di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Selam, Oyunu beta'dayken bir kac kere oynamisligim vardi. Simdi tekrar baslayayim diyorum da cok noob'um be hacilar. Pati beni kanatlarinin altina, oyunlarinin icine alir mi acep ? Hani yenilmek dalga gecilmek de sorun degil. Senin yuzunden yenildik diye aglayan bebeler olursa elimin tersiyle cakarim ama bi tane hic acimam =P
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Bana dediysen bildigin kirildim simdi.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 di said: Selam, Oyunu beta'dayken bir kac kere oynamisligim vardi. Simdi tekrar baslayayim diyorum da cok noob'um be hacilar. Pati beni kanatlarinin altina, oyunlarinin icine alir mi acep ? Hani yenilmek dalga gecilmek de sorun degil. Senin yuzunden yenildik diye aglayan bebeler olursa elimin tersiyle cakarim ama bi tane hic acimam =P dostum paticik ekibiyle hon oynayacasan boldlu kısmı her oyun duyacaksın, hatta oyun içerisinde aptal, yetersiz, beyinsiz vs. hakaretlere maruz kalacaksın. hiç gelme sen.
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Harun Yahya'nin ornekleri gibi oldu bold yaptigin kisim. Tamamini okuyunca bambaska bi anlam cikiyo halbuse.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Senin yuzunden yenildik diye aglayan bebeler olursa elimin tersiyle cakarim ama bi tane hic acimam =P boyle bisey yok, hem kufur ederiz kotu oynuyosun diye, hem de biz senin azina cakariz. ben yapmam gerce, kotu oynayana lafim yok, ama agza cakarim.
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 kötü oynuyon diye laf edenler de kötü oynuyo sen de onlara çemkir hacı
Crematorium Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yemek buldun ye, dayak gördün kaç, noob buldun farmla. En kısa zamanda pati oyunlarında görüşmek dileğiyle di oyun icinde elimden geldigince yardımcı olurum fdsa
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 iyi bare k/d'nin beli dogrulur belki sadf
mardox Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 akıyoz her türlü. ekle mar0x (0 = sıfır)
poopla Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 mardox said: akıyoz her türlü. ekle mar0x (0 = sıfır) AKIYORUZ asdasd :D:D mard0x catlikethief
Cons Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 fede ve şükrü var abi en kötü ihtimalle onlardan iyi oynarsın
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ben oynamıyorum bu aralar tim, sana höykürecek kadar kaliteli oyuncu yok
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 fede sarhoşken harikalara imza attı geçen gece. Sonra ayıkken yine fede oldu. Ama işte fede pr oynarken ORMANA GİRELİM ADAMLAR ORADA KESERİZ EHEHE diye takılan arkadaşlarımız hala olduğu için, problemler çıkıyor.
di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ehahah iyiymis. desenize gelince "bir yildiz doguyor" soylentilerine yol acicam. =P
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Yok, o yıldız aquila. 5 yıldır dota/hon falan oynuyor hala doğamadı. Bekliyoruz bakalım.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Abi Tim bi de sen acaip short tempered bir adamsın, bence honu öğrenirsen beyin kanaması falan geçirirsin. Baştan uyarayım ben sdfs.
di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Xaenin said: Abi Tim bi de sen acaip short tempered bir adamsın, bence honu öğrenirsen beyin kanaması falan geçirirsin. Baştan uyarayım ben sdfs. ehuh beta'dayken tek delirdigim kisim noob game'e gelip noob musun diye soven tiplerdi. onlari hakkatten doverim hastanelik edene kadar da boyle tanidik arasinda olmaz bisey. =P
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Abi vaktin varsa al oyunu, sabahları noob gamelerde falan alıştırma yaparsın, akşam da pyroyu falan kesersin bizle oynayıp.
Öne çıkan mesajlar