başkentini sormak değil mesele..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar