Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beni kanatlarinin altina alacak takim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Oyunu beta'dayken bir kac kere oynamisligim vardi. Simdi tekrar baslayayim diyorum da cok noob'um be hacilar.

Pati beni kanatlarinin altina, oyunlarinin icine alir mi acep ? Hani yenilmek dalga gecilmek de sorun degil.

Senin yuzunden yenildik diye aglayan bebeler olursa elimin tersiyle cakarim ama bi tane hic acimam =P
Mesaj tarihi:
di said:

Selam,

Oyunu beta'dayken bir kac kere oynamisligim vardi. Simdi tekrar baslayayim diyorum da cok noob'um be hacilar.

Pati beni kanatlarinin altina, oyunlarinin icine alir mi acep ? Hani yenilmek dalga gecilmek de sorun degil.

Senin yuzunden yenildik diye aglayan bebeler olursa elimin tersiyle cakarim ama bi tane hic acimam =P

dostum paticik ekibiyle hon oynayacasan boldlu kısmı her oyun duyacaksın, hatta oyun içerisinde aptal, yetersiz, beyinsiz vs. hakaretlere maruz kalacaksın. hiç gelme sen.
Mesaj tarihi:

boyle bisey yok, hem kufur ederiz kotu oynuyosun diye, hem de biz senin azina cakariz.

ben yapmam gerce, kotu oynayana lafim yok, ama agza cakarim.
Mesaj tarihi:
fede sarhoşken harikalara imza attı geçen gece. Sonra ayıkken yine fede oldu. Ama işte fede pr oynarken ORMANA GİRELİM ADAMLAR ORADA KESERİZ EHEHE diye takılan arkadaşlarımız hala olduğu için, problemler çıkıyor.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Abi Tim bi de sen acaip short tempered bir adamsın, bence honu öğrenirsen beyin kanaması falan geçirirsin. Baştan uyarayım ben sdfs.

ehuh beta'dayken tek delirdigim kisim noob game'e gelip noob musun diye soven tiplerdi. onlari hakkatten doverim hastanelik edene kadar da boyle tanidik arasinda olmaz bisey. =P
  • Yeni Oluştur...