mufduu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ya beyler slk 200 , z4 2.5 , we crossfire arasında kaldım siz nediyosunuz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Crossfire'in içi eski SLK dan alınma zaten direk eledim. BMW nin tavanı bez yanılmıyorsam? SLK 200 derim yeni tasarımı çok hoş. edit: Ama tabi BMW de 2.5 miş bak şimdi farkettim. Görünüş olarak SLK diyim enazından. [Bu mesaj Vodan tarafından 20 Ağustos 2004 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Z4 iyidir,yeni modelini çıkartıcaklardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 crossfire severim ben hele hele fantezim akşam 22 civarı atlıcam yolda agır agır gidicem istedigim bi barın önünde durucam üstümde full siyah takım elbise elde küba purosu inip öküzlük yapcam böle ehehe[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 z4 2.5 derim ama 2 kişilik araba problem olabilir o yüzden 325ci öneririm aşa yukarı aynı fiyat[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bugün 6.viteste yeni slk vardı, tek geçerim harika bişey olmuş.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 S2000 derim seçeneklerde yok ama bence daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 slk supreme bi araba. konforlu her bok var. kullanımı da rahat. z4 kadar hızlı değil ama prestij akıyor. Z4 çok agresif. amerikan arabaları gibi kıçı başı oynuyo. ha güvenli mi? iyi araba kullanırım diyosan evet.(benim kullandığım 3.0 ama çok farklı değildir.) crossfire kullanmak nasip olmadı hiç. ama bana sorsan s2000 derim. çok eğlenceli bi araba. devirle sürekli bi itiş kakış halindesin kullanırken. capon arabasına binmem ben diosan başka tabi. bisürü yerde en iyi roadster seçildi. Edit: bişi eklemeyi unutmuşum. Z4 benzini içiyooooo. [signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck [Bu mesaj malsahibi tarafından 21 Ağustos 2004 04:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 crossfire abi..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 z4 al caddede mawimsi bisey gordum superdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 z4[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 en pahalsı hangisiyse onu seerim(bedavaya veriolar dimi) onu satar 206 alrım.oooh miss[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 z4 derım ben[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Slk 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Ama çok saçma bi kıyaslama olmuş şimdi SLK 200 de Crossfire 3.2 motor Z4 de 2.5 Ozmaan hız merakı olanlar direk eliyo SLK yı yoksa Formula arabaası gibi ön tasarımı arka kısım ayrı bi güzel Crossfire'ın ön konsol janjanlı eski kasa slk konsolu boccob ya Crossfire Eski SLKBüyük boyutlar için resimlere tıklayın[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 z4 > all[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Gözün doysun bre[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 z4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ya ben de geçen gün caddede ferrari parçaladım ne alsam yerine ben de mi crossfire alsam[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bu arabalar benı asar yorum yapamıcam =)[signature][hline]Doğruların Kaderidir Bu Yanlızlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar